Haklısınız ama daha önce de böyle oldu düşük yaptım korkuyorum psikolojik olarak yarın kan vercem zatenTestlerin hassasiyeti farklı olduğu içindir neden buna takıldınız ki. Hamile olduğunuzu öğrendiniz insan koşa koşa bi kan tahlili yaptırır bi doktor randevusu alır ne bileyim. Niye testlerle uğraşıyorsunuz ki şimdi
Merhaba evet var gibi ama adetin izin geçmesini bekleyin veya kan verinMerhabalar adetime 5 gün var. Miratech early test yaptım. Sanki silik çizgi gördüm. Siz ne dersiniz?
Şuan kanda çıkar mı peki?Merhaba evet var gibi ama adetin izin geçmesini bekleyin veya kan verin
Negatif cıkabilir kanda suan erken yakalamış olabilirsiniz adet iniz Bi kaç gün gectik ten sonra tekrar idrar testi yapıp kan verin inşallh gönlünüze göre olsun bana da dua edinŞuan kanda çıkar mı peki?
Çok teşekkür ederim. Sizin de hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsunNegatif cıkabilir kanda suan erken yakalamış olabilirsiniz adet iniz Bi kaç gün gectik ten sonra tekrar idrar testi yapıp kan verin inşallh gönlünüze göre olsun bana da dua edin
Hamilesiniz hayırlı olsun :)Merhaba 2 farklı gebelik testini 1 gün ara ile yaptım sabah yapıldı
Kaset test ilk testim adet 6 gün gecikti pozitif cıktı
Çubuk testler daha silik 7. Gün yaptım yani bugün
Bu arada adetim 7 gün gecikti neden bu şekilde çıkmış olabilir
Hamile misiniz?Merhabalar adetime 5 gün var. Miratech early test yaptım. Sanki silik çizgi gördüm. Siz ne dersiniz?