- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.041
Ya ben kafama esince yaptığım için önceden çıkarmak aklıma gelmedi..Ben eritip koyuyorum onu yoğurmakla uğraşamam diye :))
Dolaptan çıkarıp oda sıcaklığında bekleteceksin o tariflere göre, şekil alacak kıvama geliyor, yumuşuyor.
:)) Deli ya
Tutar kolundan kendim getiririm
Şeker verip kandırırım
gel derim sana nevonun şekerlerinden vereyim derdim
hemen gelir hahahaha
Yok olmuyor, dedim ya ben öyle yapıyorum :)Ya ben kafama esince yaptığım için önceden çıkarmak aklıma gelmedi..
Yani eritincede bir şey olmaz herhalde
Yapılır canım ama genel olarak eritilmeden kullanılıyor..Neden eritilmiyor peki , e ben onu karıştırana kadar kolum koparsa mikser yoksa evdee
Pazar günü olursa onlar maç izlesin bizde gel seninle ımmmmm nereye gitsek ki.. sen gel nereye gideceğimize karar veririz gel yeter ki hahahaha
Sen niyeti bozdun iyice. Biz iyisimi eşlerle görüşelim, benim eşim senin sevgilin de gelsin
Ben o gün naptım biliyor musun yarısını elimle sıktımYok olmuyor, dedim ya ben öyle yapıyorum :)
Daha hiç eritmeden yapmadım.
Allah yardımcın olsunGörüyon demi bu hep böyleAdam nasıl kıskanmasın
Hımmm anladım ablam , nickim margarin ama margarini nasıl uygulayacağımı daha bilmiyom bile hahahahYapılır canım ama genel olarak eritilmeden kullanılıyor..
Yada şöyle yapabilirsin margarini kısık ateşte ocağa koyarsın hafif erir(yumuşar diyeyim)O şekilde soğuyunca kurabiyeni yapabilirsin..
İşte denemeden bilemeyiz..Ben o gün naptım biliyor musun yarısını elimle sıktım
Sonra yeter be dedim
Yarıınıda erittim hahahah
Benim aklıma hiç margarin gelmiyor nickini görünceHımmm anladım ablam , nickim margarin ama margarini nasıl uygulayacağımı daha bilmiyom bile hahahah
Amin :))Allah yardımcın olsun
Bilmez miyimAmin :))
Ama çok sevimli, beni arada bırakmadığı zamanlarda daha çok tadını çıkarıyorum
Senin küçük halin işte :) Çok benziyor sana, tabi marga da biraz daha çene var :) Sen daha sakinsin o pat diye söylüyorBilmez miyim
Arada mı bırakıyor seniÇok heyecanlı,panik ,hassas değil mi
Evet bana benziyor farkındayımSenin küçük halin işte :) Çok benziyor sana, tabi marga da biraz daha çene var :) Sen daha sakinsin o pat diye söylüyor
Ona göre sadece :) Normalde yaşlı değilsin, Eniştemin 100 yaşında, dedesinin annesi vardı. Kadın 70 yaşındaki resmine gençliğim diyorduEvet bana benziyor farkındayımYaş ile alakalı olabilir Ben yaşlıyım ona göre
Gelirse buluşursak atarız tabi, unuturmuyuz seniBen biraz çıkıyorum görüşürüz
Resimleri bekliyorum unutmayın
Margarin gelmeli ama =DBenim aklıma hiç margarin gelmiyor nickini görünce
Ağzım laf yapıyor demi hahahahaSenin küçük halin işte :) Çok benziyor sana, tabi marga da biraz daha çene var :) Sen daha sakinsin o pat diye söylüyor
Tamam ablam , iki kepçe alıcaz kılıç misali..Ben biraz çıkıyorum görüşürüz
Resimleri bekliyorum unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?