• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki adet dönemi arası kanama yardım lütfen

Angelical

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
3
0
86
38
İstanbul
merhaba, haziran ayının 14'ünde regl olmuştum, 1-2 gün üstüne ekleyerek düzenli adet oluyorum ama temmuz reglime 14-15 gün olmasına ragmen 4 gündür koyu renk siyah gibi akıntım var.dün eşimle ilişkiye girdiğikten sonrada çamaşırımda çok az kan vardı,bu günde aynı şekilde t.kağıdında falan 1 damla kan oluyor her tuvalete gittiğimde doktora gidicem ama fikri olan varmı korkuttu beni bu durum...

Bazen yumurtlama döneminde böyle kahverengimsi akıntılar gelebiliyor canım bunda korkulcak bir şey yok tabiki ama bazen de bu ara kanamalar kistin belirtisi oluyor. Doktora görün ama tam yumurtlama zamanındasın zaten umarım kötü bir şey yoktur.. :40: :40:

geçen sene de bir kere olmuştu doktora gittim tesler yapıldı ultrasona bakıldı hiç birşey yok temiz dedi doktor ama bu kez uzun sürdü.doktorum izindeymiş gidemiyorumda :( ve 3 gün sonra tatile gidiyorum sizce denize girmemin bir sakıncası olur mu? birde forumda bir sürü şey okudum benzer şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler falan var (test yapıp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum) ne yapsam bilemedim...

geçen sene de bir kere olmuştu doktora gittim tesler yapıldı ultrasona bakıldı hiç birşey yok temiz dedi doktor ama bu kez uzun sürdü.doktorum izindeymiş gidemiyorumda :( ve 3 gün sonra tatile gidiyorum sizce denize girmemin bir sakıncası olur mu? birde forumda bir sürü şey okudum benzer şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler falan var (test yapıp hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum) ne yapsam bilemedim...

Canım bence test yapmalısın tabiki insan büyük bir hayal kırıklığına uğruyor ama sonucu bilmelisin bence.. Benim de hamileliğimin bir belirtisiydi kahverengi böyle leke gibi kanamam olmuştu ve hamile olduğumu öğrendim. Umarım sende hamilesindir.. :nazar: Zaten hamileysen denize girmenin de bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum böyle şeyler bazen stresten de olabiliyor.. Kadın olmanın zorlukları..

merhaba, haziran ayının 14'ünde regl olmuştum, 1-2 gün üstüne ekleyerek düzenli adet oluyorum ama temmuz reglime 14-15 gün olmasına ragmen 4 gündür koyu renk siyah gibi akıntım var.dün eşimle ilişkiye girdiğikten sonrada çamaşırımda çok az kan vardı,bu günde aynı şekilde t.kağıdında falan 1 damla kan oluyor her tuvalete gittiğimde doktora gidicem ama fikri olan varmı korkuttu beni bu durum...

Merhaba Canım ;
Benim de iki yıl önce böyle bir olay geldi başıma . Doktora gittim hormonların bozulmuş dedi doğum kontrol hapı verdi yolladı . bu bende 4 ay kadar devam etti . hastalığım bitiyordu 10 gün sonra tekrar azar azar dediğin gibi lekeniyordum . Resmen orkid falan kullanıyordum günüm geldiğinde tekrar hastalanıyordum .
ne zaman ki tüp bebek yaptırmaya karar verdim doktora gitti tüp bebek merkezine o zaman ilk muayene de rahim de polip var dedi . doktorum nasıl anlamadın düzensiz kanamalara yol açar demişti . ufak bir operasyonla aldırmıştım .

Back