• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki ayrı doktor iki ayrı cinsiyet 🤯🤯

semakrslnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar geçen hafta devlete gittiğimde cinsiyet sordum önce erkeğe benziyor diyip muayene sonlarında da çok arada cinsiyet kız da olabilir erkek de demişti. Bugün özel hastaneye gittim bu açıya göre kızın olur dedi kesin mi dediğimde %80 90 dedi. Ama bebeğin bacak arasına bakamadı bence çünkü bebek ya yüzüstüydü yada yan. Bu açıya göre dedi sanırım nub açısından bahsediyor. Bebek arkasını dönmüş sanırım. Bide siz bakınn değişir mi bidaha sizce🙏🙏

Eklentiler

• 4a807a89-f12d-4f76-bf12-e2938d67640a.webp
    4a807a89-f12d-4f76-bf12-e2938d67640a.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 195
12.hafta cinsiyet için çok erken merakınızı anlıyorum ama acele etmemekte fayda var, sağlıkla gelsin inşallah.

16.haftadan önce cinsiyet söyleyen doktora inanmayın. O yüzden 2 farklı sonuç duymuşsunuz. Belli olmaz ki daha. Sabretmek lazım.

12.hafta cinsiyet için çok erken merakınızı anlıyorum ama acele etmemekte fayda var, sağlıkla gelsin inşallah.
oğlumu 11.haftada direk söylemişlerdi aslında cinsiyet görünebiliyor aslında doktorlar tarafından umarım değişmez 🙏

Kızlar geçen hafta devlete gittiğimde cinsiyet sordum önce erkeğe benziyor diyip muayene sonlarında da çok arada cinsiyet kız da olabilir erkek de demişti. Bugün özel hastaneye gittim bu açıya göre kızın olur dedi kesin mi dediğimde %80 90 dedi. Ama bebeğin bacak arasına bakamadı bence çünkü bebek ya yüzüstüydü yada yan. Bu açıya göre dedi sanırım nub açısından bahsediyor. Bebek arkasını dönmüş sanırım. Bide siz bakınn değişir mi bidaha sizce🙏🙏
Cinsiyet için küçük yanılma olabilir iki üç haftaya kesin öğrenirsin inşallah gönlünden geçen olsun

11.haftada erkek demisti dr dogru çıkmıştı kiz bebeklerde yanilma payi oluyor birda kizlar gec gosterir gibi seyler derler

Kıza benzettim ben doktorun kızda olabilir erkekte demesi komik geldi zaten 2 tane şans var 😅

12. hafta kontrolümde erkek demişti doktorum erkek oldu. Ama sen yine de hazırlanma belli olmaz demişti ki acayip iyi bir doktordu harika bir doktordu

12. hafta kontrolümde erkek demişti doktorum erkek oldu. Ama sen yine de hazırlanma belli olmaz demişti ki acayip iyi bir doktordu harika bir doktordu
Umarım dediğiniz gibi olur bekliycem tabiki bir ay kadar daha

Sağlıkla gelsin cinsiyet çok sonraki mesele benim doğumda cinsiyeti ne diye bakmak bile aklıma gelmedi önemli değil ki hayırlı evlat olsun acele etmeyin hepsi sırayla görünecek..

Back
X