İki Çocuğunu Öldüren Anne Tutuklandı: 'Sürekli Hastalanıyorlardı'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Geçtiğimiz gün İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. Polis kaynaklarından alınan bilgiye göre, cumartesi günü saat 22.00 sıralarında 100 Yıl Mahallesi'nde meydana geldi.
İddiaya göre 26 yaşında bir anne olan Hatice T., 5 yaşındaki Muhammed ve 6 aylık Rabia adlı iki çocuğunu öldürdü ve bir akrabasını arayarak haber verdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan iki çocuğun boğularak öldürülmüş oldukları tespit edildi.

Olayın polise bildirilmesi üzerine Bağcılar Asayiş ekipleri, Hatice T.'yi evinde gözaltına aldı.

Capture.JPG

Komşuları hiçbir sorunlarının olmadığını, annenin cinnet getirmiş olabileceğini söyledi

Sorgulaması yapılan Hatice T.'nin “Sürekli olarak hastalanıyorlardı. Ben de iyi bakamıyordum. Bu nedenle de kendimi kötü hissediyordum. Hatta eşime de çocuklara bakamadığımı, yurda vermemiz gerektiğini söyledim. Ancak kendisi kabul etmedi. Ben de çocuklarımı öldürdüm" dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen Hatice T., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA'da yer alan habere göre, komşuları Zehra Demir, "Camdan babaanne bakıyordu. Gülüp konuştu karşı komşumla yarım saat sürmedi, bir 10 dakika sürmedi, ’Bak bir ambulans gelmiş’ dedim. ’Bunlarda hasta yok bir şey yok bu niye geldi akıl hastası komşunun kızına geldi herhalde’ dedim. Ondan sonra geçiştirdim. Biraz sonra baktım, saat 22.00 gibi millet toplandı. Murat’ın teyzesini gördüm, bizim Hatice’nin çocukları ölmüş, biri erkek biri kız. Ben bunları 20 seneden fazladır tanıyorum. Kardeşleri buradaki binaya taşındı, o da üst kata taşındı, hiçbir sorunları yok. Bunların maddi durumları çok iyi. Cinnet getirmiştir herhalde" dedi.

Korkunç olay sosyal medyanın da gündeminde...

Capture.JPG

Capture.JPG

Capture.JPG

Capture.JPG

https://o nedio.com/haber/iki-cocugunu-olduren-anne-tutuklandi-surekli-hastalaniyorlardi-754883

Sorgulaması yapılan Hatice T.'nin “Sürekli olarak hastalanıyorlardı. Ben de iyi bakamıyordum. Bu nedenle de kendimi kötü hissediyordum. Hatta eşime de çocuklara bakamadığımı, yurda vermemiz gerektiğini söyledim. Ancak kendisi kabul etmedi. Ben de çocuklarımı öldürdüm" dediği öğrenildi.

Bu cinnet değil bu başka bişey :/

Kadın belli ki ağır depresyon geçiriyor ve lohusalık psikolojisiyle birleşince böyle canavarca hareket etmiş. O kadın çocukları yurda verelim dediğinde bu yardım çığlığını duymayan eşi de onu doktora götürmediği için suçlu.

Kadın evet katil ona sözüm yok ama bir anneyi iki evladını katledecek noktaya geldiğini görmeyenler, kadının yardım çığlıklarını duymayan eşi dostu akrabası külliyen suçlu.
26 yaşa sığdırdığı hayata bak. Acı sadece acı.

Hoff.
Kadını linç etmeden önce, patolojik bir vaka olduğu göz ardı edilmemeli. Keyfi işlenmiş , planlı bir cinayet değil.
Kadın anladığım kadarıyla genç yaşta anne olmuş, anlattıklarından kocası denen herifin bir ilgisizliği olduğu görülüyor aslında.
Aynı evin içinde yaşadığın kadına destek olmazsan, onu gözlemlemezsem psikolojik bir sorunu olduğunu nasıl fark edeceksin? Nasıl bir evlilik bu?
Bütün yükü kadının omzuna at, devlet politikaları da anneye yeterli psikososyal desteği, bilinçlenmeyi sağlamamayaa devam etsin sonra gelsin böyle patolojik vakaların ahlanan-vahlanan sonuçları.

Yalnız desteksiz çocuk büyütmek zor zaten çocuk okula başlayana kadar doğru hep hasta oluyor , o süreçte mutlaka aile desteği şart yoksa her kadında az çok gizli depresyon vardır , ama hiç değilse o 2 çocuğun iyice düşünerek yapsaydı bütün yük kadının üzerinde oluyor

X