Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki kisi arasinda kaliyorsaniz her zaman ikinciyi secin cunku birinciyi gercekten sevseydiniz ikinci diye bir secenek olmazdi demis johnny depp abimiz :)Merhaba kızlar gerçekten yardıma ihtiyacımvar. Erkek arkadaşım askerde ciddi giden ilişkim vardı henüz 10 aylık olsa da.ben egeliyim erkek arkadaşım ise Doğu kökenli yanlış anlaşılmasın ben bunu kabul ettim her şey iyidi derken onun ailesi kendi taraflarından bi kız olsun istediler yaklaşık 3 aydır kopuktuk giyimime karışıyor kısıtlamak istiyor beni amaben yinede kabul etmiştim ailesi biraz karşı çıkınca evliliğe eskisi gibi değildik onun aklı karışıyordu. Zor günler geçirdim be bitirmek istedim 2 hafta önce ve biriyle tanıştım ardından o da Egeli ve görüşleri daha medeniydi tanımak istedim ve aramızda etkileşim oldu o da evlilik istiyordu iyi biri kendisi. Şimdi ise ben ikilemde kaldım eski erkek arkadaşım ailemi ikna edicem diyor kültür farkı var eskisiyle ben napıcm çok arada kaldım ikisine de haksızlık etmek istemiyorum bana akıl verin önerilerinizi bekliyorum.
aynen ol eger ilki cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevseydin 2 ciye bakmazdın söyleki asık olunca insan kör oluyor sen iyiki uyanmıs anlamıssın herkez kendi kültürüyle evlenmeliiiMerhaba kızlar gerçekten yardıma ihtiyacımvar. Erkek arkadaşım askerde ciddi giden ilişkim vardı henüz 10 aylık olsa da.ben egeliyim erkek arkadaşım ise Doğu kökenli yanlış anlaşılmasın ben bunu kabul ettim her şey iyidi derken onun ailesi kendi taraflarından bi kız olsun istediler yaklaşık 3 aydır kopuktuk giyimime karışıyor kısıtlamak istiyor beni amaben yinede kabul etmiştim ailesi biraz karşı çıkınca evliliğe eskisi gibi değildik onun aklı karışıyordu. Zor günler geçirdim be bitirmek istedim 2 hafta önce ve biriyle tanıştım ardından o da Egeli ve görüşleri daha medeniydi tanımak istedim ve aramızda etkileşim oldu o da evlilik istiyordu iyi biri kendisi. Şimdi ise ben ikilemde kaldım eski erkek arkadaşım ailemi ikna edicem diyor kültür farkı var eskisiyle ben napıcm çok arada kaldım ikisine de haksızlık etmek istemiyorum bana akıl verin önerilerinizi bekliyorum.