Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ausencia, nedensiz yere büyük bir evham yapmissin. Hem yazmissin hem sormussun hem de bosluklari kendi kendine doldurmussun, farkinda misin?
Konu siyaset gündemine açılınca merak ettim ; Türkiyenin siyasi hayatının bu şekilde ilerlediğini mi düşünüyorsunuz ?
Yani birileri çıkıp , bizi tüm doğru bildiklerimizden gözümüzün içine baka baka döndürüyor , çoğunluk gerçeği biliyor ama susuyor , birileri hayır dediğinde de cezalandırılıyor...
İyi senaryoymuş böyle ise.
Pollyannacılık oynamayacağım , araştırmayan insan çok .Doğruyu öğrenmek yerine , birinin arkasından gitme kolaycılığına kaçan .Ama bildiği doğrudan , korkusundan vazgeçen insan sayısı pek büyük rakamlar değildir.
Bu insanlara düşünmek senin ne haddine denildiğinde , evet haklısınız efendim mi diyorlar ?
Vah ki ne vah ... Eğitimsiz olabilirler ama onursuz olduklarına asla inanmam . Cesurdurlar da bildiklerini söylerler .
Büyük bir genelden bahsediyorum , benim için istisnalar kaide bozmaz.
Yok yok öyle değil ...Şimdi tam farklı bir bakış açısı daha eklemek için girdim ki , cevabını gördüm .Neyse ben onu da yazayım .
Videoyu daha önce izledim ben , altındaki yorumlar da genellikle bu şekilde bir algıya mahal vermişti , konuda siyaset gündemine açılınca hemen insanın aklına siyaset ve video ilişkisi geliyor , aksi halde sinema bölümde açılabilirdi.Tavisye niteliğinde mesela....
Neyse , ben bu videoyu salt bir kısa film olarak değerlendirdiğimde ; ayakta alkışlıyorum .
İnsanlar yüzyıllar boyunca bir çok konuda işin aslınını bilmeden 2+2=5 eder matematiği ile bildiğini sanıyor.
Yanlış bilinen tarih , yanlış öğretilen din , yanlış aşılanan insan sevgisi ....
Sonra çok bildiğimizi sanıp meydanlara 2+2=5 eder diye bağıra bağıra çıkıyoruz .Bekliyorz bize de biri kral çıplak desin diye , öyle bir öğretilmişiz ki , sorgulamktan bile çekiniyoruz .
Bu şablonda süper bir mesaj , yapımcısına tekrar tebrikler.
Mesajın tamamını şimdi okudum , zira bir an önce aklımdaki yazmak istemiştim .Kompleks , evham vs....olmamış.