• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi iki aylık bebeğim alnının üstüne düştü çok korkuyorum bebeği düşen varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
bebeğim dün akşam kafasının yani alnının üstüne düştü doktora gittik alnı morardı hafif şişti çok yüksek değildi ama yinede ben kafayı yiyeceğim sinizrlerim bozuldu dün akşamdan beri ağlıyorum şimdilik bir problem yok ilerde olurmu diye sizinde bebeğiniz düştümü

geçmiş olsun canım üzme kendini bak doktora götürmüşsün birşey olsa söylerdi. Benimde oğlum bir kere yataktan düştü kendimi çok suçladım ama hepimiz düşe kalka büyüdük.ılerde sorun olacağını sanmıyorum merak etme canım ..

canım benım gecmış olsun kıyamam ona annesi korkma bısey olmaz Allahım korur onu dr goturmüşsün yok bıseyı demiş anne yuregi dayanamıyor işte ama kaza olmuş gecmiş hepimiz düşe kalka buyuduk zeyon arkadsımın dedigi gibi a.s.

canım benim oğlumda geçen gün yataktan düştü anlını kenara çarptı..
çok şükür bir şey olmadı..
kusması yoksa bir sorun olmaz..
üstelik dr götürmüşsün...
ayrıca onalrın kemikleri daha yumuşak merak etme canım birşey olmaz..

çok geçmiş olsun canım doktor bişey olmaz dediyse bişey olmaz inşallah.

Kızım düşmedi ama daha başını tutamadığı için kucağımdayken başını birden atınca alnını veya burnunu benim yüzüme çarpıyor bazen. Çoğu acımıyor bile sadece 1 kere ağladı. Henüz vücutları çok esnek olduğu için bişey olmaz korkma. Geçmiş olsun.

Back