ikeadan bunu alan var mı ?

ipekdurak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
122
0
46
İstanbul
Ben ikeadan fotoğraftaki divanı almak istiyorum ama kullanışlı mıdır bilemedim Açılıyor ve çift kişilik yatak oluyor. Aradanızda kullanan var mı acaba ? Nasıldır

Ben kullaniyorum bu yatagi ve cok memnunum.
Tek kisi oldugum icin cift kisilik hic kullanmadim,
zaten cift kisilik kullanmak icin üstünde iki dösek olmasi gerek (yanilmiyorsam dösek ölcüsü 80x200)
Ama acilinca büyük bi yatak haline geliyor,onu da bu yatagi kullanan baska bi arkadasimdan biliyorum.

Gün icersinde üstüne attigin örtünle ve yastiklarinla oturulacak kanepe tipine de girebiliyor.
Altindaki cekmeceler ise cok kullanisli, odamin fazlaliklarini,nevresimleri v.s hepsini oraya koyuyorum ben.

Kisacasi; ben senelerdir kullaniyorum,cok memnunum ve tavsiye ediyorum :)

cevap yazmanıza çok sevindim teşekkür ederim canım :) birde şunu sorabilir miyim . yatakta uzun uzun tahtalar üzerine döşek konuluyor.o tahtalar batmıyor mu ? annemle babam gelince onlara açmak istiyorum yatağı. tahtalar rahatsız verir mi acaba diye soru işareti kaldı aklımda

Yok canim, tahtalar kesinlikle batmiyor.
Ben standart dösek kullaniyorum, yani ne cok kalin ne cok ince. Bu zamana kadar bi rahatsizligim olmadi.
Ikea´ya gittiginde bi üstüne oturup dene istersen. Biraz olsun anlasilir zaten.
Benim aldigim dönemde iki dösek üst üste duruyordu yatak orda,acilabilir özelligini göstermek amaciyla.
Ben 1 dösek kullanmama ragmen öyle batma falan hissetmedim hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…