- Konu Sahibi adrenalin1
merhaba benim de 4,5 aylık bi oglum var. bende zaman zaman senin gibi dusunuyorum. ama sonra korkuyorum aslında birden buyuyecek ne guzel ama işte cesaret etmek gerek
cesaret ki ne cesaret:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba benim de 4,5 aylık bi oglum var. bende zaman zaman senin gibi dusunuyorum. ama sonra korkuyorum aslında birden buyuyecek ne guzel ama işte cesaret etmek gerek
inş istediğin zamanda alırsın kucağına zaten o zaman kızında kendini kurtarmış olur ama kardeşsiz olmaz ama şuan oda küçük herhalde düşünülmez ama kesinlikle diyipte büyük konuşma allah verirse bişide yapamazsın benim kızımda 6 aylık inş allahım istediğimiz zmanda versin ikinci çocuğuda düşünüyorum 3 4 yıl sonra tek çocuk bencil oluyo bide kardeşler birbirlerine destek oluyolar benim 3 tane ablam var onlar olmasa kafayı yerdim kime giderdim kimle dertleşirdim bi sıkıntım olunca hemen yardımıma koşuyolar sen fedakar olucaksın çocukların için onlarda birbirlerine destek olucak ilerde allahım huysuz çocuk vermesin bakımı zor olmasın sağlıklı uysal bi çocuk olsun bakılır allahım yrdım eder
cesaret ki ne cesaret:)
ayy kızlar ya ben napayım...
biri 16 aylık biri 6 aylık...ev iş yemek de bi yandan...
biri oyun ister biri kucak... ama napayım aldıramazdım ikincisini sonuçta rabbim böyle emretmiş diyip sabrediyorum...