• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki kız annesi mi oluyorum yoksa?

yenilik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
231
30
118
Hanımlar merhaba
3 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var. Konuşkan, neşeli...ben esmer o sarışın:)
Derken efendim ben ikinciye hamile kaldım. İlki gibi süpriz yumurta oldu. Ben yok olmaaazzz derken baba kişi dedi ki bu kızımın kardeşi ne benim için ne senin için mecburuz bakıcaz. Tamam dedik yola çıktık geldik 17, haftaya...Eşim ailenin tek erkek çocuğu bayrak onda yani her ne kadar kayınpeder kayınvalide cephesinden böyle bir şey duymamış olsam da içten içe istiyorlar biliyorum çünkü kayınpederim adını bile hazırlamış... Neyse bu benim üzerimde baskı oluşturmuyor. Benim baskım kendime...
Lütfen yanlış anlamayın. Benim yakın çevremde de çocuk yapabilmek için tedavi gören bir türlü çocuk sahibi olamayan, hatta engelli .ocuk sahibi olan insanlar var. Onun için önce SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK..Ama işte çoook değişik bir şey şu hamilelik...Duygularıma engel olamıyorum. Ben hep bir oğlum olsun istedim ilkinde de böyleydi. ilk oğlan olsun hem abi olsun hem de benim bir oğlum olsun sonra kısmet dedik.
Bugün de doktor göremiyorum gerçekten dedi. görüntüyü büyütünce de netlik kayboldu netice itibarıyla bu haftalar görürsek belirginse söylüyoruz yoksa 20. haftada dedi...
Bu kadar görünmeyince kız oluyor ya ben üzüldüm:( hakim olamadım gözyaşlarıma...Ben üçüncü bir çocuk daha hayal etmiyorum. Okadarına bakamam zaten maddi manevi...
Nolur güzel şeyler yazın suölamayın beni sakın şımarıklıkla çok üzülürüm.

Başlığı "ikiz annesi" diye okumuşum, yazının sonuna kadar ikiz nerdr diye aradım, sonunda da "bu konuya bu başlık ne alaka" diyerek tekrar başlığa baktım da doğru okudum. :)

Neyse. Ben insanların gönlünden kız veya erkek geçmesini garipsemiyorum. İnsan ille bir oğlum olsa veya kızım olsa diye umabilir. Ama bunu takıntı haline getirmemek şartıyla. Sizinki bana aşırı geldi mesela. Daha çocuğun cinsiyeti bile belli değil, ama erkek olsun diye 3. çocuğu da yapamam kii die ağlanıyorsunuz. Yapmayın zaten bu zihniyetinizle bence. Sizin durumunuza yapılacak bir şey yok yani, kabul edip bu ruh halinden çıkmanız hayrınıza olur.

Bir kızınız var bir de erkek istemeniz normal ama bunu buyutmemek lazım. Saglikli ve hayirli olmasi önemli olan sonucta. Kizsa da kizdir ne olacak. %50 ihtimal varken bu kadar buyuk beklentiye de gerek yokmuş. Hayirlisi olsun da cinsiyeti önemsiz. Hergün haberlerde ne hayırsız hatta cani evlatlari görüyoruz. Burda haksever diye bi uye var. Onu bi aratip son konularını bi okuyun hatta profil mesajlarini okumak bile yeterli. Bu düşüncelerden siyrilacaksiniz o zaman. Hayirli olsun bu arada. Gerci su an bilmediğiniz için de boyle düşünüyorsunuzdur. Kiz da olsa kesin ogrenince gecer bu hisleriniz.

Kızınız varken 2.yi erkek istemen çok normal ama bunu takıntı haline getirip ağlamak bana garip geliyor. Bir arkadaşım oğlu olacağı için salya sümük ağlamıştı şimdi yavrusuna bakarken ağzının suyu akıyor :) Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.

canım isteğin çok çok normal ki... ama eger bır kızın daha oluyorsa da düşün ki, kızına ilerde cok ama cok destek olacak bır kardes gelıyor demektır.. benım hem kız hem erkek kardesım var ama kızkardessım sırdasım, arkadasım, annem, herseyım oooo... şükrediyorum ki iyi ki var..

bende 2. hamılelgımde senın gibi hissetmiştim, eşim tek erkek çocuk, bı kızımız var ve gene kız olursa acaba aılesi ıclerındende olsa gecırırmı dıye ama herseyı bosver, kızına candostu olur ıkıncı bı kızkardes bunu sakın unutma...

canım isteğin çok çok normal ki... ama eger bır kızın daha oluyorsa da düşün ki, kızına ilerde cok ama cok destek olacak bır kardes gelıyor demektır.. benım hem kız hem erkek kardesım var ama kızkardessım sırdasım, arkadasım, annem, herseyım oooo... şükrediyorum ki iyi ki var..

bende 2. hamılelgımde senın gibi hissetmiştim, eşim tek erkek çocuk, bı kızımız var ve gene kız olursa acaba aılesi ıclerındende olsa gecırırmı dıye ama herseyı bosver, kızına candostu olur ıkıncı bı kızkardes bunu sakın unutma...

Çok teşekkür ederim ben de artık böyle düşünüyorum. Benim bir erkek kardeşim var ve ilgilerimiz o kadar farklı ki inan benden çok eşimle anlaşıyor. İkinci bebişim de süprizdi plansızdı ve öyle bir zamanda geldi ki benim uğurum oldu:)

ne kadar boş ve anlamsız bir konu... Allah'tan gelene amenna diyeceğine bir de ağlıyorsun. biraz inanç arkadaşlar, biraz tevekkül... derdin yokken dert edinmeye kalkışırsan onulmaz dertlerle sınanırsın. Hem napalım şimdi biz Allah'ın takdirini mi değiştiricez, ne istiyorsun yani,ne bekliyorsun da açtın bu konuyu, ey Yarabbim ya.napsın kadınlar kulünündeki kadınlar senin için??!!!

ne kadar boş ve anlamsız bir konu... Allah'tan gelene amenna diyeceğine bir de ağlıyorsun. biraz inanç arkadaşlar, biraz tevekkül... derdin yokken dert edinmeye kalkışırsan onulmaz dertlerle sınanırsın. Hem napalım şimdi biz Allah'ın takdirini mi değiştiricez, ne istiyorsun yani,ne bekliyorsun da açtın bu konuyu, ey Yarabbim ya.napsın kadınlar kulünündeki kadınlar senin için??!!!

Ay ne hoşsunuz ya yukarıda ne güzel yorumlar yazan insanlar var. Size mi sorucam inancımı? Konumu boş yere meşgul etmişsiniz.

Ay ne hoşsunuz ya yukarıda ne güzel yorumlar yazan insanlar var. Size mi sorucam inancımı? Konumu boş yere meşgul etmişsiniz.
Allah allah konunun incileri mi döküldü? Konun boş yere meşgul edilemeyecek kadar degerliyse herkese açık bir platformda paylaşma. Herkes güzel şeyler yazmış diyosun da kızın olacak diye aglamani garipseyen başka yorumlar da var. Sen görmek istediğin şekilde görmüşsün. Anlamsız geldi konum, yanlış geldi allahtan gelene sukretmeyisin ben napiym. Burda önce insan evlat sahibi olamamaktan yakınırken dalga geçer gibi kızım olucak diye ağladım üzüntüden diyosun. Inancini sorgulayacak zaten bakış acilarimiz çok farklı.
Ayrıca konunu neyle meşgul edelim.lütfen söyle. Çünkü hangi amaçla açıldığını halen ortaya çıkmadı

Hanımlar merhaba
3 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var. Konuşkan, neşeli...ben esmer o sarışın:)
Derken efendim ben ikinciye hamile kaldım. İlki gibi süpriz yumurta oldu. Ben yok olmaaazzz derken baba kişi dedi ki bu kızımın kardeşi ne benim için ne senin için mecburuz bakıcaz. Tamam dedik yola çıktık geldik 17, haftaya...Eşim ailenin tek erkek çocuğu bayrak onda yani her ne kadar kayınpeder kayınvalide cephesinden böyle bir şey duymamış olsam da içten içe istiyorlar biliyorum çünkü kayınpederim adını bile hazırlamış... Neyse bu benim üzerimde baskı oluşturmuyor. Benim baskım kendime...
Lütfen yanlış anlamayın. Benim yakın çevremde de çocuk yapabilmek için tedavi gören bir türlü çocuk sahibi olamayan, hatta engelli .ocuk sahibi olan insanlar var. Onun için önce SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK..Ama işte çoook değişik bir şey şu hamilelik...Duygularıma engel olamıyorum. Ben hep bir oğlum olsun istedim ilkinde de böyleydi. ilk oğlan olsun hem abi olsun hem de benim bir oğlum olsun sonra kısmet dedik.
Bugün de doktor göremiyorum gerçekten dedi. görüntüyü büyütünce de netlik kayboldu netice itibarıyla bu haftalar görürsek belirginse söylüyoruz yoksa 20. haftada dedi...
Bu kadar görünmeyince kız oluyor ya ben üzüldüm:KK43: hakim olamadım gözyaşlarıma...Ben üçüncü bir çocuk daha hayal etmiyorum. Okadarına bakamam zaten maddi manevi...
Nolur güzel şeyler yazın suölamayın beni sakın şımarıklıkla çok üzülürüm.
öh :D
alemsınız yahu
ınsanlar aman cocugum olsun dıye ne tedavıler goruyor ,ne acılar cekıyor ;sızın masallah varmıs allah esırgesın uzun saglıklı guzel omur versın...2. sıde gelıyormus yolda ne sanslısınız boyle dusunun lutfen.
herkes erkek annesı olsa ogullar kımle yuva kuracak pardon ?
benım annem benım evıme gelebıldıgı rahatlıkta abımlerın evıne gıdemıyorlar
bırsey oldugunda babam abımden once eşimi arıyor oglum sen daha ıyı bılırsın dıye bu benı ınanılmaz mutlu edıyor
ben kendımı kız annesı olacagım ıcın cok sanslı hıssedıyorum...
kızım oldugunu ogrendıgım gun annem ve eşim bana hedıye aldılar ;)
evımızde bayram havası estı
allahım en guzelını en hayırlısını bılır...
uzulmenız nankorluk olur , 3. dogurmak zorundada degılsınız gozunuzu sevım soyunuz mu kuruyor kı :)

Cok sevdigim bir arkadasimda 2. Bebegi kiz diye uzulmustu aglamisti. Hatta erkek olsaydi tuplerimi baglaticaktim bile dedi.
Ne oldu biliyomusun 1. Cocugu vefat etti.

Cok sevdigim bir arkadasimda 2. Bebegi kiz diye uzulmustu aglamisti. Hatta erkek olsaydi tuplerimi baglaticaktim bile dedi.
Ne oldu biliyomusun 1. Cocugu vefat etti.

aaa iyi ki yazmışşsın. Bir de oğlum olsun dedim sadece hamileyim ve yazdığın şeye bak...yuuuuhhhh sana

lütfen şükredin olumlu düşünmeye çalışın ve bu düşüncenizi kafanızdan atın.yavrunuzu sadece cinsiyetiyle değerlendirmeyin .diyelimki oğlunuz oldu ama hayırsızın teki olacak illallah edeceksiniz ve gün gelecek ilk çocuğunuza bakıp keşke bunun gibi hayırlı bir kız olsaymış diyeceksiniz.
Allah herşeyin hayırlısını verir,inşaallah çok sağlıklı hayırlı bir yavrunuz olur.arkadaşların size verdiği sert cevapları ya da ihtimalleri düşünüp kalpten HAYIRLISI deyin lütfen.hem ne güzek kız olursa ilk kızınıza da arkadaş olur yaş araları çok yok.ablamla benim aramda 3 yaş var ve birbirimizin en yakın dostuyuz herşeyimizi paylaşırız birbirimizden güç alırız.lütfen bu vesveselerden uzaklaşın hayırlı sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin Allahım

lütfen şükredin olumlu düşünmeye çalışın ve bu düşüncenizi kafanızdan atın.yavrunuzu sadece cinsiyetiyle değerlendirmeyin .diyelimki oğlunuz oldu ama hayırsızın teki olacak illallah edeceksiniz ve gün gelecek ilk çocuğunuza bakıp keşke bunun gibi hayırlı bir kız olsaymış diyeceksiniz.
Allah herşeyin hayırlısını verir,inşaallah çok sağlıklı hayırlı bir yavrunuz olur.arkadaşların size verdiği sert cevapları ya da ihtimalleri düşünüp kalpten HAYIRLISI deyin lütfen.hem ne güzek kız olursa ilk kızınıza da arkadaş olur yaş araları çok yok.ablamla benim aramda 3 yaş var ve birbirimizin en yakın dostuyuz herşeyimizi paylaşırız birbirimizden güç alırız.lütfen bu vesveselerden uzaklaşın hayırlı sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin Allahım

çok teşekkür ederim. Benimki bir arzuydu sadece hepsi bu..Geldi geçti zaten. Yavrumuzun adını bile koyduk. İyi dilekler güzel mesajlar için herkese çok teşekkürler:))))))

Back