Dış gebelik değil. İkiz olabilir belki ama tek bebekte de bazen bu kadar yükseliyorKızlar merhaba. Cumartesi günü ilk kan testimi yaptırdım beta Hcg 498,30 çıkmıştı
İki günde bir tekrarlanması gerektiği için bugün yeniden yaptırdım yükselmiş mi diye bugün kü 3210,03 çıktı.
İki günde iki katı artması gerekmiyor mu benimki nerdeyse 5 6 katı artmış gözüküyorrrr bu ne demektir
Böyle aşırı çok yükselmesinde de dış gebelik oluyor mu ya da neden dolayı olmuş olabilir bu aşırı yükselme. lütfen bilenler bi söylesinnn
Olabilir mi kiBelki çoğul gebeliktir
Dış gebelikte böyle anormallik olmuyor değil mi yaniDış gebelik değil. İkiz olabilir belki ama tek bebekte de bazen bu kadar yükseliyor
canım 3bin küsürBana da ikiz gibi geldi.30000 üzeri ikiz diye okumuştum bir yerde
Anladım canım umarım öyledir bir isterken Allah iki vermiş olabilir şükürler olsunArtmıyorsa dış gebelik olabiliyormış ama çok artanlar için çoğul gebelik ihtimalini duymuştum
İkiz olabilircanım 3bin küsür
Ay pardon ben 30000 diye okudummcanım 3bin küsür
Yok illaki tam tamına 2 kat olmayabilir. Benim de tek seferde 4 kat arttığı olmuştu. Hatta ikiz mi diye bi korktum açıkçası ama tek bebekmişDış gebelikte böyle anormallik olmuyor değil mi yaniPekı bu kadar Nıye yükseliyor ama normali iki kat olması değil mi maruz görün ilk gebeliğim pek bilgili değilim çok araştırsam da yine de insan böyle çıkınca bır tereddüt de kalıyor
İyi bari ya içim rahatladı birazYok illaki tam tamına 2 kat olmayabilir. Benim de tek seferde 4 kat arttığı olmuştu. Hatta ikiz mi diye bi korktum açıkçası ama tek bebekmiş
İşte böyle birşey de olabılır diye korkuyorum. Doktora gitmek istiyorum ama doktor araştırıyorum bulamadım henüzMalesef mol gebeliklerde bu kadar cok yukselis oluyor bence biran once doktora gidin
Doğal gebelik mi yoksa tüp mü ?İşte böyle birşey de olabılır diye korkuyorum. Doktora gitmek istiyorum ama doktor araştırıyorum bulamadım henüz
Siz bilirsiniz ama eger mol se biran once doktora gorunmeniz şart.İşte böyle birşey de olabılır diye korkuyorum. Doktora gitmek istiyorum ama doktor araştırıyorum bulamadım henüz
DoğalDoğal gebelik mi yoksa tüp mü ?