- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #60.261
Ben sabah alarmı duymuyorum, çocuk olunca napcan dedi. Bende o zaman içgudüsel uyanırım sonuçta aklım çocukta olcak dedim.A neden ki :) bizim bahane kadar komik olmasa gerek :)
Sensin ihtiyar. Nevoşum fıstık gibiAlın alın bizim ihtiyar nevoş sen ise çıtır
Ben sabah alarmı duymuyorum, çocuk olunca napcan dedi. Bende o zaman içgudüsel uyanırım sonuçta aklım çocukta olcak dedim.
Aklın bende değil yani, ben önemli değilim dedi
Doğmamış bebeğimizi kıskandı
SapıttılarAnam bunlar bi alem neyi neyden kıskanacaklarını bilmiyorlar ya
Sensin ihtiyar. Nevoşum fıstık gibi
Margim yazıyı tamamlamadan elim sürçtü cevapla butonunaAlın alın bizim ihtiyar nevoş sen ise çıtır
Margim yazıyı tamamlamadan elim sürçtü cevapla butonunaAcele düzenlerken yine hatır sormuşum, neyse fazla hatır sormak göz çıkarmaz:) Aman Nevoş duymasın O benden çıtır:)
İşin zor seninBen sabah alarmı duymuyorum, çocuk olunca napcan dedi. Bende o zaman içgudüsel uyanırım sonuçta aklım çocukta olcak dedim.
Aklın bende değil yani, ben önemli değilim dedi
Doğmamış bebeğimizi kıskandı
Resimli göstersen inanmaz nevoşum bunaHeee tabi özelden hiç öyle şeyler demiyorsun hıh
ortalık karıştırayım biraz hahaha
Ben seni görmedim: ( Nevoş gördü müO yaşında benden de çıtır o =D
Demiİşin zor senin
Kıskansın tabi sevginin göstergesi:) Ama aşırısı boğuyorDemiOlsun ya kıskansın, bi margadan kıskanıyor arada. Onun dışında yapmazdı böyle şeyler
Yok ya aşırı değil. Bi kıyafet takıntımız var başkada sorun çıkartmaz.. Uslu benim kocamKıskansın tabi sevginin göstergesi:) Ama aşırısı boğuyor
Marganın canı sopa istiyormuş merdaneni gösterNe oluyor burda
Beni mi atıyorsunuz yine
Vuslat'ım ben gördüm Marga'yı bir çirkin bir çirkin anlatamam
Nazara gelicen NevoşumNe oluyor burda
Beni mi atıyorsunuz yine
Vuslat'ım ben gördüm Marga'yı bir çirkin bir çirkin anlatamam
Benim kıyafet konusunda endişem yok, o konuda rahatımYok ya aşırı değil. Bi kıyafet takıntımız var başkada sorun çıkartmaz.. Uslu benim kocam
İnanma sen onlaraNazara gelicen Nevoşum
O kadar mıBen görmedim ama
Benim kıyafet konusunda endişem yok, o konuda rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?