İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

baktım da 5 dak engeli var ya
bencede dimii:18::18::18::18:
neymişşş:26::26:
bu aralar güzel haberduymaya o kadar ihtiyacım var ki nohit

bu 5 dk engeli niye var ki len

aynenn heveslenme

ama benle ilgili pekmez

benim görümcenin nişan tarihi şu an için belli oldu dün benimkiyle konuştuktaaa nişan tarihi yaklaştığı zaman ; annesi annemi arayıp davet edecek nişana bizde annemle ikiimiz gidicez inşallah bir aksilik olmazsa , nişanı da çok kabalaık olmadan yapacaklarmış çok kişi çağırmayacaklarmış bende benimkine dedim biz yakın akraba değiliz istemezse ablan falan oda o nasıl söz sensiz olur mu dedi

Son düzenleyen: Moderatör:

önceden 10 dak. dı şimdi yine iyi
ene deme ay ne kadar ince düşünen bir aileymiş
bak gördün mü
nişanada gidemem diye üzülüyordun ne güzel düşünmüşler
cok sevindmm pekmezimm :93: .93:
diğer konuya gelincede artık böyle olması gerekiyormuş onun içinde canını sıkma tamam mı ben bu aileyi ck sevdim ln
yalnız senin herif olacak ada hariç

bence 2 dk olmalıı

ahh evet mesela aile arasında olacak ama bizide çağırıyolar çok hoşuma gitti annemde bişey demedi ama alttan alttan sevindi anladım hadii yine iyisin dedim ahahha

evet ama başka şehirdeler ya bir gun öneceden gıdıp akrabamızda kalmamız lazım nişana gidebilmek için annem de babana ne dıyıpte gıdıcez dedı bir çözüm buluruz inşallah çok istiyorum gitmeyi ne giyecem lennn müstakbe l gelin olaraktann :18::18::18::123::123:

öyle deme kızz benim aşkitimde çook iyi artık allah nazarlardan saklasın

Son düzenleyen: Moderatör:
bence 1 dak olmalı
vALLA iyisin heee dört ayanın üzerine düşüyon yine seni çakalll :93:
bulursunuz tatlım yaf bi şekilde gidersiniz dert etme
ben abiyemi aldm bu arada ama resim çektirmediler kiraladım için cok güzel pudra rengiii
sende o tarz birşeyler giyersin kapalı bir abiye
senin aşkitene gıcım daha ıı cık yok

Son düzenleme:
bakıyım abiyeni çek atsana bize :26:

yok artık ne abiyesi oglim ben ne olarak abiye gıyecem abartı olur nişanda hoş bir ceket pantolon tarzı düşünüyorum kısmetse düğününde abiye gibi ağır bir elbise giyerim dimi sonuçta ben daha nişanlısı değilim benımkının abartıya kaççmamalı benımkı de dıyor herkes senı gormus olacak ağır başlı olmalısın

ayyhhh dans da edeğiz ilk dansımız olucek heyecanlanıyorum niye gıcıksınn

kız int. yavş sana yazdm sandm yazmamşm
kz sn naspyn

noldu naptıııı

iyi napalım takılıyorum sen canım

bnde takılym öyle cnmm

bndede o var nolyr böle yaw :26:

şitt tamam sakinn canmmmmmmmmmmm
ee daha daha napıyon lennnn

cekemedim didim ya kraladım şimdi orda daha elimde değil
internetten aynısını bulmaya çalışıyom bulunca atcemmm
he dogru nişandı demi benm aklım bi düğüne gitti lenn
bencede öyle yap o zaman birlikte seceriz resimler felan koyarsıb
herkesin içindemi dans edeceksinz len ene

ya hayranlarm rahat bırakmıyo napiyiiiim
napim elbise bakıyorm kendimee bebeğim. sen

elbise bakıyom aşgum ya bulamadım bi trlü :44:
ehehehehehe cakalllllllllll kimmiş ulen bu hayranların artist
ne elbisesi bu patlıcan reçelim

ne elbisesi canımm

Öyle ya günlük elbise . tesettür olcak ama ha kapalıym ben . çok güzel buldm da bi tane alsam mı almasam mı kararsız kaldım :44:

bnde takılym öyle cnmm

hııı tama m alınca çekersinnn

evett evett çok güzel ceket pantolon etek takımlar var nişan için öyle düşünüyorum düğüne de şık bir elbise aynen daha zamanı var seçeriz birliktee

yaa ilk benımkı dediiii baban olmazsa dans ederiz diye bende çok seviindimmm ilk dens amigoo

Öyle ya günlük elbise . tesettür olcak ama ha kapalıym ben . çok güzel buldm da bi tane alsam mı almasam mı kararsız kaldım :44:

etesettür.com - modanisa.com- sefamerve.com da çok güzel şeyler var bende tesettürlüyü oralardan alışveriş yapıyorum

anca nişan günü giyecem için o zaman çekerim tamam mı dur şimdi
internetten bakıyom çatladın demiiii
seçeriz lennn yidin bitirdin beni nohit yidinbitirdin
anen bişi demez mi lenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…