Evet ondan haberim var. Aslında kızlık soyadım 3 harfli ya ne bileyim çok yormuyor gibiAmannn çok uzun ya. Çok ugrastirir. Ama sen zorlanmam dersen aklında olsun evlilik için başvuru yaptığında ozellikle soyismini kullanacağını belirtmen lazım.
Ama niye derdimi küçümsedinizNe dertler var be
Senlik bir şey yok hayatım şu an ki derdimle mukayese ettim deAma niye derdimi küçümsediniz
Bir ömür boyu mutluluklar diliyorumSenlik bir şey yok hayatım şu an ki derdimle mukayese ettim de
Allah yardımcınız olsun diye dua edelim o zamanSenlik bir şey yok hayatım şu an ki derdimle mukayese ettim de
Uyumlu mu bariEvet ondan haberim var. Aslında kızlık soyadım 3 harfli ya ne bileyim çok yormuyor gibi
Akıllarda Fatma Betül sayan kaya dolaşıyorBen de tercih etmem. Benim babamin soyadi da cok uzundu. 6+4+9+4 olacakti. Nikah basvurusunda memur sordu kullanacak misin diye. Dedim HAYIR SİL ONU SİL SİL
Eğer ünlü hoca dr vs değilseniz gereksiz geliyor bana ama yine sizin tercihinizMerhaba hanımlar,
Yakın zamanda evleneceğim iki adım var. İki soyad kullanmak istiyorum ama çok uzun oluyor kulağa hoş gelmiyor diyenler yüzünden emin olamadım. İki isim iki Soy isim kullananlar zorluk çekenler var mı?
Eğer çift soy isim kullanacaksam 5+3+3+6 oluyor. Örnek vermek gerekirse; Fatma Nur KIR YILDIZ
Örrnekteki Nur ve yıldız doğru. Kızlık soyadım da z ile bitiyor zzzzz diye bir sesUyumlu mu baribiri anyaya diğeri konyaya bakan kelimeler mi ?
Yok ünsüzümEğer ünlü hoca dr vs değilseniz gereksiz geliyor bana ama yine sizin tercihiniz
Kullanasın varsa kullan. Üç beş harf fazla yazacan hepsi o. Resmi makamlar hariç kim Fatma Nur kır yıldız diye seslenecek.Örrnekteki Nur ve yıldız doğru. Kızlık soyadım da z ile bitiyor zzzzz diye bir ses