- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.141
canımı sıkmıyorum ama gormek ve karsılasmak ıstemıyorum ama mecburen oluyor ısteAman canım ya zaten yaptıklarının savunulacak bi tarafı yok.Bu durumu aklına getiripte sıkma canını sen..
tamam ondan o zamanBen acılı etli sevmem kayseri ateşi seviyorum bebeğim..
görmedim nereye yazdınn :26:
canımı sıkmıyorum ama gormek ve karsılasmak ıstemıyorum ama mecburen oluyor ıste
bişi dicem ben sizin durumu pek anlayamadımBenimki de ben gidicem diye bana trip atıyor ! sanki gitmek için can atıyorum
Kızım bu adam nerden geliyor böyle ?
benimkide gitsin iki üç ay bi yere sonra gelsin özlemiş olayım yaKazıdan geliyor hacı tr'nin öbür ucu ama sağolsun havaalanından aliyim uçağa bin dedim sabahtır yolda gerzek sevgilim ayy seviyorum aşkımı ne çok özlemişim keratayı
Şuan istediğimiz kadar yemeklerden bahsedebiliriz çünkü tokum
bişi dicem ben sizin durumu pek anlayamadım
şimdi o başka yerde ailen başka yerde ama onla mı kalıyorsun nasıl oluyor canım
benimkide gitsin iki üç ay bi yere sonra gelsin özlemiş olayım ya
Kazıdan geliyor hacı tr'nin öbür ucu ama sağolsun havaalanından aliyim uçağa bin dedim sabahtır yolda gerzek sevgilim ayy seviyorum aşkımı ne çok özlemişim keratayı
Perso altında araba varsa adresimi vereyim beni almaya gel bi iki tur atar eve bırakırsın
Geliyim yavrum ditt ditt uzat saçları balkondan
Hahaha bunu duyduğuma sevindim ama canım tatlı çekti yaa baklava almış annem uğraşmayayım diye ama kazandibi fln istiyorum sütlü tatlı malum günler ve tatlı krizlerii
ne güzel ya ailen izin veriyorŞimdi ben benimkinin evindeyim.
Buradan kendi evime yani ailemin yanına gideceğim.Benim ki onun yanında gidiyorum diye trip atıyor.
Az önce ağladım sinirimden.Geldi sarıldı .Gitme diyor.
Benim de gidesim yok ama ailem gelmemi istiyor.Arada kaldım..
Az önce çıktı evden.Dayısına gitti.Ordan da biletimi alacak sanırım..
Yani ben ne yapabilirim ki elimden geleni yapıyorum..
Nereyi kazıyolar kanka, sen niye gitmiyorsun lan kazıya..
İki bişi öğrenirsin hiç yoktan..
Benim en sevdiğim tatlı kazandibiiiii değil şekerpareeeeeeeeee
ne güzel ya ailen izin veriyor
benimkiler çok katı gece normal kız arkadaşlarımda kalmama bile izin vermiyorlar
haklısın senin yapabileceğin birşey yok
ama güzel birşey be kanka sana gelip gitme demesi
Ben burdaki işleri hallediyorum tatlım annemde burda ya bırakamadım
Kazı yapmamışlar makinelerle ölçüm vs..
Günlerdir orda adam sinirden kuduruyodu en son konuştuğumuzda sevgilimin dizinin dibinde durmak varken ölçüm yapmaya mı geldim ben sadece fln diye
ne iş yapıyor o .ailende haklı bir yandancanım güzel olmasına güzel. bende gitmek istemiyorum ama benimde ailem homurdanmaya başladı . izin veriyoruz gel bizimlede kal yine gidersin diyorlar..
yaklaşık bir aydır burda sayılırım .
o kadar çok alışıyorum ki ona zor geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?