kızlar benim durum biraz farklı...iki göğüs arasındaki kemik hafif içe çökük durumda....hiç hoşlanmıyorum...badi giyine çökük kısmın kenarındaki kemikler badiden belli oluyo...abes bir görüntü yok ama yinede estetik değil.....bikini üstünü boyundan bağlamalı seçiyorum göğsümü kapatacak şekilde.,badi giyince rahat olamıyorum....vs..........henüz bi uzmana başvurmadım.........ama en uygun fırsatta gidicem....aranızda aynı sorunu yaayan varmı...düzeltilirmi ameliyatla aceba?
kızlar benim durum biraz farklı...iki göğüs arasındaki kemik hafif içe çökük durumda....hiç hoşlanmıyorum...badi giyine çökük kısmın kenarındaki kemikler badiden belli oluyo...abes bir görüntü yok ama yinede estetik değil.....bikini üstünü boyundan bağlamalı seçiyorum göğsümü kapatacak şekilde.,badi giyince rahat olamıyorum....vs..........henüz bi uzmana başvurmadım.........ama en uygun fırsatta gidicem....aranızda aynı sorunu yaayan varmı...düzeltilirmi ameliyatla aceba?
Benimde gögüslerimin arasındaki kemik içeri doğru, ama rahatsız olmuyorum ben, hatta uzun bi süre herkesin böyle olduğunu sanıyodum fisfisfis bi gün arkadaşımın yanında üstümü değiştirirken aaa senin buran ne garip falan dedi o zaman anladım farklı olduğunu.
Aynı şekilde çöküklük benim erkek arkadaşımdada var a.s ona garip gelmiyo o yüzden. Sanırım nadir rastlanan bir durum ben bizden başka kimsede görmemiştim bi de sizi duydum 3 oldu böyle olduğunu bildiğim kişiler hihoyyyt.
Ameliyatla falan düzeliceğini sanmıyorum çünkü direk kemikte içeri doğruluk var, anca kemiği komple kırıp yeniden şekil verilirse düzelir bu durum o da çok acılı bişey olur bence ki gerek olduğunuda düşünmüyorum