- 23 Ağustos 2022
- 17
- -24
- 1
- 25
- Konu Sahibi Sumeyyessss
-
15 yaşında idim ben çok seviyordum o zamanlar onu kandırmıştı beni pislik kafası girdi falan dediydi korktum hiçbir açıda hissetmemiştimKorkmayın bakiresiniz hala.
Bu arada bu olay oldugunda kaç yasındaydınız ?
Yani afedersin soruyorum ama anal yoldan ilişkiyi hissetmemen imkansız hissedilir.15 yaşında idim ben çok seviyordum o zamanlar onu kandırmıştı beni pislik kafası girdi falan dediydi korktum hiçbir açıda hissetmemiştim
15 yaşında idim ben çok seviyordum o zamanlar onu kandırmıştı beni pislik kafası girdi falan dediydi korktum hiçbir açıda hissetmedkKorkmayın bakiresiniz hala.
Bu arada bu olay oldugunda kaç yasındaydınız ?
Yok anal ilişki tam gerçekleşti zaten hatta şişlik hala var pislik tecavüz etti resmen çok acı çekmiştim zevk falanda almadım hangi akla hizmet izin verdim o ergenlik kafasıyla bilmiyorum inan ön tarafa kafasını soktum dedi hemen kalktım baktım birşey yoktu sadece onu hissedemedim... TeşekkürlerYani afedersin soruyorum ama anal yoldan ilişkiyi hissetmemen imkansız hissedilir.
Vajinadan ise eğer onun dedigine göre geliştiyse de sanmam tam bir yırtılma olmamıştır.
Bunun en net cevabını kadın dogumcuya giderek öğrenebilirsin.
Çok küçükmüş amaBaşlık "eşimi kerizleyebilecek miyim" olsaymış keşke
Yok o halde merak etme kanama olmamışsa yırtılma olmamıştır.15 yaşında idim ben çok seviyordum o zamanlar onu kandırmıştı beni pislik kafası girdi falan dediydi korktum hiçbir açıda hissetmedk
Yok anal ilişki tam gerçekleşti zaten hatta şişlik hala var pislik tecavüz etti resmen çok acı çekmiştim zevk falanda almadım hangi akla hizmet izin verdim o ergenlik kafasıyla bilmiyorum inan ön tarafa kafasını soktum dedi hemen kalktım baktım birşey yoktu sadece onu hissedemedim... Teşekkürler
Sislik dediginiz muhtemelen hemoroid. Anal iliskiye bagli olarak gelismis olabilir, kabizliktan da. Doktora gidin, tedavi olun daha da büyümesin.15 yaşında idim ben çok seviyordum o zamanlar onu kandırmıştı beni pislik kafası girdi falan dediydi korktum hiçbir açıda hissetmedk
Yok anal ilişki tam gerçekleşti zaten hatta şişlik hala var pislik tecavüz etti resmen çok acı çekmiştim zevk falanda almadım hangi akla hizmet izin verdim o ergenlik kafasıyla bilmiyorum inan ön tarafa kafasını soktum dedi hemen kalktım baktım birşey yoktu sadece onu hissedemedim... Teşekkürler
Eşim olacak insan ilede çok sevişme oldu aramızda oda çok inceledi orayı deliği göremiyor korkma diyor birden giricem bitecek gidecek ama hiç gireyim vs gibi şeyleri olmadı evlenince olur diyor kendisi..Çok küçükmüş ama
15 yasında.
Eşi de zaten muhtemelen deneyimlidir.
Niye inceletiyorsun ki işte onu anlamadım ?Eşim olacak insan ilede çok sevişme oldu aramızda oda çok inceledi orayı deliği göremiyor korkma diyor birden giricem bitecek gidecek ama hiç gireyim vs gibi şeyleri olmadı evlenince olur diyor kendisi..
Bende hiç kanama yok sadece şişlik var ama iğrenç rahatsız edici duruyor kaşıntı oluyor ara sıra geçmiş olsun sanırım kurtuluş yok ameliyat ile ordaki şişliği alıyorlar diye biliyorum ama hiç öyle risklere girememeğer troll değilsen vede yırtık oluştumu merak ediyosan. 3sene evvel sivilce ilacı kullanırken ağır gelmişti ve hayatımın en rezil kabızlıgını yaşamıştım. ve yırtık oluşmuştu dahiliye dr gittim kadın anında yırtık dedi krem fitil yazmıştı aradan 3sene geçti hala hafif bi kabızlık geçirsem yine aynı yer acır kanama olur. öldürmüyo ama arada hissettiriyo
Yazdiklariniz rahatsiz edici. Neden surekli orayi inceliyorsunuz? Doktora gidin sorsaydiniz ya.Eşim olacak insan ilede çok sevişme oldu aramızda oda çok inceledi orayı deliği göremiyor korkma diyor birden giricem bitecek gidecek ama hiç gireyim vs gibi şeyleri olmadı evlenince olur diyor kendisi..
Eşim olacak insan ilede çok sevişme oldu aramızda oda çok inceledi orayı deliği göremiyor korkma diyor birden giricem bitecek gidecek ama hiç gireyim vs gibi şeyleri olmadı evlenince olur diyor kendisi..
Eşim olacak insan ilede çok sevişme oldu aramızda oda çok inceledi orayı deliği göremiyor korkma diyor birden giricem bitecek gidecek ama hiç gireyim vs gibi şeyleri olmadı evlenince olur diyor kendisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?