Konunun başını okumaya başladığımda eşine kızmıştım ama sonlara doğru geldiğimde sana daha da fazla kızdım
Sebebi ise aklında başka birisinin olması. Yanlış hemde çok yanlış.
Senin aklında başka birisi yada olasılıklar varsa kocan ağzı ile kuş tutsa sana yaranamaz her hareketi batar. Diyelik ki eşin gerçekten öyle, bu insanla bir süre nişanlı kalmışsın böyle olduğunu anlamışsın keşke başlamasaydın bu evliliğe. Hee eşin hatasız da demiyorum insan eşim dediğine hakaret etmez, başkasının yanında küçük düşürmez. Ama bunları güzellik ile anlattığında mutlaka anlaması gerekir. Şu aşamada evliliğinin rayına girmesi için zaman ve caba sarf etmen lazım. Öteki kişi ile kesinlikle ve kesinlikle görüşme. Sonunda üzülmeni istemeyiz.:teselli:
ah canım benim, bu koca adam olmaz...yol yakınken geri dön hemen boşa bu kişiliksiz adamı. evliyken başka erkeğe ilgi duyan kadınlara karşı son derece tutucu ve katı olmama rağmen sana sonsuz hak verdim.
tatlım teşhisi sende koymuşsun bu kocan adam olmaz...daha beter olur daha iyi olmaz...psikploji benim ilgi alanım ve çok gün görmüş geçirmiş çevresi de hayli kalabalık olarak onlardan da bir sürü değişik değişik tecrübe sahibi olarak söylüyorum.
gelelim bu kişi ilerde sana yüzüne vururmu...2. evliliğin olmasını kimse yüzüne vurmaz ama evliyken 2. eşini seçtiğin için sana hep değişik bakacaklar...bu kesin ve birgün yüzüne vurma ihtimalleri çok yüksek..olmayabilirde bu ama ihtimal çok yüksek.
peki tatlım sen boşansan ailen sana destek vermez mi?
yani illa ki başka birisi için boşanmak gereksiz, senin kocan çekilecek adam değil boşa onu be yavrum.
ha uzun yıllardır evli olmuş olsaydın, çocuk veya çocuklarınız olmuş olsaydı ve bir de mesleğin, aile desteğin olmamış olsaydı sana verilecek tavsiyelerim kesinlikle çok farklı olurdu.
henüz 3 aylık evliyken bunu yapan bir koca ancak boşanır. anladığım kadarıyla eşine öyle çok sevgin de yok , yani katlanmanı gerektirecek hiç birşey yok görünüyor. ailene danış bakalım onlar ne diyecekler asıl önemli olan o!
ve tekrar söylüyorum şimdi görüştüğün kişiyi 2. koca olarak düşünme...sen boşanmış bir kadın olarak onunla görüşmeye başlasaydın tamamda evliyken konuşmaya başladığın için bu sana ilerde bir gün mutlaka dönecektir ve haylide üzüleceksindir.
bence önce otur güzelce esinle konus ve seni sinir eden herseyi anlat...
bakalim ne tepki verecek...
belki bunlari bilerek yapiyordur...
yani senin bikip cikip gitmen icin felan...
ama ilk önce esinle konus...
sonra devam etmeye veya bitirmeye karar verirsin...
ayrica evli bir bayanin evliyken aklinin baska bir erkek tarafindan bulanmasi hic dogru degil...
7sinde neyse 70inde o dur diyosun demekki flört-nişan döneminde de bu adam böyleydi
eee o zaman niye bile bile evlendin
o zamanlar mutlu muydun sonradan mı değişti
sonradan değiştiyse çok sorun yok oturup halledebilirsiniz sanırım
yok hep böyleyse sen zaten baştan kabul etmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?