İki farklı evin abonelikleri aynı kişi üzerine alınır mi

Hytagac

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
415
276
28
Merhabalar bir kişi iki farklı evin doğal gazı su gibi abonelikleri o ikisini de üstüne alabilir mi ? Ben biri iptal edilmeden diğer evin aboneliklerinin aynı kişi adına alinmayacağini biliyorum ama.

alir ya niye almasin. kira sozlesmesiyle gitmesi yeterli

*benim faturalarim ev sahibimin ustune. adamin kendi evinin faturası da kendi üstüne :)
apartmaninizin altinda minik bir dukkan var. onun faturasi da apartmana gelir. onun ismi de ayni isim, bir ust katinda oturan sahibinin ismi de aynı isim

Merhabalar bir kişi iki farklı evin doğal gazı su gibi abonelikleri o ikisini de üstüne alabilir mi ? Ben biri iptal edilmeden diğer evin aboneliklerinin aynı kişi adına alinmayacağini biliyorum ama.
Bizim faturalar da ev sahibinin üstüne hatta alalım mı dedim ugrasmayalim böyle kalsın dedi . Kendi evinin faturaları da onun üstüne hatta villalarini eşim yaptı o da onun üstüne 😂

Kira da olsa fark etmiyor o zaman iki farklı evi aynı kişi iki farklı kontrat yapabilir değil mi?

Kira olursa kira sozlesmesi ile gitmesi gerekiyor. Siz bence direkt derdinizi yazarsaniz daha net anlasilir. Mesela siz esinizin ailesinin ya da kendi ailenizin mi faturalarini odeyeceksiniz?

Kira olursa kira sozlesmesi ile gitmesi gerekiyor. Siz bence direkt derdinizi yazarsaniz daha net anlasilir. Mesela siz esinizin ailesinin ya da kendi ailenizin mi faturalarini odeyeceksiniz?
Biz smdi kiracıyiz babamın üzerine kontrat ama ben eve çıkacağım kontratı babam üzerine yaptı iki farklı kontrat oldu yani bu yüzden smdi kontrat isterler iki evin abonelikleri babam adına olur mu diye sormustum

X