• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkea'dan mobilya

Bnmde herseyım ıkea cok sık ve saglam monte ısınıde ordan glıp yaptılar.
Bnm ewım romntık bole...beyazz. Dıger mobılyacılar cok banel ya kıro gbı hersey. ıkea modern. Hmde kndın tasarlıyosun. Maddı sıkıntın yoksa sıddetle tavsıye edıyorum. Cnku pahalıya gelıo dger ıstıkbllerden faln

Evimin çoğu ürünü ikea'dan...
Büfe, aynalar, ayaklı lamba, yatak odası dolabı, komidinler, tv ünitesi, mutfak masası ve sandalyeleri, tabureler, yemek masas, sehpa...

Bekarlığımda da ikea ürünlerini kullanmış biri olarak söylüyorum koltuk kesinlikle ikeadan alınmamalı. Sonuçta en çok kullandığın şey. Sağlamlık ve kalite çok önemli. İkeanın koltukları çabuk yıpranıyor. Karyola da önermiyorum, bir süre sonra gıcırdamaya başlıyor hiç hoş değil. Bunun dışında yykarda yazdığım ürünlerin hepsinden çok ama çok memnunum. Tavsiye ederim. Çok moder, ve spor şık çizgileri var ikeanın. Çok seviyorum ben...

Koltuk takımımı saloniden almıştım. Ayrıca karyolamı da. O kadar ilgililer ki ellerinden gelen yardımları yaptılar. Güler yüzlü ve pozitifler. Ayrıca monte için gelen ekip de son derece titizdi. Hatta hediye bile getirdiler 1 paket lokummm :) İyi ki oradan almışım koltuklarımı ve karyolamı diyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.

Herkese merhaba,
Bizde yeni eve geçeceğiz.Neredeyse bütün evin mobilyası değişecek bu da tabi maliye demek.Salon için Tepe Home hoşuma gidiyor,Oraya baktım İkea Ektorp'a benzeyen 2.5'lu kanepe modeli 2200TL civarı,illaki kalite farkı vardır ama aradaki fark çok geldi bana.Coastal Homes diye bir yer var bayıldım ama orası da bütçe olarak beni aşıyor.Bende İkea'ya yöneldim.Ektorp'u beğeniyorum ama benim için tek kötü tarafı kırış kırış olması. Salonum büyük değil 22 m2.Duvarlar beyaz,yerler meşe rengi gibi laminat parke.Mutfak açık mutfak alt kapaklar koyu gri,üstler beyaz.Salon küçük olduğu için açık renkli beyaz kanepe düşünüyorum.Ben şöyle bir kombinasyon yaptım ama sizlerden de fikir alayım istiyorum.
-2 tane 2'li beyaz ektorp.(2 tane 2'li yerine bir üçlü bir tekli olsa daha mı iyi olur acaba)
-Liatorp cam çekmeceli orta sehpa
-Beyaz renk Besta arka panelli tv ünitesi
-Stornas eskitilmiş masif ahşap masa ve aynı renk ingolf sandalye.(Kataloğlarda masa ile sandalyeyi ayrı renk yerleştirmişler de benim gözüme pek hoş görünmedi.)
-Beyaz rustik kornişli perde(İkea'dan olmayacak)
Son olarak masa,sandalye,tv ünitesi,sehpa aynı kalıp ektorp yerine Yataş'ta Astoria 2'li kanepe gördüm,suni deri.Sizce ektrop mu astoria kanepe mi daha şık ve yakışır.

Ne dersiniz iyi güzel olur mu bu kombinle salonum??
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

$PE107227.webp$stornas145masa599tl.webp$PE072392.webp$besta-framsta-tv-storage-combination__0097256_PE237569_S4.webp$FB,2222,13,enza-astoria-kanepe-kanepe-yatas.webp

okuduğum yazılarda genelde herkes karyolanın gıcırdamasından şikayet etmiş.. eger karyolamızı yere sabit olandan yani oturandan alırsak bi sorun yaşamayız değil mi :))

Back
X