• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ağdaya kaç para verdin dün ?

Vardı evde dün bebeğim. Ben almıyom hep annem alıyo bim'den :27:
Epilasyonla bi tarafımı ağdayla bi tarafımı aldım kurtuldum diyecektim ki yandım anam dedim :27::27:

ahahahhhh:27: sizin pc kaçyüzyıllık bence ondan donuyordur:9::9:
sen genelde hep evdemisin canmmmm:26:

Yookk beee daha yeni iki sene oluyo alalı amma velakin kk ya girince donuyo :27::27:
Evet genelde evdeyim kuzum :17:

Epilasyonla bi tarafımı ağdayla bi tarafımı aldım kurtuldum diyecektim ki yandım anam dedim :27::27:

Yookk beee daha yeni iki sene oluyo alalı amma velakin kk ya girince donuyo :27::27:

Zeynom öyle uğraşıcağına gidip sir ağda ısıtıcı setini alsan ben aldım kurtuldum valla..
Ağda bezide al 3 metre falan komple yeter..

Rahat edersin..

tarayıcını yükselk sene bebemmm tarayıcın ne:26::26: benimm ki crome hiç donmuyo:28:
okul yokmudu senin lenn:30::30::30:

Zeynom öyle uğraşıcağına gidip sir ağda ısıtıcı setini alsan ben aldım kurtuldum valla..
Ağda bezide al 3 metre falan komple yeter..

Rahat edersin..

Nerden aldın? Ne kadara aldın?
Rahat mısın bebeğim?
Ya bende şu sorun var koltuk altımı ağdayla alamıyorum. Ya tekken hayatta. O yüzden orası epilasyon :44:

tarayıcını yükselk sene bebemmm tarayıcın ne:26::26: benimm ki crome hiç donmuyo:28:
okul yokmudu senin lenn:30::30::30:

Chrome benimkide bebeğim :27: Ama donuyo diyom ya peder dua ediyo :27:
Lise terkkkk :17:

aynenn yaa yazıkk ::27::27:

duduk muuu :60:
o höküz hiç çıkmıyo ki ordan :41::41:

hem dayınım hem bacın :30::30::30::52:

bugun bana süpriz yaptı bilyon mu büroda tektim aradı patronun varmı diye sordu hiç çakmadım
eleman geldi
gecen bu kalbimi kırdıdı benim çok şaşırdım:53::53: kimden geldi didim:53::53: bana mı didim:53:
bi baktım içine pembe pamuk şeker gül kalp ve not cok duygulandumm lannnn:17::17::17::17::17::17:
düdük yani t9 azizline burdada mı ugradımm:9::9::9:
cıkartalım biz bu höküzü:41:

Rahat mısın bebeğim?
Ya bende şu sorun var koltuk altımı ağdayla alamıyorum. Ya tekken hayatta. O yüzden orası epilasyon :44:

o zaman virüs vardır virüs formant attır sen ona:ssz::ssz::ssz:
lise terk miii :26::26::26::26::26: püüü
tembellinden okuyamadın demi:27::27:

Tamammmmmmmmm:51::51::51::51::51:
jagger napıyon jagger:27::27:

Arkadaş listemi düzenliyorum..

Rahat mısın bebeğim?

Canım kozmetik eşyası satan her yere bak , bir milyonculara falan da bak orada kampayalar falan oluyor..
Valla bende 35 e aldım. Geçenlerde leydi ile internetten baktık aynı ürünlere orada da 30 lira mı ne..
Böyle çantasıyla birlikte veriyorlar..
Dur resim atayım..

Bak bunun gibi
https://www.google.com.tr/search?q=...cili-epilasyon-sir-agda-seti-61196293;434;600

ama sir ağdan pembe renkte pudralı olsun cildine zarar vermez..

Hem sen benim herşeyimsin gülüm :17::16::54:
oooo :69::69: sende benim herşeyimsn bebişim :9::9::9::16::16:
bugun bana süpriz yaptı bilyon mu büroda tektim aradı patronun varmı diye sordu hiç çakmadım
eleman geldi
gecen bu kalbimi kırdıdı benim çok şaşırdım:53::53: kimden geldi didim:53::53: bana mı didim:53:
bi baktım içine pembe pamuk şeker gül kalp ve not cok duygulandumm lannnn:17::17::17::17::17::17:
düdük yani t9 azizline burdada mı ugradımm:9::9::9:
cıkartalım biz bu höküzü:41:

aaa ne güzelll :16: niye kalbini kırmıştır :15:

böyle sürprizler yapması çok güzel canım maşallah :nazar:

evet seni duduk :9::9::9: çıkart bencede :110::110::110::113::113:

Arkadaş listemi düzenliyorum..

Canım kozmetik eşyası satan her yere bak , bir milyonculara falan da bak orada kampayalar falan oluyor..
Valla bende 35 e aldım. Geçenlerde leydi ile internetten baktık aynı ürünlere orada da 30 lira mı ne..
Böyle çantasıyla birlikte veriyorlar..
Dur resim atayım..

Bak bunun gibi

ama sir ağdan pembe renkte pudralı olsun cildine zarar vermez..

ulenn link vermek yasak değil miiiiiiiii:24::24::24::24::24::24: resim koyun onun yerine:24::24::24::24::24::24::24::24:
hmm beni engellemicen demi lan denemek içn:53::53::53:

Back