İki bebek kaybettim hala unutamıyorum

Mlys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
4
2
1
26
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım morale ihtiyacim var yaklaşık iki yıllık evliyim evlendiğm ilk ay gebe kaldım gebeliğin 12. Haftasında kafasında ödem olduğunu ense kalınlığının fazla olduğunu öğrendik down sendromlu olur dediler ki drum çok iyiydi ikili test yaptık sonuç aynı şekilde ve kabullendim down olsa da yaşar dedim 18 haftaya girdiğimde ise bebeğin kalbinde koca bir delik olduğunu öğrendik sanırım beni yıkan bu oldu 2 hafta sonra ise suyu yavaştan geldi ve mecburi aldırdık vicdanen rahatsızim ama suyum gelmişti başka çarem kalmamıştı bana en büyük destekçim canım esimdi hakkını ödeyemem henüz yaşımız da genç ben 21 eşim 25 yaşında herneyse doğum yaptım sütüm geldi çok zor günler geçirdim benden sonra hamile kalanlar doğurdu bense ölen bebeğimi hatırladım doğumdan 5 ay sonra gebe kaldım sevinçten yere göğe sığmıyordum lakin onu da 9. Haftada kaybettim şuan 9 ay geçti üstünden çok test yaptık bı sorunumuz yok ama çok üzülüyorum aklımdan çıkmıyor ultrason görüntüleri hele ilki hala gözümün önünde ara ara mezarlığa uğruyorum eşimle küçüktu ama yeri kalbimde çok büyük 25cmydi boyu kedi yavrusu gibi çok tatlıydi kendisi topraktayken rızkı dünyadaydi işte çok zor günler atlattım hala da yaşıyorum daha anlatacak çok ama çok şeyim var uzun yazdım biliyorm ama Allah aşkına moral verin kötü hissediyorum 😞

Geçmiş olsun canım insanın başına herşey geliyor kendini üzme sonuçta olan olmuş geçmişe bakma Yaşın çok genç Allah sağlıklı hayırlı bi şekilde tekrar versin

Rabbim bidaha yaşatmasin Bende 29 mayista 15 haftalik bebegimi kaybettim.Ancak başina gelen bilir.Senin avantajin yaşin daha kucuk Ben 41 yaşindayim İnşallah bidaha deneyecegim Rabbim butun isteyenlere nasip etsin

Bende 8. Haftada kaybettim. Çok üzüldüm bide tedavıyle oldu. Şükretki hamile kalıyosun. Sabır. 5. Tedavıde ıkızlerı kucagıma aldım. Sende sabırla beekle her şerde hayır vardır

Bende 8. Haftada kaybettim. Çok üzüldüm bide tedavıyle oldu. Şükretki hamile kalıyosun. Sabır. 5. Tedavıde ıkızlerı kucagıma aldım. Sende sabırla beekle her şerde hayır vardır
Evet çok şükür oldu da kaybetmesi çok zor ikinci kaybın üzerinden 9 ay geçti neredeyse ve olmuyor o yüzden çok stres oluyor 😞

Siz neden kaybettiniz bebeğinizi 🥺
12 haftalik olunca kanamam basladi doktor progestan hapi ve ignesi verdi.yatacaksin dedi sadece yemek yapmak icin kalktim 15 haftalik olunca sanci ile düşurdum doktorun soyledigi saglikli bebek olmayabilir saglikli olsaydi tutunurdu dedi

Bende o sekilde bebegimi kaybettim. Evet cok aci cok travmatik ama geçiyor zaman her şeyin ilaci.

Aklıma geldıkce hala uzuluyorum. Bendekı sıkıntı kan uyusmazlığı ve pıhtılasmasıydı. Siz onlara baktırdınız mı. Kan uyusmazlıgı yuzunden arkadasım 2 defa kaybettı ve 3. De sonuna kadar kan sulandırıcı kullandı. Bende 3uzle basladım sontedavıde birinin yine 8 de kalbı durdu ıkızle devam ettim ve hamılelıgı ogrendıgım gün doktor kızsada progestan iğne 3 ay boyunca her gün ve pruloton depot iğne (ilk 3 ay düşük önler,sonrakı aylarda erken doğumu ve yakan bı iğne. Vuruldugm gün 8 saat
Agrısını cekıyodum) haftada 1doğuma kadar yaptım.perinatolog gittiğim kızdı ama ben vucudumu ondan daha iyi tanıyorum.benım rahım ince ve hapla kalınlasıyor.rahım kalınlıgınıza da baktırın. İnce olunca tutunmuyor bebekler.

Aklıma geldıkce hala uzuluyorum. Bendekı sıkıntı kan uyusmazlığı ve pıhtılasmasıydı. Siz onlara baktırdınız mı. Kan uyusmazlıgı yuzunden arkadasım 2 defa kaybettı ve 3. De sonuna kadar kan sulandırıcı kullandı. Bende 3uzle basladım sontedavıde birinin yine 8 de kalbı durdu ıkızle devam ettim ve hamılelıgı ogrendıgım gün doktor kızsada progestan iğne 3 ay boyunca her gün ve pruloton depot iğne (ilk 3 ay düşük önler,sonrakı aylarda erken doğumu ve yakan bı iğne. Vuruldugm gün 8 saat
Agrısını cekıyodum) haftada 1doğuma kadar yaptım.perinatolog gittiğim kızdı ama ben vucudumu ondan daha iyi tanıyorum.benım rahım ince ve hapla kalınlasıyor.rahım kalınlıgınıza da baktırın. İnce olunca tutunmuyor bebekler.

Bu Doğuma kadar olan iğne rahim kalınlaşsın diye mi veriyor? Benim de 3 bebeğim 4. Ayında kalbi durdu. İki gende pıhtılaşma çıktı. Hem coraspin hem iğne kullanıyorum. Vitamin desteği verdi birde duosvit diye özel bir ilaç siparişle getirttiriyoruz . En son bebek 2 hafta ölü kalmış kahverengi leke geldi gittik doktora rahim açılmış Bebek doğuyor sancıları anlamadım bile. 20 haftalıktım o zaman. Tehlikeli aya girdim yine, korkudan ölmek üzereyim sanırım. Doktor daha başka yapacak tedavi Yok bekleyeceğiz diyor. Günde 10 iğne vur deseler yaparım da tedavi bu kadar dediler bana. Yeterli gelir mi gerçekten .

Rahim kalınlassın dıye estrofem kullanılıyor. Ben tedavıye basladıgım zaman basladım 14. Haftada bıraktım.progestan iğne kullandım 3 ay her sabah düşük riski olmasın diye. Pruloton kullandım ilk 3 ay düşük önler sonraki aylar erken doğumu. Birde oksapar 4000 kullandım 3 genım heterozigot ve eşimle uyusmazlık oldugu için kanda. Her tedavı daha cook bılınçlendirdi ve daha cok arastırdım. Ha doktoruma sorsan bebek saglıklıysa ılerler dıyo ama bazı hormonlar eksık bende doğal olarak ilaç takviyesi olacak.
İkizleride 36 da dogurdum. Bır bebegın suyu azaldıgından dolayı erken aldılar. Allah sizlerede tez zamanda nasıp etsin ama öncelikle vücudunuzu tanıyın. Ben mesela eşimde hıc bı sıkıntı yokken daha kalıtelı sperm olsun dıye kecıboynuzu aldım arabasıına koydum hergun yedi.
Proxeed plus var sperm kalıtesini arttıran sabah aksam ondan içirdim. Sonuc 3üz oldu ama birini kaybettık sükür ikizlerde 4 ayları bıtti.

Back
X