• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki günde test pozitife döner mi?

wqputrsrz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
1.375
359
43
Arkadaşlar bugün transferin 8. Günü negatif çıktı, doktorum pazar günü belli olur dedi. İki günde pozitife döner mi sizce benim hiç umudum kalmadı. Benim gibi olanlar var mı? 😢

Alıntı Yorumla

Çok eski ve çok mesajli bi topik vardı burda orda döndüğünü okumuştum 🥲

İki günde yükseleceğine inanmak istiyorum ama bilmiyorum çok umutsuzum 😔😔😔
En hayırlısı olsun sizin için. En doğru zamanda olsun. Ben de 13. Gün evde test yapıp kan sonucunu görene kadar umut etmeye çalışmıştım o ara görmüştüm okumustum burda. 12gün kan veriyo kadın negatif diye tatile gidiyo orda tekrar kan veriyo filan hatta...
Her şey bizler için en hayırlısı olsun inşallah.

En hayırlısı olsun sizin için. En doğru zamanda olsun. Ben de 13. Gün evde test yapıp kan sonucunu görene kadar umut etmeye çalışmıştım o ara görmüştüm okumustum burda. 12gün kan veriyo kadın negatif diye tatile gidiyo orda tekrar kan veriyo filan hatta...
Her şey bizler için en hayırlısı olsun inşallah.
Amin inşallah… çok zor süreç iğneler ilaçlar tedaviler psikolojik olarak bitiriyor. Rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırlısı böyleymiş

Forumda yıllar once okumustum aynı durumda olan biri pozitife donmustu, ama bildigim tek ornek bu. 3.gün embriyosu ise belki geç tutunma olabiliyor, o arkadasın kacıncı gündü bilmiyorum. Sizin eğer beşinci gün embriyosu ise en azından 5 üstü bir deger gormeniz lazımdı diye dusunuyorum. Erken kan vermek gerçekten hiç iyi değil, evet sabretmek zor ama yıllardır bekliyoruz 12 günde bekleyebilirim diye düşünmek lazım. Çünkü negatifi gorunce ister istemez cok uzuluyor insan ve ilaçlara devam edecek güç bulamıyor kendinde.

Forumda yıllar once okumustum aynı durumda olan biri pozitife donmustu, ama bildigim tek ornek bu. 3.gün embriyosu ise belki geç tutunma olabiliyor, o arkadasın kacıncı gündü bilmiyorum. Sizin eğer beşinci gün embriyosu ise en azından 5 üstü bir deger gormeniz lazımdı diye dusunuyorum. Erken kan vermek gerçekten hiç iyi değil, evet sabretmek zor ama yıllardır bekliyoruz 12 günde bekleyebilirim diye düşünmek lazım. Çünkü negatifi gorunce ister istemez cok uzuluyor insan ve ilaçlara devam edecek güç bulamıyor kendinde.
yok benim 0 çıktı zaten ordan dönmez yani

Merhaba arkadaşlar
27 aralıkda 2 embriyo 4aa transfer oldum dayanamayıp 5.gün beta hcg baktırdım 1.02 çıktı negatifmidir sizce tecrübenize ihtiyacım var test günüm 6 ocak ben 1 inde dayanamayıp yaptırdım sonrada çok üzüldüm

Back