• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kadın terörist öldürüldü.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Capture.JPG

İstanbul Bayrampaşa'da polise saldırı
Saldırıyı düzenleyen iki kadın terörist saklandıkları binada polis operasyonuyla etkisiz hale getirildi...

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa’daki operasyon ile ilgili açıklama yaptı. Şahin "2 terörist etkisiz hale getirildi" dedi. Şahin,"1’i saldırıda diğeri operasyon sırasında olmak üzere 2 polisimiz yaralandı" diye konuştu.

Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne saldıran teröristler bir binada sıkıştırıldılar. 'Teslim ol' çağrılarına karşılık vermeyen iki kadın teröristin bulunduğu binaya operasyon başlatıldı. Özel Harekat polisi kapıyı patlayıcıyla kırdı ve içeri girdi. Bölgede bir süre patlama ve silah sesleri duyuldu. Bölge abluka altına alındı. Mahalledeki diğer binalarda yaşayanların dışarı çıkmasına izin verilmedi

Saldırıda bir polis memurunun kolundan yaralandığı belirtildi.

Saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Çevik kuvvet otobüsü emniyet binasından çıkarken, saldırganlar, ilk önce uzun namlulu silahlara otobüse ateş ediyorlar, ardından da el bombası atıyorlar.

Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü C Kapısı'na iki kadın, el bombası attı. Polis ateş açtı. Çatışma çıktı. Bölgede kovalamaca sürüyor. 3 kişi olduğu belirtilen saldırganlardan 1 kadının yaralı şekilde ticari taksi ile kaçtığı belirtildi.

Saldırı anı kamerada
Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Görüntülerde Çevik kuvvet otobüsü emniyet binasından çıkarken, saldırganlar, ilk önce uzun namlulu silahlara otobüse ateş ediyorlar, ardından da el bombası atıyorlar.

İŞTE O ANLAR

Kaçan teröristler Gazi Sokak'taki bir binada sıkıştırıldı. Bölgeyi ablukaya alan polis operasyona hazırlanıyor. Vatandaşların dışarı çıkışına izin verilmeyen sokağa özel hareket timleri bekleniyor.

1 POLİS YARALANDI
Saldırıda bir polis memurunun kolundan yaralandığı öğrenildi. Gazi Sokak'ta bir binada sıkıştırılan kadın teröristlerin üzerinde el bombaları ve uzun namlulu silahlar olduğu bildiriliyor.

İstanbul Valisi olay yerinde incelemelerde bulundu

Açıklama Bayrampaşa’da Çevik Kuvvet Şube Mürdürlüğü’ne yapılan silahlı saldırı üzerine İstanbul Valisi Vasip Şahin olay yerinde incelemelerde bulundu.
Bayrampaşa’da Çevik Kuvvet Şube Mürdürlüğü’ne uzun namlulu silahla yapılan saldırıyla ilgili polis ekiplerinin çalışması sürüyor. Bu sırada İstanbul Valisi Vasip Şahin olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayı gerçekleştiren kadınların yakalanması için ise polis helikopterinin havadan destek verdiği görüldü.

Ayrıntılar geliyor...

http://www.milliyet.com.tr/bayrampasa-da-catisma-gundem-2203419/

Kaos teorisi tıkır tıkır işliyor..
Beyin yıkamak, profesyonel ellerin işi, emperyalizmle mücadele için ölümü seçtiğini düşünürken, emperyalizmin menfaatleri için ölmüş olabiliyorsun..

Bir gün gazetesine denk geldim. "Saldırıdan sonra duzenlenen operasyonda iki kadin yaşamını yitirdi" diye vermis operasyonu.

Sanirsin yoldan gecen kadinlari vurdular zevkine

Ben anlamıyorum ki gercekten. Nedir bu normallestirme çabası?

Bunlar terörist ya var mi ötesi? Sen bunlarin arkasında dururken hic düşünüyor musun ya bir gün bunlarin saldirisina denk gelirsem diye. O kadar asker polis boşuna mi şehit oldu? Bunlar gibiler icin mi siper ettiler kendilerini? Yazik valla...

Bir gün gazetesine denk geldim. "Saldırıdan sonra duzenlenen operasyonda iki kadin yaşamını yitirdi" diye vermis operasyonu.

Sanirsin yoldan gecen kadinlari vurdular zevkine
Birgün marjinal bir gazetedir.
Aşırı sol görüşlü bir gazetedir.
Normaldir öyle yazması ,bizler gibi düşünmezler .

Sanarsın birilerinin gazıyla , dolduruşuyla almışlar ellerine o silahları yoldan geçerken patlatalım demişler. Ellerinde patlasaydı o bomba.
Zerre üzülmedim.
Tümden temizlense ülkemiz şu zihniyeti bozuklardan.

Dün bir eylemde polis kurşununa denk gelse Berna sivil katliamı diye ağlaşılırdı .

Ne biliyorsun terörist olduğunu falan filan diye bir de kahraman ilan edilirdi .

Biliyoruz kardeşim , biliyoruz o yüzden bir yerlerde kendilerini patlatmadan öncede öldürülseler gram üzülmüyoruz .

Gebermiş pislikler. Şükür ki İNSANLARA bir şey olmamış, yaralı polisimiz de bir an önce sağlığına kavuşur inşaallah.
Az önce balkonda sigara içiyordum, uzaklardan pat pat silah sesi gibi bir ses ve polis sireni sesi duydum. Belki bu saatte kafayı bulmuş birileri tarafından patlatılan kuru sıkı ya da havai fişek sesiydi ama artık her şeyden irkilir olduk. ALLAH bir an önce cezasını versin terörcülerin, iyice azdılar. Bu saftirikleri bulup bulup salıyorlar ortaya, bunlarda bi halta yarıyorum sanıp geberip gidiyorlar. Aslında pek çok yerde karmaşa var ama basına yansıtılmadığını düşünüyorum.

Back