Ausencia, nedensiz yere büyük bir evham yapmissin. Hem yazmissin hem sormussun hem de bosluklari kendi kendine doldurmussun, farkinda misin?
Konu siyaset gündemine açılınca merak ettim ; Türkiyenin siyasi hayatının bu şekilde ilerlediğini mi düşünüyorsunuz ?
Yani birileri çıkıp , bizi tüm doğru bildiklerimizden gözümüzün içine baka baka döndürüyor , çoğunluk gerçeği biliyor ama susuyor , birileri hayır dediğinde de cezalandırılıyor...
İyi senaryoymuş böyle ise.
Pollyannacılık oynamayacağım , araştırmayan insan çok .Doğruyu öğrenmek yerine , birinin arkasından gitme kolaycılığına kaçan .Ama bildiği doğrudan , korkusundan vazgeçen insan sayısı pek büyük rakamlar değildir.
Bu insanlara düşünmek senin ne haddine denildiğinde , evet haklısınız efendim mi diyorlar ?
Vah ki ne vah ... Eğitimsiz olabilirler ama onursuz olduklarına asla inanmam . Cesurdurlar da bildiklerini söylerler .
Büyük bir genelden bahsediyorum , benim için istisnalar kaide bozmaz.
Yok yok öyle değil ...Şimdi tam farklı bir bakış açısı daha eklemek için girdim ki , cevabını gördüm .Neyse ben onu da yazayım .
Videoyu daha önce izledim ben , altındaki yorumlar da genellikle bu şekilde bir algıya mahal vermişti , konuda siyaset gündemine açılınca hemen insanın aklına siyaset ve video ilişkisi geliyor , aksi halde sinema bölümde açılabilirdi.Tavisye niteliğinde mesela....
Neyse , ben bu videoyu salt bir kısa film olarak değerlendirdiğimde ; ayakta alkışlıyorum .
İnsanlar yüzyıllar boyunca bir çok konuda işin aslınını bilmeden 2+2=5 eder matematiği ile bildiğini sanıyor.
Yanlış bilinen tarih , yanlış öğretilen din , yanlış aşılanan insan sevgisi ....
Sonra çok bildiğimizi sanıp meydanlara 2+2=5 eder diye bağıra bağıra çıkıyoruz .Bekliyorz bize de biri kral çıplak desin diye , öyle bir öğretilmişiz ki , sorgulamktan bile çekiniyoruz .
Bu şablonda süper bir mesaj , yapımcısına tekrar tebrikler.
Mesajın tamamını şimdi okudum , zira bir an önce aklımdaki yazmak istemiştim .Kompleks , evham vs....olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?