- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.881
Kendim kendimeKendi kendine mi yapiyorsun yoksa diyetisyen mi verdi diyeti :)
Aç interneti öğren,manitan istese hemen yaparsın ama
Kendim kendimeDiyetisyene gidince sinir krizleri geçirdim evde onu yeme bunu yeme Şimdilik altıdan sonra yemeyi ve ekmek yemeyi kestim biraz da spor tamamdır
Neden şaşırmadım acabaaHeheh ona yaparım simdi yalan yok
Annem diyetisyene gitti de mesela aksam 10da da bir seyler yiyor menude ne ararsan var anlamadim ben bu isi :) (ifade yanlislikla oldu yine silemiyorum ifadeleri silemiyorum yaw)
Ben gittiğimde de öyleydi canım yani saçmaydı biraz.. O yüzden vazgeçtim beni en iyi ben bilirim sonuçta belirli saatte şunu ye bunu yap olayı da bana göre hiç değildir..Heheh ona yaparım simdi yalan yok
Annem diyetisyene gitti de mesela aksam 10da da bir seyler yiyor menude ne ararsan var anlamadim ben bu isi :) (ifade yanlislikla oldu yine silemiyorum ifadeleri silemiyorum yaw)
Ben gittiğimde de öyleydi canım yani saçmaydı biraz.. O yüzden vazgeçtim beni en iyi ben bilirim sonuçta belirli saatte şunu ye bunu yap olayı da bana göre hiç değildir..
Neden şaşırmadım acabaa
Bilmem,kocasina alengirli meyve tabaklari hazirliyodur sexy hatunYaa pink nerelerde :)
Ozelden kufur ediyor bana=)Bilmem,kocasina alengirli meyve tabaklari hazirliyodur sexy hatun
Bilmem,kocasina alengirli meyve tabaklari hazirliyodur sexy hatun
Whatsappin olmadığı içinse hak ediyosunOzelden kufur ediyor bana=)
Yerinde vallaHeheh senin keyfin yerinde bugun
Selamlar bu arada.. :)
Kullanmiyorum oyle seyler ben :) etsin onun kufuru bana iltifat gibi geliyi :)Whatsappin olmadığı içinse hak ediyosun
Yerinde valla
Naber bebegim :)Ve aleykum selam :)
Sanki veba bulastiriyoKullanmiyorum oyle seyler ben :) etsin onun kufuru bana iltifat gibi geliyi :)
Naber bebegim :)
Amiinn canimm beniimmmAllah daim etsin canim.neseni
Pinko bize gelcek gezmeye sende otur evdeeee ohhhhhSanki veba bulastiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?