- 15 Mart 2017
- 412
- 306
- Konu Sahibi avokadoananas
Arkadaşlar iki aşılama ve bir tüp bebek tedavisi oldum. Hepsinden olumsuz sonuç aldım. Bu ay ilk defa Prowomen, Promen ve Omepa q10 kullandım ve hamileyim daha bir ay olmuştu ve kutularımızın bitmesine de 4 günlük ilacımız kalmıştı. Benim gördüğüm bu ilaçlar yumurta ve sperm kalitesini artırıyor. Buda hamilelik şansınızı artırıyor. Burada baya yazı okumuştum. İlaçtan önce sperm testi verenler ve sonra verenlerde sayıda artışlar. Bozuk, şekilsiz spermlerde düzelmeler. Yumurtalarda kalite artışı. Denemiş ve olumlu sonuçlar almış insanları hep okudum ve bende denemek istedim. Aslında eşimin değerleri normaldi. Bende yumurta rezervi düşüktü. Ama gözlemlerim ve araştırmalarım sayının önemli bir kriter(çok önemli daha doğrusu) olmadığını göstermişti. Ben bende olanın kalitesini artırmalıydım ve eşimi de destekleyerek onunda sayılarını daha da artırıp, sağlıklı sperm oluşumunu sağlamalıydım ki ne kadar fazla sperm o kadar fazla başarı ve ne kadar kaliteli yumurta o kadar yüksek ihtimal demekti. başardım çok şükür. Umarım herkese ışık olur. Mutlaka deneyin derim 3 ay kullanmak lazım diyor doktorlar bazıları ilk ay bazıları daha sonra, hamile kalan çok okudum. Kalamayan yok mu var tabi ki ama ben onlara zaten bir çok şeyin (ilaç, tedavi) kar etmediğini düşünüyorum. Zor vakalar yani. Şimdi umarım kimyasal vb değildir sağlıklıdır da mutluluğum daim olur. Allah isteyen herkese nasip etsin.