İki çocuk ne zormuş!!!!!!!!

kızlar benımde 27 aylık oglum var kardesının olmasını ınanılmaz derecede ıstıyor bende çok ıstıyordum 4 5 ay öncesıne kadar fakat şimdi okadar rahatımkı aksam 9 da bır yatıyor sabaha kadar delıksız uyku ev ışi yemek yapmak çok rahat gezmek denılse hemen ordayım esımle bırbırımıze duşkunlugumuz arttı oyuzden sanırık 2. çocugu hıç duşunmuyorum böyle çok rahatım

canim ben zaten kesinlikle DÜŞÜNÜYORUM bencillik yapamam kızıma demiştim sen yanliş anladin galiba

çok korktum şimdi ya. OĞLUM 5 YAŞINDA 2 AY SONRA 2.BEBİŞİMİZ GELİCEK.en büyük korkum eşit davranamamak oğlumu yıpratmak.(o büyük ya!)üatelik çalışıyorum

cesaret ki ne cesaret:)

aslında bi bes sene sonra iyi ki cesaret etmişim birden buyumusler deriz ama.....
hele ki benim oglum cok huysuz sureklı kucakta surekli aglıyo. kendime sasırıyorum nasıl ya ikinci falan diye. işte bazende istiyorum bir yasına gelince hamile kalsam yaklasık aralarında iki yas olacak. ama arkadasların dediği gibi gurbette yanında yardımcı olacak birileri olmayanlar için bende dahil zor iş.boshayallersmile:1rolleyes:

offf offf çok zor çokkk oğlum 4ay snra 4 yaşında olucak 3 aylık bı oğlum daha var ve henüz 22 yaşındayımm bebeğimin hiç zararı yok ama kerem mahfedıyor benı çok hareketlı tabırı caizse kıçı yer grmuyor nereye gtsem burnumdan gelıyor çok kaba konuşuyor küfür bile söylüyor çok utandırıyor benikıskançlığımız diz boyu napıcam bılmıyorum bide çocuk gelişimi mezunuyummmm

ayy kızlar ya ben napayım...
biri 16 aylık biri 6 aylık...ev iş yemek de bi yandan...
biri oyun ister biri kucak... ama napayım aldıramazdım ikincisini sonuçta rabbim böyle emretmiş diyip sabrediyorum...

yanlıs anlamadıysam sen ılk cocugunu dogurduktan 1 ay sonra hamıle kalmıssın dımı.ınanamıyorum.muhtemelen kazadır ama ne buyuk bı olay.bı kere ınsanın psıkolojısı bozulur her seyden once.yanı zorlugundan zıyade dusunsene tam dogum yapmıısn haydıııııııııııııııııı hamıle oldgnu ogrenıyosun..dogru anlamısm dımı.:tomato:

yok canım 3 ay sonra kalmışım ...
kızım 7 aylık doğdu prematüre yani....

Arkadaşlar yazdıklarınızı okuma şansını yeni elde ettim.Stresimi sizinle paylaşayım derken sanki cezalandırıldım :) her ikiside hasta oldu çok fenaydı Kızım grip oldu onunla uğraşırken ufaklığada bulaştı neyseki bir haftada her ikisinide toparladım Allaha şükür.Yorgunluğum tatlı yorgunlukmuş bunu anladım hasta olmasınlar bana yeter .Mükemmel olmaya çalışmamak en doğrusu sanırım,çocuklarıma ve eşime verebileceğim en önemli şey sevgim,bıraktım ev birazda dağınık ,çamaşırlarda ütüsüz olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…