- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.821
Tatlım uyumamıştım da siteden çıktım dinleneyim diye :)pinkocuk yattın heralde...
bugünnasıl oldun diye sorcaktım....
neyse iyisindir inş canımcım....
yarın görüşürüz artık.... öptüm
bizde cok begendik canim gidip bi bakcaz nasip olursa:)Ayyy bende cok begendimmm
Dimiii cok guzeller istanbulda daha guzelleri vardir canim benimNe güzel şeyler varrr
Bal kabağıyla, dağ evine bayıldım
Naber kizgünaydınlarr :):)
Bayağıdır gitmiyorum ki:) Napıyosun nasılsın? İş nasıl gidiyorpink,diger tarafta seni sormustum demeki burda cirit atiyormussun
ispiklimmi ne dersin
Afiyet olsun, iyi hatırlattın bende yapayım hemen kendime bi Türk Kahvesi :)günaydın herkeseee! kahve kokusu eşliğinde müziğim de açıkk :)
Çok güzel şeyler var canım hepsi farklı ve çok güzel sana bol çekmece lazım olacak diye biliyorum ama cadı biraz ayaklanınca o çekmeceler aşağı inecek :) Onu göz önünde bulundurDimiii cok guzeller istanbulda daha guzelleri vardir canim benim
Ayyy sorma ya bu cocuklardaki cekmece derdi ne bilmiyorum ne ariyolarsa artik icinde yazin abimler biraz bizde kaldilar ufakligin ellemedi yer kalmadiÇok güzel şeyler var canım hepsi farklı ve çok güzel sana bol çekmece lazım olacak diye biliyorum ama cadı biraz ayaklanınca o çekmeceler aşağı inecek :) Onu göz önünde bulundur
Oohh keyfe gel keyfegünaydın herkeseee! kahve kokusu eşliğinde müziğim de açıkk :)
Eltim her yere kemerli kilit yapmış, birşeyleri kendine doğru çekip kaza bela çıkarmasın diye, geçici olarak iyi önlem :) Sende 1 sene sonra yaparsın, merak ediyor işte çocuklar karıştırmadan nasıl öğrenecek :)Ayyy sorma ya bu cocuklardaki cekmece derdi ne bilmiyorum ne ariyolarsa artik icinde yazin abimler biraz bizde kaldilar ufakligin ellemedi yer kalmadi
aynen öle kilitler var allahtanda kaza bela gelmesin diye onları kullancaz artık napcaz:)Eltim her yere kemerli kilit yapmış, birşeyleri kendine doğru çekip kaza bela çıkarmasın diye, geçici olarak iyi önlem :) Sende 1 sene sonra yaparsın, merak ediyor işte çocuklar karıştırmadan nasıl öğrenecek :)
Meryeeemmm  Napiyonuz milleet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?