- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #54.661
Sevgilisi sanıyordum bir dönemTarkan mi saniyon sen kendini  
Ahahahah  Sevgilisi sanıyordum bir dönemÇaktırma
Teşekkür ederimAhahahah  sen daha guzelsin o kizdan
Sen daha guzelsiiinnnTeşekkür ederimO Senin güzelliğinEki Görüntüle 1299010
O kocan olacak adam pörsüteceğine, ben pörsüteyimSen daha guzelsiiinnnvakumlama kiz beni,yanaklarim pörsüdü       
Kocamdan hanzo gibi bahsetmesene kizimO kocan olacak adam pörsüteceğine, ben pörsüteyim
Öyle gibi olmuş demiKocamdan hanzo gibi bahsetmesene kizim
Ne biliyon belki ilerleyen zamanlarda akicak,akli basina gelicek Öyle gibi olmuş demi
Amann sanki bana, Romantizm akıyor paçalarından
Mümkün tabi, bu hayatta olmaz diye bir şey yok :) Telefonun mu bozuldu?Ne biliyon belki ilerleyen zamanlarda akicak,akli basina gelicek azcik umudum var onu da sen öldürme  yeni telefon istiyorum ben ya
hahah cılgınlar :)Ahahahah  sen daha guzelsin o kizdan
Birbirimizi şımartıyoruz :)hahah cılgınlar :)
HahahMümkün tabi, bu hayatta olmaz diye bir şey yok :) Telefonun mu bozuldu?
Hanzo olmayan kocana de bakim ne diyecek
Çilekli duş jelimmmm,hos geldiiinnnhahah cılgınlar :)
O kadar yeniyse napcan teli :) Eşimin iphone sevmiyor hiç.Hahahyoo bozuk degil de sıkıldım iphone istiyorum ben ama telefonum daha 4-5 aylik yepyeni. Uff bananeee yaa telefon istiyorum ben    
Esiminki de iphone. Benimki samsung s4 mini. Ya hic güzel değil,hep donuyo. Onunki hic donmuyo,cok daha güzel. Cok pişmanim bunu aldigima O kadar yeniyse napcan teli :) Eşimin iphone sevmiyor hiç.
Benimde blackberry 2 senedir 1 kere bile donduğunu bilmem :)Esiminki de iphone. Benimki samsung s4 mini. Ya hic güzel değil,hep donuyo. Onunki hic donmuyo,cok daha güzel. Cok pişmanim bunu aldigima   
Babaminki samsung s5 o bile donuyo düşün. İos bu konuda cok iyi gercekten. Android mal gibi Benimde blackberry 2 senedir 1 kere bile donduğunu bilmem :)
Android çok kötü o konuda
hosbulduk slm kızlar :) harbı tsk edrm cok nazıksınÇilekli duş jelimmmm,hos geldiiinnn
Oyleyim dimi hosbulduk slm kızlar :) harbı tsk edrm cok nazıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?