• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

baktım da 5 dak engeli var ya:ssz:
bencede dimii:18::18::18::18:
neymişşş:26::26:
bu aralar güzel haberduymaya o kadar ihtiyacım var ki nohit:ssz:

bu 5 dk engeli niye var ki len :ssz::ssz:

aynenn heveslenme :52:

ama benle ilgili pekmez :63:

benim görümcenin nişan tarihi şu an için belli oldu dün benimkiyle konuştuktaaa nişan tarihi yaklaştığı zaman ; annesi annemi arayıp davet edecek nişana bizde annemle ikiimiz gidicez inşallah bir aksilik olmazsa:16::16: , nişanı da çok kabalaık olmadan yapacaklarmış çok kişi çağırmayacaklarmış bende benimkine dedim biz yakın akraba değiliz istemezse ablan falan :23::23: oda o nasıl söz sensiz olur mu dedi :32::32::16:

Son düzenleyen: Moderatör:

bu 5 dk engeli niye var ki len :ssz::ssz:

aynenn heveslenme :52:

ama benle ilgili pekmez :63:

benim görümcenin nişan tarihi şu an için belli oldu dün benimkiyle konuştuktaaa nişan tarihi yaklaştığı zaman ; annesi annemi arayıp davet edecek nişana bizde annemle ikiimiz gidicez inşallah bir aksilik olmazsa:16::16: , nişanı da çok kabalaık olmadan yapacaklarmış çok kişi çağırmayacaklarmış bende benimkine dedim biz yakın akraba değiliz istemezse ablan falan :23::23: oda o nasıl söz sensiz olur mu dedi :32::32::16:

önceden 10 dak. dı şimdi yine iyi:ssz::ssz::ssz::ssz:
ene deme ay ne kadar ince düşünen bir aileymiş
bak gördün mü
nişanada gidemem diye üzülüyordun ne güzel düşünmüşler
cok sevindmm pekmezimm :93: .93:
diğer konuya gelincede artık böyle olması gerekiyormuş onun içinde canını sıkma tamam mı ben bu aileyi ck sevdim ln
yalnız senin herif olacak ada hariç:9::9:

önceden 10 dak. dı şimdi yine iyi:ssz::ssz::ssz::ssz:
ene deme ay ne kadar ince düşünen bir aileymiş
bak gördün mü
nişanada gidemem diye üzülüyordun ne güzel düşünmüşler
cok sevindmm pekmezimm :93: .93:
diğer konuya gelincede artık böyle olması gerekiyormuş onun içinde canını sıkma tamam mı ben bu aileyi ck sevdim ln
yalnız senin herif olacak ada hariç:9::9:

bence 2 dk olmalıı :28::28:

ahh evet mesela aile arasında olacak ama bizide çağırıyolar çok hoşuma gitti annemde bişey demedi ama alttan alttan sevindi anladım hadii yine iyisin dedim ahahha :60::16:

evet ama başka şehirdeler ya bir gun öneceden gıdıp akrabamızda kalmamız lazım nişana gidebilmek için annem de babana ne dıyıpte gıdıcez dedı bir çözüm buluruz inşallah çok istiyorum gitmeyi:16::16: ne giyecem lennn müstakbe l gelin olaraktann :18::18::18::123::123::9::9:

öyle deme kızz benim aşkitimde çook iyi artık allah nazarlardan saklasın :nazar::1::16:

Son düzenleyen: Moderatör:

bence 2 dk olmalıı :28::28:

ahh evet mesela aile arasında olacak ama bizide çağırıyolar çok hoşuma gitti annemde bişey demedi ama alttan alttan sevindi anladım hadii yine iyisin dedim ahahha :60::16:

evet ama başka şehirdeler ya bir gun öneceden gıdıp akrabamızda kalmamız lazım nişana gidebilmek için annem de babana ne dıyıpte gıdıcez dedı bir çözüm buluruz inşallah çok istiyorum gitmeyi:16::16: ne giyecem lennn müstakbe l gelin olaraktann :18::18::18::123::123::9::9:

öyle deme kızz benim aşkitimde çook iyi artık allah nazarlardan saklasın :nazar::1::16:
bence 1 dak olmalı:27::27::27::27::27::27:
vALLA iyisin heee dört ayanın üzerine düşüyon yine seni çakalll :93:
bulursunuz tatlım yaf bi şekilde gidersiniz dert etme
ben abiyemi aldm bu arada ama resim çektirmediler kiraladım için cok güzel pudra rengiii:17::17:
sende o tarz birşeyler giyersin kapalı bir abiye:16:
senin aşkitene gıcım daha ıı cık yok :19: :19:

Son düzenleme:
bence 1 dak olmalı:27::27::27::27::27::27:
vALLA iyisin heee dört ayanın üzerine düşüyon yine seni çakalll :93:
bulursunuz tatlım yaf bi şekilde gidersiniz dert etme
ben abiyemi aldm bu arada ama resim çektirmediler kiraladım için cok güzel pudra rengiii:17::17:
sende o tarz birşeyler giyersin kapalı bir abiye:16:
senin aşkitene gıcım daha ıı cık yok :19: :19:
bakıyım abiyeni çek atsana bize :26:

yok artık ne abiyesi oglim ben ne olarak abiye gıyecem :1: abartı olur nişanda hoş bir ceket pantolon tarzı düşünüyorum kısmetse düğününde abiye gibi ağır bir elbise giyerim dimi :17:sonuçta ben daha nişanlısı değilim benımkının abartıya kaççmamalı :ssz: benımkı de dıyor herkes senı gormus olacak ağır başlı olmalısın :9:

ayyhhh dans da edeğiz ilk dansımız olucek heyecanlanıyorum :16::16::1: niye gıcıksınn :15::15:

kız int. yavş sana yazdm sandm yazmamşm :ssz:
kz sn naspyn :34:

noldu naptıııı :15: :15:

iyi napalım takılıyorum sen canım :21::21:

yok artık ne abiyesi oglim ben ne olarak abiye gıyecem :1: abartı olur nişanda hoş bir ceket pantolon tarzı düşünüyorum kısmetse düğününde abiye gibi ağır bir elbise giyerim dimi :17:sonuçta ben daha nişanlısı değilim benımkının abartıya kaççmamalı :ssz: benımkı de dıyor herkes senı gormus olacak ağır başlı olmalısın :9:

ayyhhh dans da edeğiz ilk dansımız olucek heyecanlanıyorum :16::16::1: niye gıcıksınn :15::15:

bnde takılym öyle cnmm :34:

bndede o var :ssz: nolyr böle yaw :26:

şitt tamam sakinn canmmmmmmmmmmm:1::1::1::1:
ee daha daha napıyon lennnn:29::29::29:

cekemedim didim ya kraladım şimdi orda daha elimde değil
internetten aynısını bulmaya çalışıyom bulunca atcemmm:12::12::12:
he dogru nişandı demi benm aklım bi düğüne gitti lenn:30:
bencede öyle yap o zaman birlikte seceriz resimler felan koyarsıb:29:
herkesin içindemi dans edeceksinz len ene:17::17::17::17::17::17:

ya hayranlarm rahat bırakmıyo napiyiiiim :12::12::1::1:
napim elbise bakıyorm kendimee bebeğim. sen

elbise bakıyom aşgum ya bulamadım bi trlü :44:
ehehehehehe cakalllllllllll:27: kimmiş ulen bu hayranların artist:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
ne elbisesi bu patlıcan reçelim:1::1:

ne elbisesi canımm :12::12:

şitt tamam sakinn canmmmmmmmmmmm:1::1::1::1:
ee daha daha napıyon lennnn:29::29::29:

ehehehehehe cakalllllllllll:27: kimmiş ulen bu hayranların artist:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
ne elbisesi bu patlıcan reçelim:1::1:

Öyle ya günlük elbise . tesettür olcak ama ha kapalıym ben . çok güzel buldm da bi tane alsam mı almasam mı kararsız kaldım :44:

bnde takılym öyle cnmm :34:
:1::1::35::35::35:
ş

:

hııı tama m alınca çekersinnn :12::12:

evett evett çok güzel ceket pantolon etek takımlar var nişan için öyle düşünüyorum düğüne de şık bir elbise :12: aynen daha zamanı var seçeriz birliktee :23::23::29::29:

yaa ilk benımkı dediiii baban olmazsa dans ederiz diye bende çok seviindimmm ilk dens amigoo :32::32::32::9:
:51:

Öyle ya günlük elbise . tesettür olcak ama ha kapalıym ben . çok güzel buldm da bi tane alsam mı almasam mı kararsız kaldım :44:

etesettür.com - modanisa.com- sefamerve.com da çok güzel şeyler var bende tesettürlüyü oralardan alışveriş yapıyorum :12::12:

:1::1::35::35::35:

hııı tama m alınca çekersinnn :12::12:

evett evett çok güzel ceket pantolon etek takımlar var nişan için öyle düşünüyorum düğüne de şık bir elbise :12: aynen daha zamanı var seçeriz birliktee :23::23::29::29:

yaa ilk benımkı dediiii baban olmazsa dans ederiz diye bende çok seviindimmm ilk dens amigoo :32::32::32::9:
:51:

anca nişan günü giyecem için o zaman çekerim tamam mı dur şimdi
internetten bakıyom çatladın demiiii:27::27::27::27:
seçeriz lennn:29: yidin bitirdin beni nohit yidinbitirdin:9::9::9::9:
anen bişi demez mi lenn:17::17:

Back