- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.321
Iyidir tatlimmm,senden naberr pinko yokken ne güzel anlasiyoruz demek aramızdaki kara kedi pinkoymusssNaber şekerim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyidir tatlimmm,senden naberr pinko yokken ne güzel anlasiyoruz demek aramızdaki kara kedi pinkoymusssNaber şekerim :)
benim ki yine mantıklı seninkinde mantıgın M si yok beHıyar kafa neyse,soğan kol da o
Iyidir tatlimmm,senden naberr pinko yokken ne güzel anlasiyoruz demek aramızdaki kara kedi pinkoymusss
water on the börek gibi bir şey olsa gerek
benim ki yine mantıklı seninkinde mantıgın M si yok be
bunlar kafayı yemiş olmaıSaçını başını yolarım senin sus bakayım abinle doğru konuş ay pardon ablanda diyecektim puhahaha
Eşdeğer bencebenim ki yine mantıklı seninkinde mantıgın M si yok be
Beni de dkkm yok bahanesiyle aramiyo artıkBiri o kızı mutfaktan çıkarsın yaaaaaa kocası çekemiyor zaten beni kıskanıyordu benden
o naptı
beni bırakıp gitti
kocasıyla birlikte !
sen bi susMarganın M si
Eşdeğer bence
Beni de dkkm yok bahanesiyle aramiyo artık
sen bi sus
Noldu ki yinecok boktan bi hayat
kendimi cok yalnız hisediyorumm kii benNoldu ki yine
Noldu bebisimmm bizim asker üzdü mu senikendimi cok yalnız hisediyorumm kii ben
yok bebegm üzmedi sagolsn oda bana orda morel veriyor ben ona vereceğim yerdeNoldu bebisimmm bizim asker üzdü mu seni
kendimi cok yalnız hisediyorumm kii ben
yazdmm yukarda işteniye tatlım :)
yazdmm yukarda işte
cevremde gerçekten dostum sırdaşım diyecem beni anlayan kimse yok ya.. kafa dengi kimse yok buda benm canımı cok sıkıyor..
of ofBenimde 1 tane var o kadar..