- Konu Sahibi adrenalin1
-
yaa yapma ya oğlum 3.5 aylık acaba 2.olsa da kardes kardes büyüseler mi diyordum ki susuyorum::::::::::::::::::)
inş istediğin zamanda alırsın kucağına zaten o zaman kızında kendini kurtarmış olur ama kardeşsiz olmaz ama şuan oda küçük herhalde düşünülmez ama kesinlikle diyipte büyük konuşma allah verirse bişide yapamazsın benim kızımda 6 aylık inş allahım istediğimiz zmanda versin ikinci çocuğuda düşünüyorum 3 4 yıl sonra tek çocuk bencil oluyo bide kardeşler birbirlerine destek oluyolar benim 3 tane ablam var onlar olmasa kafayı yerdim kime giderdim kimle dertleşirdim bi sıkıntım olunca hemen yardımıma koşuyolar sen fedakar olucaksın çocukların için onlarda birbirlerine destek olucak ilerde allahım huysuz çocuk vermesin bakımı zor olmasın sağlıklı uysal bi çocuk olsun bakılır allahım yrdım ederçok zor çok zorrr hele bizim gibi yanında kimse olmayanlar tek başlarına çocuk büyütenlerin işi gerçekten zor..ben herişmi yapıyprukızım hiçhuysuz degildir ama uyku sorunum olmasa yeminle 3 tane düşünüyrum ama geceleri şu uyku sorunu beni mahvediyor kızım 13 aylık..ama allah kolaylıklar versin..halada ikinci kesinlikle düşünüyorum bencillik yapamam ..kizimin kesinlikle kardeşi olacak ilerde asla yalnız kalmasini istemiyorum..benim eşim tek çocuk o dahaiyi biliyor zorlugunu ondan kızım 4 yaşına gelince düşünüyorum..
ayy kızlar ya ben napayım...
biri 16 aylık biri 6 aylık...ev iş yemek de bi yandan...
biri oyun ister biri kucak... ama napayım aldıramazdım ikincisini sonuçta rabbim böyle emretmiş diyip sabrediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?