- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.721
Boşanmaya gider bu işBence kocana trip at simit istiyor canim de napsin ne etsin bulsun hahahaha
Evet tatlim dogru soyluyorsun
Eskiden topiklerde sohbet etmek cok keyifliydi.
Simdi telde gruplar falan olusuturulunca dogal olarak cogu kisi pek yazmaz oldu.
Birde araya isler gucler girince bakamadimda..
Ama simdi buradayim vakit buldukca yaziyorum
Cogu uye forumun bu kismini bilmiyor mesela. Yeni profil mesajlarinda takiliyorlar =)
Hayır tabikide mis gibi
Ay bak canım çekti yine
Simit yuva yikmaz hahahaBoşanmaya gider bu iş
Gorunuyor bebegim forum seneceklerinden aktif etmen gerekiyorArtık imzalar gorunmuyor mu ?
İlk biz oluruzSimit yuva yikmaz hahaha
Tamam tatlim ben konuyu takip ediyorum yani biri yazinca bana bildirim geliyor yazan olursa goruyorum gelirsemde geceleri falan zaten geliyorum etiketlerim seni ♡Benim gibi.
Ben de çoğu zaman sadece yeni profil mesajlarindayım.
Ama geldiginiz zaman etiketleyin ben de sohbetinize katılırım
Hee bende dıom nerde bu mılletGorunuyor bebegim forum seneceklerinden aktif etmen gerekiyor
Allah korusun oyle deme..İlk biz oluruz
Aktifmiş telefondan gırıom dıyemı acabaGorunuyor bebegim forum seneceklerinden aktif etmen gerekiyor
Bende imzalari bir goruyorum bir gormuyorumHee bende dıom nerde bu mıllet
Ama selülülozum varBenim givi yaglarin yokta ondan :*
Anladım canımSenede 1 kere yada bilemedin 2
Acmam aman ALLAH bdv ye düşürmesinAllah korusun oyle deme..
Bdv ye girip konu acarsan bosan yazmam bosanma yazarim
Bende suan goremiyorum telefondan giriyorum ama benimde aktifmAktifmiş telefondan gırıom dıyemı acaba
Yok anam ölene kadar burdayız ALLAHtan bişey çıkmazsaAma selülülozum varbiraz türk kahvesi çok yapıyormuş doğrumu acaba
Anladım canım
Gurbetlik çok zor, ben ilk gidiş gelişimde ağladım resmen.Anne babayı geçtim şu toprağa ayak basmak bile bambaşka birşey .
Geçici bir durumsa inşallah hayırlısyla biter biran önce
Değilse de Allah sabır versin :/
Selulozumm akiminin onculerindeniz o zaman bendede varAma selülülozum varbiraz türk kahvesi çok yapıyormuş doğrumu acaba
Anladım canım
Gurbetlik çok zor, ben ilk gidiş gelişimde ağladım resmen.Anne babayı geçtim şu toprağa ayak basmak bile bambaşka birşey .
Geçici bir durumsa inşallah hayırlısyla biter biran önce
Değilse de Allah sabır versin :/
Yok anam ölene kadar burdayız ALLAHtan bişey çıkmazsa
Aman salla ya öyle böyle hepimiz aynı yere gideceğiz, selülozlu selülozsuz ayırmayacaklarSelulozumm akiminin onculerindeniz o zaman bendede var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?