• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben öyle yapmadım vala direk limonu sürdüm bacağıma tuzu döküp de evet bn gördüm faydasını yaptıkça azaltıyomuş :31:

Senin cildin hassas demekki bende hiç cıız bile olmadı :27::27::27:

1 kez mi yaptın sen ?? :17:

Hassas ki ne hassası ya yok böyle bi cilt her haltta acıyo yanıyo kırmızı benek benek oldum valla :27:

Benmde dolgum düştü kırık yarısı :18::18:
Korkuyorum yaa dişçiye gitmeyeeeeeeeeeeee :52::52:

Ahh kader arkadaşıımm :17:

Benimde öyle düştü lanet olasıca :19:
Bende korkuyorum ağza böyle fıııss yapıyorlar ya o öldürüyo beni hele yarım kalan dolguyu çıkartırken :18:

Gitmişken beni de götüreydin yaa :27::27: Ne olduu kiiii :17:

Çok trajikomik bişey..
Benim kafam küçük biraz vücuduma göre ben büyüdüm kafam büyümedi genetik miras işte bi avuç suratım var neyse..
Geçen sene alt çenemde hafif birbirine girme durumu gibi bişey fark ettim dr. gittim şimdi yapabileceğim bişey yok dedi alttaki yirmilikler çıkmaya çalışınca bu sene daha bi iç içe oldu dişceğizlerim sonuç 4 yirmilik çekilcek yaklaşık 1 yıl tel takıcam :14:
Offf...:50:

Ahh kader arkadaşıımm :17:

Benimde öyle düştü lanet olasıca :19:
Bende korkuyorum ağza böyle fıııss yapıyorlar ya o öldürüyo beni hele yarım kalan dolguyu çıkartırken :18:

Valla ama kaçış yok eninde sonunda gitmemiz lazım :14:
Geçen gösterdim doktora biran önce yapmamız lazm dişi de kaybederiz yoksa dedi :14::14:
Yarn vizelerim bitiyo ertesi günde dişçiye gittim mi tamamdır

O falan değil de ses çok ürkütüyo beni :18::18:
Beynime kazınıyo o sesssss:52::52:

Back