Ö
özlemmm
Ziyaretçi
şimdi daha 3,5 aylık bir evlilik,boşan diyesi gelmiyor insanın,burdan bakınca çabalamak gerekir gibi duruyor.Halbuki kendi başıma gelse bir gün bile tahammül edemezdim herhalde bu adama.Biz kadınların yaratılışı böyle galiba,bir sorun gördük mü,illa çözücem de çözücem,düzelticem diye diye,kendimizden birşey bırakmayana kadar çırpınıp duruyoruz.Halbuki düzelecek şey var düzelmeyecek olan var,önce onu tespit edebilmek lazım.Oturup iyice bir ölçüp biçmek lazım bu evliliği ve eşini.Bazen bir umut vardır sadece bizim görebildiğimiz,o umudun peşinden gider,bir ihtimal belki düzeltiriz.Ben bu ilişkide bir umut göremedim senin açından,bir de sen bak var mı yok mu.Varsa bile,bir arkadaşımız yazmış yukarda,düzelttim ama sinir hastası oldum diye,yıpranırsın,iyi kötü bir netice alacaksın belki ama değecek mi yaşadıklarına bir düşün.
Her çeşit kötülüğe de katlanıyoruz galiba,ama nezaketsizlik,kabalık kadar bir kadını bir erkekten soğutan birşeye rastlamadım.
Her çeşit kötülüğe de katlanıyoruz galiba,ama nezaketsizlik,kabalık kadar bir kadını bir erkekten soğutan birşeye rastlamadım.