Bebek Beslenmesi iki haftalık bebeğim az emiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
ilk başlarda iyiydi emmesi şimdi 15 dk emiyor bir göğüsümü diğer göğsümde duuyor veta diğerini veriom diğerinde duuryor az miyor ne yapmam lazımmmmm

muhtemelen bebeğinin çenesi güçlendiği için artık daha kısa zzamanda alacağını alıyordur. ya da senin sütün artmıştır bi tarafla doyuyodur. doymuş görünüyorsa ve kilo alımı da iyiyse, hiç kafana takma.

çok korkuom moralim bozuk ama uyku düzneide bozuldu..mesela aralar uyanıp veirm emio..burnu tıkanıkda olabilir belki otri bebe aldım...o serumun hepsinimi sıkacağım nasıl uygulacayım burnuna bilen varmı damla şeklindemi yoksa hepsinimi sıkacam

çok korkuom moralim bozuk ama uyku düzneide bozuldu..mesela aralar uyanıp veirm emio..burnu tıkanıkda olabilir belki otri bebe aldım...o serumun hepsinimi sıkacağım nasıl uygulacayım burnuna bilen varmı damla şeklindemi yoksa hepsinimi sıkacam

canım moralini bozacak bişey yok neden korkuyorsun anlamadım? burnu tıkalı olabilir, eğer bahsettiğin serum fizyolojikse ondan 3er damla yereli olur damlattıktan sonra 2 dk bekleyip çekersin.

ya şimi uyandırdım 3 saat oldu bir göğsümü zorlan 15 dk emdi sğerini 5 dk emdi oda zorlan uyandırdım....çok uyuyor ..ama eksiden iki saate bir normal emerdi şimdi öyle değil..diğeirni emdimi diğer göğüsmü zorlan emio..emzirdim ağzından sütüm aktı...neden öyle oldu bilmiom daha onbeş günlük bebeim ne yapmam lazım akıl veirn bana

canım endişelenme.bebeğin daha 2 haftalık.cenesi yorulduğu için az emiyor.bir göğsünde 15 dk emdiğini söylüyorsun bu cok iyi bir süre.benim bebeğim 70 günlük ilk zamanlar tek göğsümü 5-10 dk emiyordu yorulup göğsümde uyuyordu diğerini emzirmeye fırsat vermiyordu.ben 1 ay olana kadar hep tek göğsümden emzirdim sağ sol farketmedi ama 2.göğsü almaya zaman kalmıyordu uyuyup kaldığı için.suan ikisinide emiyor öyle saatlerce değil doyduğunda bırakıyor zaten.bebek büyüdüğünde çeneside kuvvetleniyor dahada güçlü cektiği için hemen doyuyor.kafana takma doymasa ağlar zaten.süt sağma pompası ile çekmeye çalışıyorum bazende elim kopuyo o kadar kuvvetli çekmek gerekiyoki süt gelmesi için o yavrucaklar napsın küçücük çeneleriyle.yoruluyorlar

Back