• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki adet arasi lekelenme kanama

emosruzgar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
23
4
1
kizlar mrb bende pko var ve son 6 7 aydır iki adet arasi kanamam var lekelenme gibi arar ara oluyor geçiyor adete yakın 4 gün önce sürekli oluyor ilaca adet olan bir bayanım çok kafama takıyorum lütfen yasayan varsa bana söyleyebilir mi dr a soruyorum normal pko da olağan şeyler diyor iki adet arasi lekelenmeler😭😭😭😭😭😭😭😭

ben pko da bu tür kanamanın olduğunu bilmiyordum genelde kanama araları daha uzun olur... normal kistlerde ya da çatlamayan yumurtaların ( 5cm ) atılımında ara kanama yapabilir. bence iyi bir jinekoloğa görün...

ben pko da bu tür kanamanın olduğunu bilmiyordum genelde kanama araları daha uzun olur... normal kistlerde ya da çatlamayan yumurtaların ( 5cm ) atılımında ara kanama yapabilir. bence iyi bir jinekoloğa görün...
kuzum üç dr a gittim ucude tüp bebek ve kadim doğum uzmanı kilo ver pko da olur korkacak birşey yok diyor dr lardan bıktım

hiç ilaç vermediler canim ben sadece adet görmek için duphaston kullanıyorum Allah izin verirse aybasida tüp bebeğe başlıcam insallah sıkıntı yaşatmaz bu lekeler😔
ben o ilacı hiç kullanmadım onun yerine metformin içeren ilaç ve klomen - femara gibi yumurta büyütücü ilaç kullandım...

ben o ilacı hiç kullanmadım onun yerine metformin içeren ilaç ve klomen - femara gibi yumurta büyütücü ilaç kullandım...
tedavim daha başlamadı kuzum iğne kullanıcam tedaviye başlarken insallah sonu güzel olur ben ve benim gibi anne olmak isteyen herkese çift çift versin kurban oldugum Allahim

Back
X