Teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin lütfen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahGeçmiş olsun canım insanın başına herşey geliyor kendini üzme sonuçta olan olmuş geçmişe bakma Yaşın çok genç Allah sağlıklı hayırlı bi şekilde tekrar versin
Allah sizinde yardımcınız olsun rabbim herkesin kucağını doldursun aminRabbim bidaha yaşatmasin Bende 29 mayista 15 haftalik bebegimi kaybettim.Ancak başina gelen bilir.Senin avantajin yaşin daha kucuk Ben 41 yaşindayim İnşallah bidaha deneyecegim Rabbim butun isteyenlere nasip etsin
Evet çok şükür oldu da kaybetmesi çok zor ikinci kaybın üzerinden 9 ay geçti neredeyse ve olmuyor o yüzden çok stres oluyorBende 8. Haftada kaybettim. Çok üzüldüm bide tedavıyle oldu. Şükretki hamile kalıyosun. Sabır. 5. Tedavıde ıkızlerı kucagıma aldım. Sende sabırla beekle her şerde hayır vardır
Siz neden kaybettiniz bebeğiniziRabbim bidaha yaşatmasin Bende 29 mayista 15 haftalik bebegimi kaybettim.Ancak başina gelen bilir.Senin avantajin yaşin daha kucuk Ben 41 yaşindayim İnşallah bidaha deneyecegim Rabbim butun isteyenlere nasip etsin
AmiiinAllah sizinde yardımcınız olsun rabbim herkesin kucağını doldursun amin
12 haftalik olunca kanamam basladi doktor progestan hapi ve ignesi verdi.yatacaksin dedi sadece yemek yapmak icin kalktim 15 haftalik olunca sanci ile düşurdum doktorun soyledigi saglikli bebek olmayabilir saglikli olsaydi tutunurdu dediSiz neden kaybettiniz bebeğinizi
Aklıma geldıkce hala uzuluyorum. Bendekı sıkıntı kan uyusmazlığı ve pıhtılasmasıydı. Siz onlara baktırdınız mı. Kan uyusmazlıgı yuzunden arkadasım 2 defa kaybettı ve 3. De sonuna kadar kan sulandırıcı kullandı. Bende 3uzle basladım sontedavıde birinin yine 8 de kalbı durdu ıkızle devam ettim ve hamılelıgı ogrendıgım gün doktor kızsada progestan iğne 3 ay boyunca her gün ve pruloton depot iğne (ilk 3 ay düşük önler,sonrakı aylarda erken doğumu ve yakan bı iğne. Vuruldugm gün 8 saat
Agrısını cekıyodum) haftada 1doğuma kadar yaptım.perinatolog gittiğim kızdı ama ben vucudumu ondan daha iyi tanıyorum.benım rahım ince ve hapla kalınlasıyor.rahım kalınlıgınıza da baktırın. İnce olunca tutunmuyor bebekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?