• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki adam bir kadın

ertyu123

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
5
0
286
Nevşehir
slm bayanlar bu siteyi geçenlerde arkadaşım tavsiye etti gerçekten çok hoşuma gitti hemen bende kayıt oldum çünkü sizin fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var artık içimi birilerine dökmek istiyorum yoksa delirmekten korkuyorum elimde değil...
şöyle başlayım derdimi anlatmaya ben daha 3,5 aylık evliyim ve çok mutsuzum eşim ile daha önceden çıkıp evlendik ama şuan sanki hiç o değilmiş gibi sanki 2-3 yıllık evli gibiyiz bazen o kadar kırılıyorum ki saaatlerce ağlıyorum çünkü beni hiç anlamıyor kızdığı zamanlar çok ağır laflar ediyor bazı şeyler işine gelmediği zamanlar burnumdan getiriyor bir erkek arkadaşım aradı tebrik etmek için olayı o kadar abarttı ki telefonu parçaladı sinirinden. ama o bayan arkadaşları ile çok rahat konuşuyor hele biri var sanırım eskiden hoşlandığı bir kişi ona ayrı bir ilgisi var bazen onun yanında beni küçük düşürüyor alay ediyor ben onunla görüşmek istemediğim de ise bana kıskanıyorsun diyor ama onu kıskanacak benden fazlası hiçbirşeyi yok ki bunu eşime anlatamıyorum bir keresinde o kişi bize gelmek istedi tel açtı bende gelmesin dedim eşime ne yaparsan yap :uhm:istemiyorum dedim eşimin dediği şey ise neden BENİ İKİNİZİN ARASINDA BIRAKIYORSUN OLDU ya o kim de benimle onun arasında kalıyor yarabbim delirmeden kurtar beni. yeni evliyiz ama bir kere sarılıp uyumuşluğumuz yok her zaman sırtını döner öyle uyur. bazen giderim sarılır öperim bu seferde ya dur diye eliyle beni hafif iter ben herşeyi düzeltmek isterken o batırıyor. işten gelir hemen bana bir masaj yap demeye başlar ilk başlar yaptım ama artık sıkıldım devamlı ben ilgi gösteriyorum onda birşey yok. beraber çarşıya gideriz elimi asla tutmaz herkesin ortasında tutamazmış ben sanki eşi değilde sadece arkadaşı gibi:kızgın: bir gün şakasına bugün kahvaltı yok sen hazırla dedim deli oldu evi terk edip gitti ama benim ki sadece şakaydı...geçenlerde bir yerde yemek yiyeceğiz masaya otururken onun oturacağı yere ben oturmak istedim hafif arkasından çektim o ana o kadar sinirlendiki saymadığı laf kalmadı bunların araın da (öküz de vardı) eşi dediği insana dedi bunu. bunların hepsinin dışında o o kadar laf ederken ben hiç bir şey söyleyemiyorum ağzımı açıp 4-5 kere karşılık vermiş insan değilim olayın uzamasını istemem. hastayım hastaneye gitmek istiyorum ama başvurmadığımız için sağlık karnesini almadık eşimde bu yüzden beni hastaneye götürmek istemedi neymiş 100-150 ytl para gidermiş başlarım parasına benim hastalığımdan önemli mi ya...mutsuzluğumu anneme anlatamıyorum çünkü çok üzülür ve ona kararır diye eşim memur olduğu için görev icabı ailemden uzakta yaşıyoruz. bu arada tamamen birbaşka olay var eşimden hariç biri var :çok üzgünüm:eşimle nişanlı iken bu kişi niyetini söylemişti ama ben nişanı atamadım o kadar yılın ardından eşimi yarı yolda bırakamam diye düşünmüştüm evlenince düzelir dedim oda berbat ötesi berbat diğer kişi ile bir kaç kez tel komuştuk mutmuz olduğumu duyunca dön gel çocuk olmadan diyor bana dön demiyorum ama mutsuz olmaman için diyorum bak sonra daha da pişman olursun diyor ama kendim de o cesareti bulamıyorum. ama burada da öyle mutsuz yaşayıp hergün göz yaşı dökmekten de bıktım. eşimle ayrılsam desem diğer x şahıslı kişi kesin döner bana ama korkuyorum o hiç evlenmemiş biri yıllar sonra bunları yüzüme vurmasından ailesinin ima etmesinden korkuyorum iki yolun arasunda sıkışıp kaldım ne yapacağımı bilmiyorum sizden yardım istiyorum ne yapayım ya neeeee bana bir fikir verin eşimin düzeleceğini zannetmiyorum çünkü adam 7 de ne ise 70 dede odur. sizce ne seveceğin birinin yanında olmak mı yoksa bu hayatı yaşamak mı... :uhm: :uhm:

çok karışık bir durum canım Allah yardımcın olsun birbirinizi daha önceden tanıyıp evlenmişsiniz azda olsa karakterini anlaman gerekti insanları değiştiremezsin
ikinizinde geçmişte çözemediği ilişkileri olmuş geçmişi bitiremezsen seninle ölene kadar gelir canım iyi düşün ayrılmak istiyorsan bile bunu diğer kişi için değil kendin için yap ikinci bir hata daha ağır gelebilir
ama ilk tercihin eşinle sorunları düzeltmek olsun evliliğin ilk yılları birbirine alışmak için sorunlu geçebiliyor biraz zaman verir birbirinize bence hepimiz yaşadık bu tür sorunlar ama evliliğimiz oturduktan sonra emin ol saygı çerçevesi içinde devam ediyor

Son düzenleme:
Merhaba cnm öncelikle olaylara çok üzüldüm
Eşinin fazla üzerine gitme neden şöylesin neden böyle yapıyorsun diye sorular sorma
Suan iyi kötü o senin eşin ewlilik hiç dekolay birsey degilmiş bende bunun farkına vardım
Ama öteki adamı da unut derim ewlilik üstünde baska birini düşünmen bence haklıca degil..
cünkü sen su an ewlisin ve o senin kocan orta yolu bulmaya calış
gerekirse bir süreliğine anene gitmek istediğini söyle ama kawga ile degil sadece onları özlediğini söyleyerek biraz uzaklaş..Bu arada biraz kafanı toparlarsın senden uzaktayken sana olan tavırlarını takip et..Kendi duygularını tart canımm..
Zman bazen herseyin ilacı inan bana..ve bunları yasayan ilk degilsin son da olmayacaksın..
Eşini fazla boğma biraz serbest bırak belli ki o ewliliğinin farkında degil henüz ama yeni ewliyken bu gibi problemler olabiliyor..
Her yolu dene ewliliğin için..
Çıkış yolu bulamassan o zaman baska careler düşünürsün canım
Ama ayrılık için bence 3.5 ay çok kısa bir zaman
Biraz dinlenmeye ihtiyacın oldugunu düşünüyorum ve zamana...

ne kadardır evlisin bilemicem ama bence biraz daha zaman vermelisin...
eğer hala düzelmiyorsa o zaman istediğini yap...kendi hayatını kur derim...
ama anlamadığım şey şu; eşin seni sevmiyor mu ki bu şekilde davranıyor?hiç mi iyi bi yanı yok?mutlu değil mi?
eğer ikiniz de mutsuzsanız son bi şans ver olmazsa kısmet dersin önüne bakarsın...
zor bir durum insan evinde mutlu değilse hayat çok zordur...tahmin edebiliyorum...allah kolaylık versin canım...üzülme dünyanın sonu değil...:teselli:

3 ayda boşanmaya karar vemek biraz fevri sanki.. evli diilim ama bilmiyorum böle düşünüyorum.. zamanla bazı şeyler oturabilir , iyi ki beklemişim alıştık artık evliliğe, iyice adapte olduk diyebilirsin sonunda.. ama bu adam aynı demek insan değişmezmiş de diyebilirsin, bence bunu şimdiden öngöremeyiz..

yine de ne olursa olsun eğer ayrılmaya karar verirsen bunu bi başkası için diil kendin istediğin için yapman en doğrusu olur aksi takdirde o karar yanlış bir karardır..

Evlilik bir sandal gibidir, iyi ve düzenli gitmesi icin iki tarafda ayni yöne kürek sallamasi lazim sadece bir tarafin ugrasmasinla olmaz, olmuyorda...:delphin:

Cok üzücü bir durum arkadasim lakin seninki birazda bile bile lades demek gibi birsey olmus, sanki biliyordun böyle mutsuz olacagni sanki bunlarin basina geleceginden haberin vardi gibi geldi fakat yinede belki düzelir umudu ile kendini atese attin gibi...:çok üzgünüm:

Bak canim, esinle arani düzeltmek icin son sansini deneyene kadar , baska birinin araniza girmesine izin verme...!! Her imkani elinde olan bütün firsatlari kullan, he baktin gördün olmuyor o zaman zaten bu iskenceye devam etmek zorundada degilsin, evlilik her ne pahasina olursa olsun kurtarilmasi gerek diye birsey yok.

Zaten esin böyle devam ederse eninde sonunda sende olan sevgisini ve saygisini yiterecek!! Ömrünü ve Gencligni böyle mutsuz bir evlilike harcaman cok yanlis olur..:teselli:

Allah yardimcin olsun...

canım sen böyle bir evliliğe evlilik mi?diyorsun..onu geç neden bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmıyorsun....güçlü ol sadece ve sadece kendi düşün..bırak ebi erkek milletini ya o bu şu umrunda olmasın...bütün bunları yaşayan sensin sen senin hayatın daha iyi olabilir evet ama yağmurdan kaçarken doluya tutulma...sadece kendin için yaşa...güçlü ol kendine güvennn...hiç kimseyle bir birliktelik düşünme...bak şimdi eğer sen ayrılırsan ki eğer gerçekten böyleyse evliliğin çocuk olmadan ayrıl derim sen şuan cicim ayı yaşaman lazım şimdiden böyleyse düzelecek birşey yok ha ileridemi ben sana söyliim o seni sen onu aldatırsınız böyle geçip gider gençliğiniz şimdiki elinizdeki fırsatlaınız.yoo ben yapmam aldatmam demeee yaparsın yaparsın eee sevgiyi ilgiyi güzel sözleri nerde bulursan sende orda olursun bu çok normalll ama doğrumu tabikii değil...aldatmak hiç bir koşulda doğru değil...ben zannediyorum ki eğer sen şimdi yapmazsan birgün eşin seni terk edecek terk edilmek istemiyorsan terk et....şunu unutma hiçbirşey senin MUTLULUĞUNDAN önemli değil....

evliliğin oturması için biraz zaman ver bence...
daha çok yenisiniz böyle bocalamalar yaşayabilirsiniz. bişeylere ikinizinde alışması gerekir.
taşlar yerine otursun bir bu kadarcık bi zaman da boşanmaya kalkarsan çevrendeki herkes seni suçlar. sabredemedi çekemedi diye.
biraz sabret bakalım ne ler olacak.
bide şunu tavsiye ediyorum sana boşanmadan asla başka biriyle görüşme. ne olursa olsun nasıl olursa olsun o senin kocan aldatma!

3 ayda boşanmaya karar vemek biraz fevri sanki.. evli diilim ama bilmiyorum böle düşünüyorum.. zamanla bazı şeyler oturabilir , iyi ki beklemişim alıştık artık evliliğe, iyice adapte olduk diyebilirsin sonunda.. ama bu adam aynı demek insan değişmezmiş de diyebilirsin, bence bunu şimdiden öngöremeyiz..

yine de ne olursa olsun eğer ayrılmaya karar verirsen bunu bi başkası için diil kendin istediğin için yapman en doğrusu olur aksi takdirde o karar yanlış bir karardır..

canım insan mutsuz olduğu zaman değil 3 ayı bir aydada bu kararı verebilir..mutsuzluk zamanı durdurur sanki...mutsuz geçen ve ömründen çalınan boşa zaman diye düşünürsen işde saniyeler acıtıyor canını....

7sinde neyse 70inde o dur diyosun demekki flört-nişan döneminde de bu adam böyleydi
eee o zaman niye bile bile evlendin
o zamanlar mutlu muydun sonradan mı değişti
sonradan değiştiyse çok sorun yok oturup halledebilirsiniz sanırım
yok hep böyleyse sen zaten baştan kabul etmişsin

canım benim evliliğine bir şans daha ver derim ben. eşinin üzerine çok fazla düşme bırak o senın üzerine düşsün sıkma onu tartışma ortamı yaratmamaya çalış haa baktın ki olmuyor eşin düzelmiyor aksine dahada çok hırcın vede seni kırıyor işte o zamanda sen istediğini yap bitanem ama asla bir başkası için değil kendin için yap bunu bitanem sevgi aşk evlilik 2 kişi arasındadır hep sakın ola 3 cü kişileri koyma araya inankı gene en çok kırılan yıpranan sen olursun hayatta sana huzur mutluluk diliyorum dilerim ki Yüce Rabbim hep güldürür o gül yüzünü sevgiyle kal canım.

canım insan mutsuz olduğu zaman değil 3 ayı bir aydada bu kararı verebilir..mutsuzluk zamanı durdurur sanki...mutsuz geçen ve ömründen çalınan boşa zaman diye düşünürsen işde saniyeler acıtıyor canını....

böyle bir mutsuzluk ortamında yaşamak çok zor dur tahmin edebiliyorum tabi ki.. devamlı gerilim devamlu huzursuzluk..
benim sölemeye çalıştığım her zorlukta bu şekilde geri çekilemeyiz ki.. önce biraz uğraşalım, sorunu çözmeye çalışalım.. ha sonra arkadaşımız şunu diyebilir: çalıştım denedim didindim ama ı ıh bu adam değişmiyo, bu ilişki daha kötüye gidiyo; kimse kusura bakmasın ömrümün sonuna kadar bunu çekekmem ben! o zaman eyvallah tabi ki bitirsin de gitsin de.. ama işte 3 ay biraz kısa gibi sanki :)

peki hiç olaya şu yönünden baktınmı insan ne ekerse onu biçermiş senin başkasına yaptığın bi olay dönüyo dolaşıyo yine seni buluyo sen o adamla konuşuyosun eşinde o kadınla konuşuyo onunkini çok fena bi olay olarak anlatıyosun ama kendikini çok masum bişeymiş gibi anlatıyosun.. allahın sopası yoktur derler yaa belkide bu yüzden geliyo başına bu olaylar bence sen kaçmayı denemektense durup bi çözüm aramalısın..ben karmaya inandığım için senin olayınıda ona göre yorumluyorum.

böyle şeyleri okudukça eşimin kıymetini daha çok anlıyorum..
kocacığım seni çok seviyorummmmmmm
umarım sorununuz en kısa zamanda çözümlenir

Evliliğin başı yanlış aslında;hatır için evlenmiş gibi göstermişsiniz kendinizi
Ama evlilik bu..nasıl böyle bir karar verdiniz anlayamadım:delphin:

Evliliğiniz henüz çok yeni..bu yüzden anlaşmazlıklarınız muhakkak olacaktır
Fakat eşinize ve evliliğinize biraz daha zaman verirseniz hallolmayacak sorun yoktur
Eşinizin davranışları yanlış fakat siz de unutmayın"tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış"
İsteklerinizi ve yanlış gördüğünüz davranışlarını oturup konuşabilirsiniz
Eşiniz le ilgili şikayet ve isteklerinizi diğer adama anlatmanız çok yanlış bence
Sonuçta sizin evliliğinizi sizden daha iyi kimse bilemez
Sizi yanlış yönlendirme olasılığı yüksek
Etkilenmişsiniz..Şu anda o kişi size iyi davranıyor diye evlendiğinizde onun farklı olacağını mı sanıyorsunuz?
Yanlış birşey yapmayın..
Boşanmak ve hatta başka birisi ile evlenmeyi düşünmek için henüz çok erken.

3 aylık evlilik nedirki hem sevmişsiniz birbirinizi evlenmişsiniz bu kadar kısa sürede mi farkına vardın eşinin farklı görüşte bir insan olduğu eğer şimdi mücadele etmeyip kaçar gidersen zannetmeki 2.ci eşinde problem yaşamıyacaksın evlilik fedakarlık ister her kötü olayda kaçıp gitmeyi düşünürsen oooooo annenin evine yol yaparsın biraz sabır arkadasım eşine ne kadar olumsuz gözle bakarsan o kadar her şey kötüye gider 2 yabancı insanın bir anda aynı evde olması gerçektende zor Ama şunuda düşün kımı evlılıkler emek çaba olmadan olmuyor.Ayrıca senin kafan karışmış eşine kızıyorsun ama aynı şeyi kendin yapıyorsun sen artık evlenmişsin evliliğinde yaşadığın sorunları 3.bir erkeğe anlatmak ne kadar doğru sence eğer bu olayı eşin duysa öğrense tepkisi ne olur kendince belki masumane gibi görüyorsun ama aslında değil o yüzden kımsenın doldurşuna gelipte evliliğini yıkma

Kendini mutsuzum diye bu hayat böyle gececek diye şartlandırmaya başlamışsın. Çok kısa bir zaman olmuş evleneli, eşin neden böyle yapıyor. Derdi ne bilemiyorum ama mutlaka bir nedeni vardır. Belki seninde farkında olmadan yaptığın hatalar ve hareketler vardır. Mesela ben o eski arkadaşınla tlfda görüşmeni pek onaylamadım. Yani aklın kaldı senin şimdi.... haksızmıyım niye seni evlenmeden önce isteyen bir adamla görüşüyosun ki.. O zaman eşinin o görüştüğü bayanda bu denli normalmi? sen şimdiden şunu düşünüyorsun.. "boşanırsam o beni alır ama bı seferde başımam kakarmı ailesi ne der" gibi şeyler yazmışsın. Öncelikle tebrik ederim samimi bir şekilde burda kendini ifade etmişsin... ama canım kafana bunları sokmuşsun sen inan ki bu düşüncelerin kocandan daha fazla soğumana sebep olacaktır. Umarım herşey seni mutlu edecek şekilde ilerler..

slm bayanlar bu siteyi geçenlerde arkadaşım tavsiye etti gerçekten çok hoşuma gitti hemen bende kayıt oldum çünkü sizin fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var artık içimi birilerine dökmek istiyorum yoksa delirmekten korkuyorum elimde değil...
şöyle başlayım derdimi anlatmaya ben daha 3,5 aylık evliyim ve çok mutsuzum eşim ile daha önceden çıkıp evlendik ama şuan sanki hiç o değilmiş gibi sanki 2-3 yıllık evli gibiyiz bazen o kadar kırılıyorum ki saaatlerce ağlıyorum çünkü beni hiç anlamıyor kızdığı zamanlar çok ağır laflar ediyor bazı şeyler işine gelmediği zamanlar burnumdan getiriyor bir erkek arkadaşım aradı tebrik etmek için olayı o kadar abarttı ki telefonu parçaladı sinirinden. ama o bayan arkadaşları ile çok rahat konuşuyor hele biri var sanırım eskiden hoşlandığı bir kişi ona ayrı bir ilgisi var bazen onun yanında beni küçük düşürüyor alay ediyor ben onunla görüşmek istemediğim de ise bana kıskanıyorsun diyor ama onu kıskanacak benden fazlası hiçbirşeyi yok ki bunu eşime anlatamıyorum bir keresinde o kişi bize gelmek istedi tel açtı bende gelmesin dedim eşime ne yaparsan yap :uhm:istemiyorum dedim eşimin dediği şey ise neden BENİ İKİNİZİN ARASINDA BIRAKIYORSUN OLDU ya o kim de benimle onun arasında kalıyor yarabbim delirmeden kurtar beni. yeni evliyiz ama bir kere sarılıp uyumuşluğumuz yok her zaman sırtını döner öyle uyur. bazen giderim sarılır öperim bu seferde ya dur diye eliyle beni hafif iter ben herşeyi düzeltmek isterken o batırıyor. işten gelir hemen bana bir masaj yap demeye başlar ilk başlar yaptım ama artık sıkıldım devamlı ben ilgi gösteriyorum onda birşey yok. beraber çarşıya gideriz elimi asla tutmaz herkesin ortasında tutamazmış ben sanki eşi değilde sadece arkadaşı gibi:kızgın: bir gün şakasına bugün kahvaltı yok sen hazırla dedim deli oldu evi terk edip gitti ama benim ki sadece şakaydı...geçenlerde bir yerde yemek yiyeceğiz masaya otururken onun oturacağı yere ben oturmak istedim hafif arkasından çektim o ana o kadar sinirlendiki saymadığı laf kalmadı bunların araın da (öküz de vardı) eşi dediği insana dedi bunu. bunların hepsinin dışında o o kadar laf ederken ben hiç bir şey söyleyemiyorum ağzımı açıp 4-5 kere karşılık vermiş insan değilim olayın uzamasını istemem. hastayım hastaneye gitmek istiyorum ama başvurmadığımız için sağlık karnesini almadık eşimde bu yüzden beni hastaneye götürmek istemedi neymiş 100-150 ytl para gidermiş başlarım parasına benim hastalığımdan önemli mi ya...mutsuzluğumu anneme anlatamıyorum çünkü çok üzülür ve ona kararır diye eşim memur olduğu için görev icabı ailemden uzakta yaşıyoruz. bu arada tamamen birbaşka olay var eşimden hariç biri var :çok üzgünüm:eşimle nişanlı iken bu kişi niyetini söylemişti ama ben nişanı atamadım o kadar yılın ardından eşimi yarı yolda bırakamam diye düşünmüştüm evlenince düzelir dedim oda berbat ötesi berbat diğer kişi ile bir kaç kez tel komuştuk mutmuz olduğumu duyunca dön gel çocuk olmadan diyor bana dön demiyorum ama mutsuz olmaman için diyorum bak sonra daha da pişman olursun diyor ama kendim de o cesareti bulamıyorum. ama burada da öyle mutsuz yaşayıp hergün göz yaşı dökmekten de bıktım. eşimle ayrılsam desem diğer x şahıslı kişi kesin döner bana ama korkuyorum o hiç evlenmemiş biri yıllar sonra bunları yüzüme vurmasından ailesinin ima etmesinden korkuyorum iki yolun arasunda sıkışıp kaldım ne yapacağımı bilmiyorum sizden yardım istiyorum ne yapayım ya neeeee bana bir fikir verin eşimin düzeleceğini zannetmiyorum çünkü adam 7 de ne ise 70 dede odur. sizce ne seveceğin birinin yanında olmak mı yoksa bu hayatı yaşamak mı... :uhm: :uhm:

ah cnm benim ya..
okurken gözlerim doldu..çok üzüldüm inan...
daha yeni evlisin ve kocaman sorunlar var aranızda..
insan daha yeni evliyken..karısına bi sarılmazmı?
ilgi göstermezmi?
nasıl bi erkek..nasıl sevmmiş seni senin sarılmana bile tahammül edemiyo..
sen onun masarü müsün habire masaj yap adama...
değişir inşallah dicem ama pek umudum yok...ayrıca başka bi kadına yakınlık duymak ne alaka?
bak ben 2 yıllık evliyim..evlendiğim ilk zaman nasıll kötü geçti.aylar oldu yıl...şimdi düşününce diyorumki;ne gereği varmışşş..
giden benden gitti...depresyona girdim..hergün ağladım..hala aynı gerçi..10 ay depresyon ilaçları kullandım..o ilaçlar güzelim fiziğimi bozdu..10 kilo aldım..yüzüm çöktü..
saçımdaki beyazların haddi hesabı yok...
haa değdimi dersen değmedi..
eşim çok ilgilidir bana karşı..ilk günki gibidir..ama bende açtığı yaralar
kapanmadı bi türlü..kimi dedi buldun bunuyosun...kimi dedi yaşadıklarına iyi dayanaıyosun..
geriye dönüp baktığımda kocaman bi karanlık görüyorum ben..
kapkaranlık geçen kaç ay kaç koca yıl..hiç yaşanmamış gibi.
keşke bu evlilik hiç yaşanmaış olsaydıda benim de yıllarım kurtulsaydı boşluktan..
o yüzden cnm..kendini çok yıpratma olmuyosa olmuyo de ve çek git..giden senden gitmesin..senağlama/I]

kusura bakma bebeğim ama kocan tam bir HÖDÜK
kaba ve saygısız
bence biz kadınlar erkekleri canavarlaştırıyoruz
ses çıkarmıyoruz
kavga olmasın diye
bırak kavga çıksın
biraz dişini göster
eski çıktığına nedense güvenemedim
evlenmiş birine dön demek biraz namertlik gibi geldi bana
evliliğine biraz daha zaman ver
ama kendini ezdirmeden
baktınki olmuyor
güle güle hödük dersin olur biter

eşinizle ilgili duruma çok üzüldüm ama bırakın biraz bakalım size karşı ilgisi alakası nasıl olacak bakarsınız bu sefer o ilgi göstermeye başlayacaktır.İnsanoğluyuz hepimiz ilgi görünce şımarıveririz ve hep karşı taraftan bekleriz...zamanla bunlar yerine oturmazsa boşanmayı düşünebilirsiniz evliliğin ilk yıllarında herkeste böyle oluyo ne kadar de sevsek de aynı evde yaşamaya başlayınca birbirimizi daha yakından tanıyoruz ve haliyle bazı şeyler gözümüze batıyo...ve ister istemez büyütebiliyoruz

Diğer insanlara gelince evliliğinde 3 kişiler için tartışma inan sen ne kadar o arkadaşıyla görüşmesini istemezsen o inadına üstüne gelecektir belki bakarsın o da görüşmek istemiyordur da sen kıskandığın ya da görüşmek istemediğin için yapıyordur bunları,umursamaz ol biraz kendine güven kendine güvenen insanın halledemeyeeği sorun yoktur.....sana bırak gel diyen insanın da ben samimiyetinden şüphe ederim doğrusu nasıl evli kadına böyle der...bu konu ikiniz arasında daha önceden konuşulup kapanmış olmalıydı ki o bir daha sana böyle bir şey demeye cesaret edemesin... Kimseye güven olmaz arkadaşım bu devirde... Rabbim yar ve Yardımcın olsun herşey hayırlısıyla yoluna girer inşallah... Rabbim yuvandan huzuru mutluluğu sağlığı eksik etmesin

Back
X