Bebek Beslenmesi iki ay 15günlük bebek kilo ve boyu nekadar olmalı. lütfen yorumunuz önemli...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sibeltemiz

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
22
0
6
İstanbul
arkadaşlar kızımın kilosu 5 200 gr boyu 61 cm. arkadaşlarım cok uzun boyu var dediler.araştırıyorum bebeğimde kolik var cok hareketli ve bu tarz bebekler uzun olur yazıyor. fakat bir arkadaşım fil hastası ve hormonu bozuk kişilerde boy uzar normalden fazla uzun olur dedi. kafayı cok taktım. üzülüyorum.

arkadaşlar kızımın kilosu 5 200 gr boyu 61 cm. arkadaşlarım cok uzun boyu var dediler.araştırıyorum bebeğimde kolik var cok hareketli ve bu tarz bebekler uzun olur yazıyor. fakat bir arkadaşım fil hastası ve hormonu bozuk kişilerde boy uzar normalden fazla uzun olur dedi. kafayı cok taktım. üzülüyorum.

bence normol bu değerler benim kızım 3 aylıkken 4 900 kg boyuda 59 du şimdi 5 buçuk aylık 7 000 kg boyuda 65 cm doktor normal diyo bide persentil hesaplama siteleri var bi bak istersen benim kızımın herşeyi normel çıkıyo bide anne baba uzunsada uzun olur bebek veya diğer aile bireyleri ama bence gayet normel herkes kısa olucak diye bişey yok

bence normol bu değerler benim kızım 3 aylıkken 4 900 kg boyuda 59 du şimdi 5 buçuk aylık 7 000 kg boyuda 65 cm doktor normal diyo bide persentil hesaplama siteleri var bi bak istersen benim kızımın herşeyi normel çıkıyo bide anne baba uzunsada uzun olur bebek veya diğer aile bireyleri ama bence gayet normel herkes kısa olucak diye bişey yok

teşekkür ederim arkadaşım

Bencede anormal bi durum yok.Şu an yaşıtı bebeklere göre uzun ama endişe etmeyin derim
Eğer herkesin her dediğine kulak asıcak olsak halimiz ne olurdu acaba

boyu normal,benim büyük oğlum 2.5 aylıkken 63 cm'di,küçüğü 61 cm'di.Geçmiş kartlarına baktım senin için.Endişelenme yani,arkadaşın çok biliyormuş!

gayet normal fil hastalığı için fazla kısa :)

benim kızım da 2 ayında 60 cm idi...doğduğunda birden boyu uzadı (ilk ay 8 cm birden uzamıştı) sonra normale döndü endişelenmeyin...

merhaba canım,

benim kızım da o aylarda 65 cmdi. şuan 15 aylık ama hala yaşıtlarına göre uzun gidiyor. ayakları da büyük oluyor tabi boy uzayınca. doktora götürdüm doktor normal dedi. endişelenecek bişey yok yani...her bebeğin gelişimi farklıdır. boy ve kilosunu tablolardan takip edebilirsin. önemli olan alt sınırın altına düşmemesi..

merhaba canım,

benim kızım da o aylarda 65 cmdi. şuan 15 aylık ama hala yaşıtlarına göre uzun gidiyor. ayakları da büyük oluyor tabi boy uzayınca. doktora götürdüm doktor normal dedi. endişelenecek bişey yok yani...her bebeğin gelişimi farklıdır. boy ve kilosunu tablolardan takip edebilirsin. önemli olan alt sınırın altına düşmemesi..

haklısın arkadaşım ama normalinden büyük gelişen cocuklarada hormon bozukluğu veya fil hastalıgı falan oluyormuş. o yüzden kaygılandım. bebeğinizi allah bagışlasın...

benim bebeğimde 2 aylık 6,300 gr 61 cm fil hastalığı da neyi nesi ilk kez duydum.eşimin ailesinde uzun var ama yine de önden gitmesi beni iice telaslandırıyor ne diyosunuz kızlar bana da fikirleninz söylerseniz cok sevinirim..

benim kızımda iki aylıkken 6 kilo 62 cm miş kızımın boyu kilosu orantılı sizinkide öyle her söylenene bakma benim kız 4 kilo 90 gr doğdu normal doğumla küçücük bebek doğurmuşsun sadece kendinimi besledin:47: dedi bazı akıllılar herhalde bunlar zamanında 10 kilo doğurdular bebeklerini diye düşündüm tamamen kadınsal kıskançlık gül geç

Back