İki kez yaşanan hayıt mucizesi

Aaa ben adetliykende içtim ya bazı yerlerde sürekli için bırakmayın deniyor, adet bitimindemi başlamak lazım, birde yumurtlamaya 3gün falan kalamı içmeyelim
Ben 1 gün kala bırakılacak diye biliyorum toplam 9-10 gün iciliyor işte sonra bırakıuosun heralde ben susn bıraktım ama hic hamile kalmos gibi hissetmiyorum inancım yok suan:/

Ben 1 gün kala bırakılacak diye biliyorum toplam 9-10 gün iciliyor işte sonra bırakıuosun heralde ben susn bıraktım ama hic hamile kalmos gibi hissetmiyorum inancım yok suan:/
inancını yitirme sakın allah'a tevekkül et.ama bazı kişiler sürekli içilecek diyor hangisi doğru acaba, kafam karıştı.allah'ım herkesin dileğini gerçekleştirsin bizimkinide inşaallah

Allah razı olsun şimdi bende artık aç karnına uygulamaya başladım.Rabbim hepimizin dileğini yerine getirsin inşaallahhhh, şafi ismiyle şifalar versin
Adete 15 gün kala filan içsek nasıl olur? Zaten adet düzensizliğim var. Bu ay klomen denemesi oldu ama yumurtalıklar büyüme gerçekleştirmedi. Ona etkisi olur mu?

Acaba hamile kaldınız mı hayıtla
Hayit degil de testere disli aslan pencesi aldim ama daha içmedim bu ay çörekotu bal tarcin yedim eger olmazsa onu icicem adet olunca hayit prolaktini yukseltebiliyormus prolaktin bende bazen yükseliyor diye bunu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…