• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki aylık bebeğimde hiçbir şey yemiyor acill!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi lrnml
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bahsettiğiniz dil bağı ne demek
Dil bağı ilgili ile de bunun teşhisini uzman hekim koyabilir . İstersez hemen google da bebeklerde dil bağı ve emmeye etkileri gibi bir arama yapabilir görsellerine bakabilirsiniz. Benim hissettiğim sizin annelik içgüdüsüyle endişe ile yetersiz görüyormuşsunuz gibi ama kg boy iyi ise daha nolsun❤️🌸

Yinede içinizde kalmasın başka bir doktorda daha kontrol olun.Dil dudak bağını kontrol etmesini isteyin. Şayet kg alımı ve bez sayısı normalse annelikten dolayı endişeleniyorsunuz. Bebeğimin ilk zamanlarında bende yetersiz hissetmiştim. Fakat o alması gerekeni alıyormuş. Gelişimi varsa üzülmeyin siz yine memeyi teklif edin. Bir de mama desteği veriyorsanız belki gideceğiniz doktor önerisi ile yeni bir mama deneyebilirsiniz. Bazen bu miniklerde seçici olabiliyor🤭
Belki de… kilosu 6500 boyu da var zaten doğduğunda da uzundu ben aslında daha iyi beslensin istiyorum mesela şu an iki saate bir 3 cc veriyorum 2 içiyor 1i ne yapsam da içmiyor iki saat sonra tekrar vermek istiyorum bu defa da 1 buçuk zorla içiyor sonra yine 2 içiyor böyle gidiyor işte

Dil bağı ilgili ile de bunun teşhisini uzman hekim koyabilir . İstersez hemen google da bebeklerde dil bağı ve emmeye etkileri gibi bir arama yapabilir görsellerine bakabilirsiniz. Benim hissettiğim sizin annelik içgüdüsüyle endişe ile yetersiz görüyormuşsunuz gibi ama kg boy iyi ise daha nolsun❤️🌸
Çok teşekkür ederim öyle bir durum değil bence baktım ama sanmıyorum yine de kontrole gidince soracağım

Şimdi zaman ilerledikçe bebekte emme refleksi güçleniyor dolayısıyla memeyi 25 dk da boşlatırken bir an 15 sonra bi kaç ay sonra büyüdükçe 5 dkda boşaltabilir. Tabikide 2 ayda böyle bir hız belki beklenmez ama yinede emme refleksi ilk doğduğundan çok daha güçlü şu an miniğinizin. Kg su na 🧿 maşallah gelişiminede. Biraz da bebeğe bırakmanızda fayda var inanın onlarında bildikeri oluyor bakın ne güzel 3 tane den birini geri çeviriyormuş belki onuda içse çıkaracak reflü vs olacak dolayısıyla zorlamayın sizde biraz sakinlemeye sürece bebeğe , kendinize güvenmeye çalışın.Biz biraz toplum olarak kglu bebek seviyoruz yedirelim içirelim bayılıyoruz😅 ama kg bebek te hareket anlamında ileride (dönme, emekleme) normal olması gereken kg da olan bebekle aynı olmuyor. Sütünüz sevginiz bol olsun❤️🙏

Şimdi zaman ilerledikçe bebekte emme refleksi güçleniyor dolayısıyla memeyi 25 dk da boşlatırken bir an 15 sonra bi kaç ay sonra büyüdükçe 5 dkda boşaltabilir. Tabikide 2 ayda böyle bir hız belki beklenmez ama yinede emme refleksi ilk doğduğundan çok daha güçlü şu an miniğinizin. Kg su na 🧿 maşallah gelişiminede. Biraz da bebeğe bırakmanızda fayda var inanın onlarında bildikeri oluyor bakın ne güzel 3 tane den birini geri çeviriyormuş belki onuda içse çıkaracak reflü vs olacak dolayısıyla zorlamayın sizde biraz sakinlemeye sürece bebeğe , kendinize güvenmeye çalışın.Biz biraz toplum olarak kglu bebek seviyoruz yedirelim içirelim bayılıyoruz😅 ama kg bebek te hareket anlamında ileride (dönme, emekleme) normal olması gereken kg da olan bebekle aynı olmuyor. Sütünüz sevginiz bol olsun❤️🙏
Çok teşekkür ederim rahatladım gerçekten ya diğer arkadaşlar çok fevri ve sadece eleştiriye dayalı konuştular yani soru bile sormadan hemen eleştirdiler evet ilk anneliğim ama ben de okuyan üreten bir anneyim yani bilgim hiç yok değil yine de insan daha tecrübeli insanlardan da yardım istemek fikir almak istiyor dinlediğiniz ve akılcı yaklaştığınız için çol teşekkürler tekrar

Herkes aslında bu süreçlerden geçiyor burada yüzyüze değilde yazıyla konuştuğumuz için de yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Hamileliğimde okumadığım kitap kalmadı ama o an geldiğinde bütün bildiklerimi unuttuğum bir panik havası içinde yetersizlik duygusu ile hem kendime hem de bebeğime stres yaptım. İnanın sütünüze, kendinize ve en önemlisi iç güdülerinize ne olur 3. Şahıslardan ziyadr ilk önce kendi iç sesininizi dinleyin. İlk aylarda ev kalabalık olabilir daha önce anne olmuş(kvalide anne teyze hala konu komşu ) sizi durmadan sorgulayabilir dolayısıyla sizde kendinizi yiyip bitirebilirsiniz. Her ne olursa olsun onun için en iyi olanı siz bilirsiniz. Hem kendinizi hemde bebeğinizi dinleyin ❤️🙏 Zaman geçtikçe her şekilde anlamaya başlayacaksınız çünkü birbrinizi daha iyi tanıyacaksınız. Çok güzel günleriniz olacak birlikte bu günler geçecek😊🥰 Sevgiler🌸

Herkes aslında bu süreçlerden geçiyor burada yüzyüze değilde yazıyla konuştuğumuz için de yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Hamileliğimde okumadığım kitap kalmadı ama o an geldiğinde bütün bildiklerimi unuttuğum bir panik havası içinde yetersizlik duygusu ile hem kendime hem de bebeğime stres yaptım. İnanın sütünüze, kendinize ve en önemlisi iç güdülerinize ne olur 3. Şahıslardan ziyadr ilk önce kendi iç sesininizi dinleyin. İlk aylarda ev kalabalık olabilir daha önce anne olmuş(kvalide anne teyze hala konu komşu ) sizi durmadan sorgulayabilir dolayısıyla sizde kendinizi yiyip bitirebilirsiniz. Her ne olursa olsun onun için en iyi olanı siz bilirsiniz. Hem kendinizi hemde bebeğinizi dinleyin ❤️🙏 Zaman geçtikçe her şekilde anlamaya başlayacaksınız çünkü birbrinizi daha iyi tanıyacaksınız. Çok güzel günleriniz olacak birlikte bu günler geçecek😊🥰 Sevgiler🌸
Ne güzel yazmışsınız! İçim ferahladı; elinize, kalbine, içinize sağlık 🥰 her kelimesine katılıyorum zaten ondan bu kdar tereddütte kalıyorum. Desteğiniz ve güzel üslubunuz in çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️

8 saat aç olarak beklemedik sadece kendi kendine istemesini bekledik zaten ben yine zorla veriyordum çünkü olacak gibi değildi artı olarak sürekli ilgileniyoruz hep başındayız benim burada belirtmek istediğim yemediği yerken ağlıyor sanki boğazı ağrıyor gibi doktor kontrol etti hatta tsh değerlerine bile baktı

Biz de biliyoruz ganimefendi olayın vehametini belirtmek için bu şekilde söyledim yoksa zaten zorla veriyoruz ben burada tavsiye istiyorum bebeği bu durumda olan var öı yok mu diye
Bildiğinizden emin olamadım hanımefendi bebekler emmedikçe ya da mama vermezsen şekerleri düşer uyku hali olur ama iştahsız demeniz ayrı bir konu uyandırıp emzirmek lazım her bebek uyanık olmayabilir. Acilende doktorunuzu değiştirin lütfen

Teşekkürler bunun farkındayız uyuyor zaten uykuda da beslemeye çalışıyoruz dudaklarını kilitliyor artı olarak etrafımda zaten doktorlar var arkadaşlar da var bizzat bebeğimin alanıyla ilgili olanlar da . Yemiyordan kastım sıfır yeme değil yiyor aöa çok iştahsız eskiye oranla yarıya düşmüş durumda ben de bir Amne olarak endişeneiyorum doğal olarak ilk defa anne oluyorum etrafımda tecrübeli biri olmadı için bu konuda bilgi almak istedim yani iştahını arttırmak için ne yapabilirim diye yoksa bunun farkındayım emin olun daha önce saat başı besliyordum hiç uyumadan şu an yine neredeyse hiç uyumuyorum yani o iyi olsun sağlıklı olsun da benim için hiç önemli değil. Sadece bebeği bu aydayken iştahı kapanan var mı acaba bunu merak ediyorum
Bakın benim bebeğimde 2aylik olacak çok iştahsız dedim hiç açıkmıyor sürekli uyuyordu baktım olmuyor 500gr almış bir buçuk ayda. Hep kusuyordu gaz problemi vardı Telefona alarm kurdum her 2saatte bir kendimi sagarak 50ml iciriyorum bı haftadır 75e çıkardım arada biraz toparladı sabredin bezini değiştirirken günde bir kakasını yapıyorsa yine iyidir ... Üzülmeyin zamanla geçecek

Ne güzel yazmışsınız! İçim ferahladı; elinize, kalbine, içinize sağlık 🥰 her kelimesine katılıyorum zaten ondan bu kdar tereddütte kalıyorum. Desteğiniz ve güzel üslubunuz in çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Rica ederim ne demek iyi hissetmenize çok sevindim. İyi geceler🙏🌸

Tam olarak nerde cikmis ve kaç tane. Boyutlarını da yazar mısınız. Oğlumda da var korkuyorum... Doktor onkolijiye yönlendirdi :KK43:
2.5-2.7 boyutlarinda birden fazla boyun kulak arkasi Ense her yerinde var. Bizde onkolije bakıyor sakin olmaniz lazim çok zor biliyorum ama. Sizin boyutları ne kadat ek şikayetleriniz var mı ultrason cekildi mi

2.5-2.7 boyutlarinda birden fazla boyun kulak arkasi Ense her yerinde var. Bizde onkolije bakıyor sakin olmaniz lazim çok zor biliyorum ama. Sizin boyutları ne kadat ek şikayetleriniz var mı ultrason cekildi mi
Ek şikayetlerimiz yok ALLAHİMA şükür. Kanları temiz dedi doktor. Ultrason sonucuna bakarak bizi onkolijiye yönlendirdi. Onkolog gözüyle o baksın dedi. Patoloji biopsi filan yaparlar diye endişeleniyorum. Kime sorsam her çocukta çıkıyor normaldir diyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çocuğunuzda kaç yaşında fark ettiniz şuan kaç yaşında onkoloji nasıl bir yol izledi lütfen biraz bilgi verir misiniz?

Ek şikayetlerimiz yok ALLAHİMA şükür. Kanları temiz dedi doktor. Ultrason sonucuna bakarak bizi onkolijiye yönlendirdi. Onkolog gözüyle o baksın dedi. Patoloji biopsi filan yaparlar diye endişeleniyorum. Kime sorsam her çocukta çıkıyor normaldir diyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çocuğunuzda kaç yaşında fark ettiniz şuan kaç yaşında onkoloji nasıl bir yol izledi lütfen biraz bilgi verir misiniz?
Ben tesadüfen farkettim. 6yaşındaydı şimdi 7yasinda ultrasonda detaylica bakarlar. Bizimkide kendi yorumlayip biyopsiye ona gore karar veriyor. Ben ne desem sizi yanlitmis olurum ama hep dedikleri en onemli kan sonucuyla yorumlanmasi oda normalmis çok şükür korkmayın benimde cevremde kimden duysam var hep. Bende hastanye her gittigimde terler akitiyorum elim ayagim bosaliyor Rabbim evlatlarımızı korusun

Ben tesadüfen farkettim. 6yaşındaydı şimdi 7yasinda ultrasonda detaylica bakarlar. Bizimkide kendi yorumlayip biyopsiye ona gore karar veriyor. Ben ne desem sizi yanlitmis olurum ama hep dedikleri en onemli kan sonucuyla yorumlanmasi oda normalmis çok şükür korkmayın benimde cevremde kimden duysam var hep. Bende hastanye her gittigimde terler akitiyorum elim ayagim bosaliyor Rabbim evlatlarımızı korusun
Biyopsi yapıldı mı sizde

Back