Bunu biliyorum ama yine de en doğru insan oymuş gibi geliyor. Gerçekten merak ediyor ve saygı gösteriyor. Dini bir yönelimi oluştu. Ama yinede yetişme tarzlarımız falan çok farklıTürkiye'de bile farklı kültürlerde dogup buyumus kişilerle anlaşmak zor.sizinki iyi cesaret sanki arada epey farklılık var gibi geldi bana ...
Teşekkür ederim. Ama birbirimizden çok etkilendik ve bu benim için ilk defa oluyor. Çok istiyorum ama korkuyorumİki farklı görüş riskini almazdım çünkü çocuğunda var.olmazsa cocuklqr için tekrar düzen boz yeniden kur falan iyi olmaz cok yipranirlar.
Teşekkürler. Ama aslında bir ailesi boşanmış o çok küçükken ve bir aile arayışında. Herseyimle bağlanırım benim için problem değil diyor . Yine de zoriki farklı kültüre sahip kişiler arkadaş olabilir, komşu olabilir, hatta gönül eğlendirmelik flört de olabilir ama evlenmek sağlıklı olmaz bence sonuçta evlilik upuzun bir yolculuk illaki sorunlar olacaktır.
Bi müddet sonra etkilenme geçiyor saygı sevgi baki kalıyor. Ben ikinci evliliğimi yapacak olsam en ufak pürüz ihtimaline bile şans vermem. Çocuklar olunca böyle sanki çok lüks gibi geliyor. Halkınizda hayırlısı olur inşallahTeşekkür ederim. Ama birbirimizden çok etkilendik ve bu benim için ilk defa oluyor. Çok istiyorum ama korkuyorum
Bakın aşık olmuşsunuz ve her şeyi olumlu düşünmeye çalışıyorsunuz ikinci evlilikte bu denli gözü kapalı olmanız garip geldi bana. Mesela alkol alıyor mu alıyorsa siz muhafazakarsanız bu durum nasıl olacak en basit örnek bu geldi aklımaTeşekkürler. Ama aslında bir ailesi boşanmış o çok küçükken ve bir aile arayışında. Herseyimle bağlanırım benim için problem değil diyor . Yine de zor
Biliyorum yaşlarımız küçük değil. Ortada çocuklar da olunca o kadar korkuyorum kiBi müddet sonra etkilenme geçiyor saygı sevgi baki kalıyor. Ben ikinci evliliğimi yapacak olsam en ufak pürüz ihtimaline bile şans vermem. Çocuklar olunca böyle sanki çok lüks gibi geliyor. Halkınizda hayırlısı olur inşallah
Hayır.Alkol ya da sigara kullanmıyor. Aslında dini olarak boşluğunu tamamlamaya çalışıyor. Yine de fazla rahat bakıyor sanki herşeye. Olumlu görmeye çalışmamın sebebi içinde bir aile özlemi var. Bana uyum sağlamak için çok çaba sarf ediyor.Bakın aşık olmuşsunuz ve her şeyi olumlu düşünmeye çalışıyorsunuz ikinci evlilikte bu denli gözü kapalı olmanız garip geldi bana. Mesela alkol alıyor mu alıyorsa siz muhafazakarsanız bu durum nasıl olacak en basit örnek bu geldi aklıma
Aile özlemiyle aile olmayı bilmek farklıdır. Yine de siz bilirsiniz sonuçta biz karşı tarafı bilmiyoruz hakkınızda hayırlısı olsunHayır.Alkol ya da sigara kullanmıyor. Aslında dini olarak boşluğunu tamamlamaya çalışıyor. Yine de fazla rahat bakıyor sanki herşeye. Olumlu görmeye çalışmamın sebebi içinde bir aile özlemi var. Bana uyum sağlamak için çok çaba sarf ediyor.
Aslında mevzu tesettürlü olmak değil. Dini olarak hiç bir inanca yonelmeden büyümüş. Belli bir kültüre ait değil çok farklı kültürlerde kalmış Almanya, Amerika, tayland ve Rusya. Fazla rahat bakıyor sanki. Belli bir aile düzeninde hiç yaşamamış bu da belli başlı bir problem meselaAynı görüşteki insanlar bile onlarca problem yaşayabiliyor.
Hayata her insan çok farklı bakabiliyor.
Aslında bence olabilir ama sizin durumunuzda çocuklarınızın olması durumu etkileyebilir.
Sadece siz ikiniz evlilik yapmayacaksınız sonuçta çocuklarla da iletişim,dil,hayat görüşü gibi durumların uyup uymayacagi çok önemli.
Sadece kapalı olmak mevsuzu değil ki evlilik.
Dünyada farklı dinden,dilden insanlar evleniyor çok mutlu olan insanlar var.
Ama bence çok iyi düşünün.
Çocuklar uyum sağlayabilir mi evleneceginiz insanin davranislari ve huyu da çok önemli.
Siz aradaki dengeyi bulabilir misiniz.
Haklısınız. Ben de biraz bu yüzden olumlu bakıyorum. İlk eşimle aynı cevreden birbirine gayet uyumlu iki insan gibiydik. Sonuçta boşandık. Ama onunla bu bağı yakalayamamiştik. Bu kadar kısa sürede çok iyi anlaştığımızı farkettim. Ama yinede korkuyorum. Çünkü tek başıma değilimAynı görüşteki insanlar bile onlarca problem yaşayabiliyor.
Hayata her insan çok farklı bakabiliyor.
Aslında bence olabilir ama sizin durumunuzda çocuklarınızın olması durumu etkileyebilir.
Sadece siz ikiniz evlilik yapmayacaksınız sonuçta çocuklarla da iletişim,dil,hayat görüşü gibi durumların uyup uymayacagi çok önemli.
Sadece kapalı olmak mevsuzu değil ki evlilik.
Dünyada farklı dinden,dilden insanlar evleniyor çok mutlu olan insanlar var.
Ama bence çok iyi düşünün.
Çocuklar uyum sağlayabilir mi evleneceginiz insanin davranislari ve huyu da çok önemli.
Siz aradaki dengeyi bulabilir misiniz.
Belki de. TeşekkürlerTaban tabana zıtsınız, şu an cicim aylarının verdiği heyecan aranızda olabilecek çatışmaları perdeliyor bence. Bir süre sonra bir yerden patlak verecektir. İki çocuklu bir anne olarak sadece duygularınızla hareket etmemeniz gerektiği kanaatindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?