diane 35 doğum kontrol hapı. yumurtalıklarda ki kist için kullanıyordum canım. 168 boy 60 kiloydu en son baktığım.Yazdığınızı anlamak biraz güç oldu. diane35 ne bilmiyorum. boy ve kilo kaç acaba merak ettim. Çok fazla almadıysanız biraz rejimle de verebilirsiniz bence.
dizi zorlamaz mı pilates canım?En iyi cozum: pilates
tatlım zaten abartılı şişmanlım yok. hatta belim inccecik. ama kullandım ilaç belime oranla flan bariz basen yaptı. bacaklarm falan lkalınlaşti. etim de sıkı değil artık.boyunla kilon orantılı bence, şişman değilsin
bölgesel yani seninki..tatlım zaten abartılı şişmanlım yok. hatta belim inccecik. ama kullandım ilaç belime oranla flan bariz basen yaptı. bacaklarm falan lkalınlaşti. etim de sıkı değil artık.(bu yüzden
evet yazz kilo yapmıyor, yeni nesil yan etkisi olmayan bir ilaçhapını değiştir canım bende kullanmıştım o ilacı ve hemen hemen aynı şikayetler bende de mevcuttu..
daha önceki msj larımı okursan eğer dün sanıyorum yine bi arkadaşa yazmıştım..
şuan yazz24+4 kullanıyorum.. ve çok memnunum..
istersen bi druna danış ve ilk adet gününden itibaren buna başla..
4 aydır kullanıyorum 3 kilom gittii
..evet yazz kilo yapmıyor, yeni nesil yan etkisi olmayan bir ilaç
ama doktor arkadaşımıza tedavi için vermiş dianeyi, yazz ile farklı özelliklere sahipler
o yazdığın kişi bndim tatlım:))tsk ederm önerin için tekrar. en kısa sürede değerlendrcm inşallahhapını değiştir canım bende kullanmıştım o ilacı ve hemen hemen aynı şikayetler bende de mevcuttu..
daha önceki msj larımı okursan eğer dün sanıyorum yine bi arkadaşa yazmıştım..
şuan yazz24+4 kullanıyorum.. ve çok memnunum..
istersen bi druna danış ve ilk adet gününden itibaren buna başla..
4 aydır kullanıyorum 3 kilom gittii
canım aslında bi başka dr da "gynelle" hapını vermişti. yani doktorlara hava hoş ver ilacı gtsin kafasındalar. bırakmayı düşünüyrum zaten bu ay da bitsinde inşalla
canım su an için aslında kistim bulunmuyor uzun zamandır kullandım için ama yeni evli olduğum için ayrıca koruma amaçlı kullanıyordum. ama bu aydan sonra napim mecbur bırakmam lazım. cünkü bütün yanetkilerini gryrum malesefbölgesel yani seninki..
ne kadar zaman daha kullanıcaksın ilacı
öyle deme, gynelle ve diane 35 pko tedavisinde kullanılan en etkili ilaçlarcanım aslında bi başka dr da "gynelle" hapını vermişti. yani doktorlara hava hoş ver ilacı gtsin kafasındalar. bırakmayı düşünüyrum zaten bu ay da bitsinde inşalla
kistin eridiyse, kullanma artık zaten gynelle ve dianeyi...canım su an için aslında kistim bulunmuyor uzun zamandır kullandım için ama yeni evli olduğum için ayrıca koruma amaçlı kullanıyordum. ama bu aydan sonra napim mecbur bırakmam lazım. cünkü bütün yanetkilerini gryrum malesef(
o yazdığın kişi bndim tatlım:))tsk ederm önerin için tekrar. en kısa sürede değerlendrcm inşallah
hm peki canım korumada iyi mı bu yaz diane yasmin gibbi?kistin eridiyse, kullanma artık zaten gynelle ve dianeyi...
yazz kullanabilirsin yan etkisi yok denecek kadar
:))dedm gbi incelmem ve sıklasmam lazım bölgesel:)hadi yaa
yalnız kilon da bişe yok yani onu da diyim de ..
bütün doğum kontrol haplarının koruyuculuğu %99hm peki canım korumada iyi mı bu yaz diane yasmin gibbi?