iki dakika vakit ayırır mısın lütfen:(

MEGA07

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
132
27
selam kızlar. bn uzun suredr yaklasık 1,5 yıldır diane 35 kkllanıyrum. ve yanetkisinin kilo olduğunu blmeden. taki önüme gelen herkess aaa sen kilo mu aldın deynceye kdr. hemde nrmal seklde deği sadece basendenn(( şimdy ekdr hep fizigmi beğenmsmdir v-begenlmistir. su an da iyi şükürler olsun ama işte dedim gibi sıkı bi popom yok böle olunca da hosuma gtmyr( spor yapmayı dsndüm bi ara ama snra sol dzimde iki tane menisküs olduğunu ögrendim. ve dr dizini zorlayack hareketler yapma dedi. netten bakıyrm kalca hareketleri de hep step tarzı dizi zorlayan hareketler.. ne yapma lazımm. . başka bir yolu yok mu bunun lütfen yardımmmKK42:

Yazdığınızı anlamak biraz güç oldu. diane35 ne bilmiyorum . boy ve kilo kaç acaba merak ettim. Çok fazla almadıysanız biraz rejimle de verebilirsiniz bence.

Yazdığınızı anlamak biraz güç oldu. diane35 ne bilmiyorum . boy ve kilo kaç acaba merak ettim. Çok fazla almadıysanız biraz rejimle de verebilirsiniz bence.
diane 35 doğum kontrol hapı. yumurtalıklarda ki kist için kullanıyordum canım. 168 boy 60 kiloydu en son baktığım.

hapını değiştir canım bende kullanmıştım o ilacı ve hemen hemen aynı şikayetler bende de mevcuttu..
daha önceki msj larımı okursan eğer dün sanıyorum yine bi arkadaşa yazmıştım..
şuan yazz24+4 kullanıyorum.. ve çok memnunum..
istersen bi druna danış ve ilk adet gününden itibaren buna başla..
4 aydır kullanıyorum 3 kilom gittii

tatlım zaten abartılı şişmanlım yok. hatta belim inccecik. ama kullandım ilaç belime oranla flan bariz basen yaptı. bacaklarm falan lkalınlaşti. etim de sıkı değil artık. (bu yüzden
bölgesel yani seninki..
ne kadar zaman daha kullanıcaksın ilacı

evet yazz kilo yapmıyor, yeni nesil yan etkisi olmayan bir ilaç
ama doktor arkadaşımıza tedavi için vermiş dianeyi, yazz ile farklı özelliklere sahipler

o yazdığın kişi bndim tatlım:))tsk ederm önerin için tekrar. en kısa sürede değerlendrcm inşallah

bölgesel yani seninki..
ne kadar zaman daha kullanıcaksın ilacı
canım su an için aslında kistim bulunmuyor uzun zamandır kullandım için ama yeni evli olduğum için ayrıca koruma amaçlı kullanıyordum. ama bu aydan sonra napim mecbur bırakmam lazım. cünkü bütün yanetkilerini gryrum malesef(

canım aslında bi başka dr da "gynelle" hapını vermişti. yani doktorlara hava hoş ver ilacı gtsin kafasındalar. bırakmayı düşünüyrum zaten bu ay da bitsinde inşalla
öyle deme, gynelle ve diane 35 pko tedavisinde kullanılan en etkili ilaçlar
bana da doktor zamanında ikisini vermişti, çok şükür kurtuldum
ama yazz hapı, pko tedavisi için verilmiyor, genelde korunma için veriliyor

kistin eridiyse, kullanma artık zaten gynelle ve dianeyi...
yazz kullanabilirsin yan etkisi yok denecek kadar

hm peki canım korumada iyi mı bu yaz diane yasmin gibbi?
bütün doğum kontrol haplarının koruyuculuğu %99
ama özellikle yazz diğerlerine göre daha hafif, ve yan etkisi çok çok az diğerlerine göre
zaten doktorlar atık genelde yazz ı veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…