- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.601
Daha evlilik yaşı gelmemiş ki küçüklerim benim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bende ciddiyim kız nasıl yaklaşcaz iyice öğrendimciddiyim ne fantezii şeyler varmışşşş bilmediğim dünyam genişled bir anda ahahaha
sen benim küçük bebeğimsin bende 20 yaşındayımben 22 yaşındayım bebek kadar kücüüüğümmmm
bizim yaşıtlarımız çocuk doğurdu ablacım yaaaaDaha evlilik yaşı gelmemiş ki küçüklerim benim :)
bildiğin tavla atıyorlarmış yaaaaa zarlar marlaray bende ciddiyim kız nasıl yaklaşcaz iyice öğrendim
küçücücğümmm dimi ben o zaman daha evlenmeme varsen benim küçük bebeğimsin bende 20 yaşındayım
hele bi tanesi dizine yatıp fermuarını indiriyorum dedi ben şokbildiğin tavla atıyorlarmış yaaaaa zarlar marlar
Ne zarı kız ?bildiğin tavla atıyorlarmış yaaaaa zarlar marlar
biz de o vakitlerde evleniriz artık ablam 27 geçersek mesaj atacağım sanaben 27 yaşında evlendim bazen erkenmi acaba diyorum :) bekarlığın tadını çıkarın sonrada evliliğin
ahahahaha ya sus koptum gülmektennhele bi tanesi dizine yatıp fermuarını indiriyorum dedi ben şok
tavla zarı gibi bir zar ablacım atıyon ona göre şey ediyon diyemem utandımNe zarı kız ?
ooo çoook var hemde margam erken bunun içinküçücücğümmm dimi ben o zaman daha evlenmeme var
ne fermuarı ne konuşuyorsunuz kız sizhele bi tanesi dizine yatıp fermuarını indiriyorum dedi ben şok
hahahahhahh aynen ayneeeeeeeenahahahaha ya sus koptum gülmektenn
ayıplı şeyler mahperim , bir konuya atılan mesajları değerlendiriyoruzooo çoook var hemde margam erken bunun için
ne fermuarı ne konuşuyorsunuz kız siz
ayıplı şeylerooo çoook var hemde margam erken bunun için
ne fermuarı ne konuşuyorsunuz kız siz
daha neler öğrencez bakalımHeee zar tamam anladım sanırım :)