• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki aylık bebeğimde hiçbir şey yemiyor acill!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi lrnml
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lrnml

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
27
7
1
Bebeğim 2 ay 2 haftalık bebeğim yaklaşık 15 gündür hiçbir şey yemiyor herkes bir şey söylüyor bırakın kendi kendine yer acıkınca diyende var göğüs kemiği düşmüş diyen de ne yapacağımızı şaşırdık. ne yapacağımızı şaşırdık gerçekten neden böyle olur doktora da gittik hiçbir şeyi yok dedi tavsiye verebilecek olan var mı lütfen ???? Bir de iki haftadır öyle olduğu için doktor aşısını şimdi yapmayın biraz iştahı açılsın öyle yapın dedi beklettik daha iki gün önce yeni yaptık o da artık mecburen sağlık ocağı üst üste arıyor diye.

Son düzenleme:
Başka doktora gidin hem 2 aylık bebek acıkınca ister denerek o kadar saat aç bırakılır mı Allah korusun bişey olur lütfen yapmayın öyle ısrarla deneyin ama lütfen başka doktora da gidin

İki aylik bebek ne demek bir şey yemiyor. Zorla uyandırıp besleyeceksiniz 2 saatte bir. Ne demek 8saat beklemek. Başka bir doktora gidin.

Bebeğim 2 ay 2 haftalık bebeğim yaklaşık 15 gündür hiçbir şey yemiyor herkes bir şey söylüyor bırakın kendi kendine yer acıkınca diyende var göğüs kemiği düşmüş diyen de ne yapacağımızı şaşırdık. Isteyınce verelim dedik istemiyor da hiç hem de yani bir ara saat 8e kadar bekledik ne ağladı ne istedi aşırı zayıflamış durumda ne yapacağımızı şaşırdık gerçekten neden böyle olur doktora da gittik hiçbir şeyi yok dedi tavsiye verebilecek olan var mı lütfen ???? Bir de iki haftadır öyle olduğu için doktor aşısını şimdi yapmayın biraz iştahı açılsın öyle yapın dedi beklettik daha iki gün önce yeni yaptık o da artık mecburen sağlık ocağı üst üste arıyor diye.
Emziriyor musunuz mama ile mi besleniyor? Susuz kalır yavrucak açlığı geçtim.

İki aylik bebek ne demek bir şey yemiyor. Zorla uyandırıp besleyeceksiniz 2 saatte bir. Ne demek 8saat beklemek. Başka bir doktora gidin.
8 saat aç olarak beklemedik sadece kendi kendine istemesini bekledik zaten ben yine zorla veriyordum çünkü olacak gibi değildi artı olarak sürekli ilgileniyoruz hep başındayız benim burada belirtmek istediğim yemediği yerken ağlıyor sanki boğazı ağrıyor gibi doktor kontrol etti hatta tsh değerlerine bile baktı
Başka doktora gidin hem 2 aylık bebek acıkınca ister denerek o kadar saat aç bırakılır mı Allah korusun bişey olur lütfen yapmayın öyle ısrarla deneyin ama lütfen başka doktora da gidin
Biz de biliyoruz ganimefendi olayın vehametini belirtmek için bu şekilde söyledim yoksa zaten zorla veriyoruz ben burada tavsiye istiyorum bebeği bu durumda olan var öı yok mu diye

8 saat aç olarak beklemedik sadece kendi kendine istemesini bekledik zaten ben yine zorla veriyordum çünkü olacak gibi değildi artı olarak sürekli ilgileniyoruz hep başındayız benim burada belirtmek istediğim yemediği yerken ağlıyor sanki boğazı ağrıyor gibi doktor kontrol etti hatta tsh değerlerine bile baktı

Biz de biliyoruz ganimefendi olayın vehametini belirtmek için bu şekilde söyledim yoksa zaten zorla veriyoruz ben burada tavsiye istiyorum bebeği bu durumda olan var öı yok mu diye
2 aylık bebeğin kendi kendine isteyeceğini mi düşündünüz gerçekten. Yenidoğanlar uykuya meyillidir zaten. Şekeri düşmüştür eminim bebeğin. Bir başka doktora daha götürmenizi tavsiye ediyorum.

Bebeğim 2 ay 2 haftalık bebeğim yaklaşık 15 gündür hiçbir şey yemiyor herkes bir şey söylüyor bırakın kendi kendine yer acıkınca diyende var göğüs kemiği düşmüş diyen de ne yapacağımızı şaşırdık. Isteyınce verelim dedik istemiyor da hiç hem de yani bir ara saat 8e kadar bekledik ne ağladı ne istedi aşırı zayıflamış durumda ne yapacağımızı şaşırdık gerçekten neden böyle olur doktora da gittik hiçbir şeyi yok dedi tavsiye verebilecek olan var mı lütfen ???? Bir de iki haftadır öyle olduğu için doktor aşısını şimdi yapmayın biraz iştahı açılsın öyle yapın dedi beklettik daha iki gün önce yeni yaptık o da artık mecburen sağlık ocağı üst üste arıyor diye.
Doktor değiştirin , emmiyorsa mama verin. Belki sarılık olmuştur ama bir bebek hele ki iki aylık bir bebek aç kalamaz. Çok hızlı büyüdükleri için sindirimleri de hızlı

2 aylık bebeğin kendi kendine isteyeceğini mi düşündünüz gerçekten. Yenidoğanlar uykuya meyillidir zaten. Şekeri düşmüştür eminim bebeğin. Bir başka doktora daha götürmenizi tavsiye ediyorum.
Kesinlikle bu yoruma katılıyorum daha okurken aynılarını düşündüm.

Teşekkürler bunun farkındayız uyuyor zaten uykuda da beslemeye çalışıyoruz dudaklarını kilitliyor artı olarak etrafımda zaten doktorlar var arkadaşlar da var bizzat bebeğimin alanıyla ilgili olanlar da . Yemiyordan kastım sıfır yeme değil yiyor aöa çok iştahsız eskiye oranla yarıya düşmüş durumda ben de bir Amne olarak endişeneiyorum doğal olarak ilk defa anne oluyorum etrafımda tecrübeli biri olmadı için bu konuda bilgi almak istedim yani iştahını arttırmak için ne yapabilirim diye yoksa bunun farkındayım emin olun daha önce saat başı besliyordum hiç uyumadan şu an yine neredeyse hiç uyumuyorum yani o iyi olsun sağlıklı olsun da benim için hiç önemli değil. Sadece bebeği bu aydayken iştahı kapanan var mı acaba bunu merak ediyorum

Merhaba kolay gelsin zor bir süreç yenidoğan dönemi fakat bunun öncesinde dil dudak bağını kontrol etti mi acaba doktorunuz bazı bebeklerde bu şekilde dil dudak bağı olabiliyor ve emerken zorlanabiliyorlar. Bu durum doktorunuz tarafından değerlendirildi mi acaba?

Doktor değiştirin , emmiyorsa mama verin. Belki sarılık olmuştur ama bir bebek hele ki iki aylık bir bebek aç kalamaz. Çok hızlı büyüdükleri için sindirimleri de hızlı
Evet veriyoruz ama almıyor en iyisi hastaneye tekrar gidelim

Merhaba kolay gelsin zor bir süreç yenidoğan dönemi fakat bunun öncesinde dil dudak bağını kontrol etti mi acaba doktorunuz bazı bebeklerde bu şekilde dil dudak bağı olabiliyor ve emerken zorlanabiliyorlar. Bu durum doktorunuz tarafından değerlendirildi mi acaba?
İşte bunu bilmiyordum sonunda gerçek bir cevap

Bir de acaba annelik içgüdüsü ile mi size azalmış geliyor. İlk ay farklıydı ikinci ay biraz daha farklı vs olabilir. Bez sayısı ve kg alımı nasıl? Sütünüzün tazyiğini kontrol ettiniz mi? Veya kullandığınjz mama markası dışında bir marka denediniz mi?

Dil bagı olabilir emmekte zorlanır aglar istemez

Bir de acaba annelik içgüdüsü ile mi size azalmış geliyor. İlk ay farklıydı ikinci ay biraz daha farklı vs olabilir. Bez sayısı ve kg alımı nasıl? Sütünüzün tazyiğini kontrol ettiniz mi? Veya kullandığınjz mama markası dışında bir marka denediniz mi?
Kilosu gayet iyi dedi doktor sma kullanıyoruz mama olarak kilosu boyu çok iyi doktor da öyle söyledi belki size öyle geliyordur dedi yani bana zayıflamış geliyor aöa gidip baktığımızda kilo almış gayet iyi dedi o yüzden tahlilleri de istedi baktı hiçbir sorun yok eve gidin o kilosunu alıyor uykusunu da alıyor mamasını yiyor size az geliyordur gibi konuştu ben de bilemiyorum belki de

Yinede içinizde kalmasın başka bir doktorda daha kontrol olun.Dil dudak bağını kontrol etmesini isteyin. Şayet kg alımı ve bez sayısı normalse annelikten dolayı endişeleniyorsunuz. Bebeğimin ilk zamanlarında bende yetersiz hissetmiştim. Fakat o alması gerekeni alıyormuş. Gelişimi varsa üzülmeyin siz yine memeyi teklif edin. Bir de mama desteği veriyorsanız belki gideceğiniz doktor önerisi ile yeni bir mama deneyebilirsiniz. Bazen bu miniklerde seçici olabiliyor🤭

Back