Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki günde yükseleceğine inanmak istiyorum ama bilmiyorum çok umutsuzumÇok eski ve çok mesajli bi topik vardı burda orda döndüğünü okumuştum
Negatif 0… iki günde pozitife döneceğine hiç inanmıyorumBeta kaç
En hayırlısı olsun sizin için. En doğru zamanda olsun. Ben de 13. Gün evde test yapıp kan sonucunu görene kadar umut etmeye çalışmıştım o ara görmüştüm okumustum burda. 12gün kan veriyo kadın negatif diye tatile gidiyo orda tekrar kan veriyo filan hatta...İki günde yükseleceğine inanmak istiyorum ama bilmiyorum çok umutsuzum
Amin inşallah… çok zor süreç iğneler ilaçlar tedaviler psikolojik olarak bitiriyor. Rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırlısı böyleymişEn hayırlısı olsun sizin için. En doğru zamanda olsun. Ben de 13. Gün evde test yapıp kan sonucunu görene kadar umut etmeye çalışmıştım o ara görmüştüm okumustum burda. 12gün kan veriyo kadın negatif diye tatile gidiyo orda tekrar kan veriyo filan hatta...
Her şey bizler için en hayırlısı olsun inşallah.
Negatif 0… iki günde pozitife döneceğine hiç inanmıyorum
aynenSıfırsa dönmez evet
yok benim 0 çıktı zaten ordan dönmez yaniForumda yıllar once okumustum aynı durumda olan biri pozitife donmustu, ama bildigim tek ornek bu. 3.gün embriyosu ise belki geç tutunma olabiliyor, o arkadasın kacıncı gündü bilmiyorum. Sizin eğer beşinci gün embriyosu ise en azından 5 üstü bir deger gormeniz lazımdı diye dusunuyorum. Erken kan vermek gerçekten hiç iyi değil, evet sabretmek zor ama yıllardır bekliyoruz 12 günde bekleyebilirim diye düşünmek lazım. Çünkü negatifi gorunce ister istemez cok uzuluyor insan ve ilaçlara devam edecek güç bulamıyor kendinde.
canım hayırlısı olsun ümidini yitirmeMerhaba arkadaşlar
27 aralıkda 2 embriyo 4aa transfer oldum dayanamayıp 5.gün beta hcg baktırdım 1.02 çıktı negatifmidir sizce tecrübenize ihtiyacım var test günüm 6 ocak ben 1 inde dayanamayıp yaptırdım sonrada çok üzüldüm