İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Dışarıdan baktım yavrum, annemin facesinde tesadüfün karşıma çıktı yan tarafta arkadş ekle vs.

Üf kaç gecedir düşünmekten uyku girmiyor gözüme, çok tersliyor bebeğim.
Sanki görsen sanki ben arkasından iş çeviriyormuşum gibi tavırları var :18:

Hoşgördüm Zeynepcim , naber?

Teşekkür ederim canım, darısı tez zamanda sana inşAllah

Yok kız buralardayımda gece online oluyorum gündüzleri pek girmiyorum girdiğimde de oyun oynuyorum..
Oh be sonunda bitti artık albenileri birlikte yerseniz
Çok sevindim :))

Bende girmediğimden mütevellit karşılaşamıyoruz ..

Özledim sana sataşmayı.

Özleyen benim ama sen bana sataşıcan gibii

Savunması ne oldu peki..

Ya kuzum ne zamandır dakika yapmıyorum sms hakkıda yapmıyorum.
Buraya giremeyince ordan ulaşıyordum size.
Şimdi laptop var elimde , ama yapacağım en kısa zamanda..

Bende özledimmmmmmmm
O yaptığın pizzayada bayıldım bilirsin pizza çok severim..

benim adımıda yaz pizzanın üzerine kıskandımmmmm

NFS de ki araçaları mı kullanıyorsun persom

Yok oyundakiler kadar gösterişli değil yavrum enişten izin vermiyoree daha motor kullanıyordum bi ara dağıttım motoru..
Bizimkinin camarosu vardı tanışmadan önce ferrasisi fln şimdi olsaydı öttürürdüm yolları iflas etmiş sevdiceğimm fotolarıyla avunuyoruz

Savunması ne oldu peki..

Geçen topiğe yazdığımı kopyala yapıştr ettim

(O izne geldiğinde, bi kaç gün geçti 5kasım'da tarih olarak vereyim ki anla ne demek istedğimi kuzum, face açalım diye tutturdu bende sürekli bu ısrarına anlam veremediğimden ne yapacağını merak ettiğimden ortak bi hesap açtım ertesi gün baktığımda yakup esin yazan hep sadece yakup ... olmuş. Bende kapattım. Ve bi söz daha verdi bi daha olmasın face konusu diye, ben değil sen açıyorsun sen kapat açma dedim.) Neyse O gün neymiş arkadaşına söylemiş ben kuramam diye o kurmuş öyle dedi. Arkadaşın ne zekiymiş, askerlik arkadaşlarını da tanıyor vay anasına dedim. Sustu..
Yalan söylemekten vazgeç. Sıkıldım anla dedim. Baktım üste çıkmaya çalışıyor. Yok işte sen bugün düğüne gitmişsindir, döktürmüşsündür falan fistan. Of canımı sıktığın yeter, iyi geceler dedim ve kapattım.

Son düzenleme:

M ile başlayan bir marka bir araç yapmış geçen haber okurken gördüm..
Harikaydı be..

Acelem yok valla basmıyom gaza

Ama bende çok karizma olabiliyorum, sana bi sürü çikolata alırım

Eh canım, iç güveysinden hallicee.. :26:

Sen nasılsın??

Çikolata mı?
Çocukmuyum ben kız çikolata yenir biter altın gibi kalbi olsun yeter

Yalanında bu kadarı , ay ya..
Varya aslında bunları kısıtladıkça bunlar daha çok açmak istiyor biliyor musun..

Git aç ne yaparsan yap desen bir ki gün takıldıktan sonra sıkılıp atıcak o faceyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…