- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #59.301
deneyeyim en iyisi. birazcık büyükçe yapacağım tahtaya asıcam bütün çocuklar görsün diye. inşallah tutar.Bende annemin pacasina yapisirdim alsın diye
Pantolonada aynı şekilde şeritler koyabilirsin. Bel,diz kapağı,bilek bölümüne koysan tutar,düşmez bence
o şeritlerle tutturmayı düşünüyordum ama pantalon biraz sıkıntılı olacak gibi. olmazsa oyun hamuru tarzı şeyler oluyor onlarla yapıştr çıkar tarzı birşey yapayım.yazık ya ne güzel oyunlar oynardık
nasıl bişiler düşünüyordun bence yapıştır çıkar tarzı olabilir
Is is ve iss monacodaydim dun gece geldim cnm..ehh işte yavrum son zamanlar işte c az nerlerdesin
olabilir canım bi bak bakalım raptiye veya mıknatıslı bişi de olabilir mıo şeritlerle tutturmayı düşünüyordum ama pantalon biraz sıkıntılı olacak gibi. olmazsa oyun hamuru tarzı şeyler oluyor onlarla yapıştr çıkar tarzı birşey yapayım.
maşallah yavrum bi ordasın bi burdasın eveet kızımın gelmesine az kaldı aaceleci gibi biraz dua ediyorum bu sene doğum günümde kucağıma kızımı alayım diyorumIs is ve iss monacodaydim dun gece geldim cnm..
Ayy az kaldi senin dimibebis geliyoo
Insallah gonlune gore olur kuzum saglikla ins.maşallah yavrum bi ordasın bi burdasın eveet kızımın gelmesine az kaldı aaceleci gibi biraz dua ediyorum bu sene doğum günümde kucağıma kızımı alayım diyorum
amiiin inşallah canımm ya öledir tabii ya biz bikaç günlüğüne gidip geliyoruz bazen ev rahatlığını özlüyoruz seninki daha fenaaInsallah gonlune gore olur kuzum saglikla ins.
Yapicak bisey yok evimde oturmayi ozluyorum sevgilimle ve kopuslerimle yerlerde yuvarlanmayi
Aynen artisi kadar eksisi var yuvarlanip gidiyoruz isteamiiin inşallah canımm ya öledir tabii ya biz bikaç günlüğüne gidip geliyoruz bazen ev rahatlığını özlüyoruz seninki daha fenaa
her işin bi zorluğu var napcan canımAynen artisi kadar eksisi var yuvarlanip gidiyoruz iste
margaya sormak lazım o nerde ki
istanbulda mı kendi evinde mi
Onu da bilmiyorum cok girmiyorum ki sahi o nerde kizzz margaaariinn nirdesinn
Bende annemin pacasina yapisirdim alsın diye
Pantolonada aynı şekilde şeritler koyabilirsin. Bel,diz kapağı,bilek bölümüne koysan tutar,düşmez bence
Daha var yaYuzuklerimiz nasıl ?
Sensin ruhsuzAnca kalkabildim yataktan ateşim var çok fena..
Annem ilaç getirdi, elimi yüzümü yıkadım kalktım sıkıldım yatmaktan of ruhu ruhsuz olan insan
Sensin ruhsuzBenden başka herkesi alıntıladın
Ateşin varsa, sıkı sıkı giyinme, soğuğa yakın ılık suyla duş al, üstünü aç
Sensin ruhsuzBenden başka herkesi alıntıladın
Ateşin varsa, sıkı sıkı giyinme, soğuğa yakın ılık suyla duş al, üstünü aç
Ben geldim
Yok yaa çok severim laciyi cook çoook Gece hüzün asil vs vsHoşgeldin canım hep sorucam sorucam diyorum unutuyorum
Niye lacivert bacım , fenerli falan mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?